Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre hakkında...

gunes2643
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 5, 2006 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
sarı saçlımı Very Happy o biraz acaip oldu

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 7, 2006 15:23 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
benim bildiğim CEMRE'nin siyah saçlı olduğu ama demek sarı siyah saçlıymış

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 7, 2006 15:27 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
CEMRE tam benim tarzım giyim konusunda adaşız bende spor giyinmeyi seviyorum okul hariç günlük yaşantımda hep spor tarzı giymayi çok seviyorum spor tarzı benim vazgeçilmez giyim unsurum ve spor giyinmeye bayılıyorum

music
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 9, 2006 16:59 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
kalpsizsin klibini izlersen saçının ltında sarılar olduğunu görürsün Evil or Very Mad

Hayalet
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 14, 2006 23:06 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
saolasın bilgiler için baya güzel bilgiler paylastıgınız için saoolun

hepsimanyagi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 17, 2006 19:38 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
eet cemrenin saclarında sarılar vardı ama su an yok

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 17, 2006 20:14 - Mesaj konusu: cevap
Takımdan Takımdan
hersey için thanks bir de Gülçin hakkında boyle bilgiler bilen varsa ne mutlu bana

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 17, 2006 20:17 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
grubun en tatlısı

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 17, 2006 20:27 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ve en güzeli

hepsimanyagi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 19, 2006 21:23 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
hepsici46 demiş ki:
ve en güzeli

KATILIYORUM İKİSİNE DE Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 20, 2006 13:37 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
cemrem

Highflyer
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 22, 2006 16:31 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
dilruba demiş ki:
gülüşü süper...zaten yaptığı işe dicek yok...keşke tanıyabilsem...ama imkansız işte onlarla aynı sahnede arkalarında gitar çalmayı çok isterdim ühhüüü ühhüüü Crying or Very sad ya siz niye çıktınız karşıma ya... off ya iyice hayalperest oldum...

dilruba kardeş bu senin hayalperest olduğunu göstermez onları ne kadar sevdiğini gösterir ayrıca çok uğraşırsan onlarla tanışabilirsin eğer yüzyüze tanışamıyorsun internetten msnlerini bulmaya çalış ben 1 aylık bir araştırmadan sonra buldum ve onlar olduğuna eminim şu anda cemreye onunla konuşak ve tanışmak istediğimi söyledim anlık ileti gönderdi ve akşam 8 gibi aç canım konuşuruz dedi.onlar olduğuna nasıl emin olduğumu sorarsanız bir insan bu kadar naz yapmaz yaklaşık 15 günden beri açtığında konuşmaya çalışıyorum konuşamadık ama en sonunda onu ne çok sevdiğimi anlattım ve tamam dedi sizde araştırırsanız bulursunuz Wink

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 22, 2006 17:08 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Site Admin Site Admin
Peki görüntülü konuşabildin mi Cemre Ablan Sana Kendisini Gösterdimi Nasıl İnanabiliyorsuz Konusmaya nazlanıyor diye nasıl olurda onun cemre olduğuna görmeden inanabiliyorsun ? Bence Sizlerin iyi niyetini suistimal ediyorlar... İnanmayın !!!

Highflyer
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 22, 2006 17:47 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
ee şöyle söliyim görüntülü konuşma bakımından değil ama bakalım bir düşünelimkarşımdaki cemre değil dielim biri beni keklemeye kalksa hemen denemez mi? ama 15 günlük süre zarfındasadce saat 20.00 den sonra açtı birde sabah 10.00 gibi açtıhepsinin stardiuma gidiş ve dönüş saatlerine denk geliyor gibime geliyor ikincisi bakalım 8.00 gibi konuşursak kanıtlarım camını açarsa

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 22, 2006 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Site Admin Site Admin
Sen Bilirsin Nasıl İstersen Öyle Olsun ...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi