Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre hakkında...

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 12, 2006 17:25 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
gerçekten haklısın çok şirin ve şeker bir kız

frht
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 13, 2006 17:31 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
güzelliği bakışları ile kısıtlanamaz

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 14, 2006 17:01 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
çok haklısın frht

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 14, 2006 17:03 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
CEMRE çok sempatik ve duygusal

gunes2643
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 16, 2006 23:15 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
cemre buralara kadar gelceklerini hep tahmin ediomuş en son isledii film mr. and mrs. smith angelina jolie ye hasta olo onun bütün filmlerini sevio kitap okumayı çok severmiş özellikle yazın onlarca kitap okurmuş ama zaman bulamıomuş işte marka takıntısı yok ama bazen özel üretim şeyler alırmış tek tük şeyleri severmiş bağdat caddesini bilmezmiş etilerde oturuo bağdat caddesi ona karışık gelio bağdat caddesi kızları hakkında hepsi nası bu kadar bakımlı ve güzel olabilio dio Very Happy istese makyajı düzgn yaparmış saç ve makyaj yaptırmak istemiomuş artık elinde olsa hiç makyajsız şekilde çıkcakmış ama olmuomuş cemrenin sevgilisi yok kova burcu aralarından en inatçıları inadıyla dierlerini delirtiomuş ilgi delisiymiş eğer ilgi göremesse başka yerlerde ilgi ararmış bi erkekte aradığı şeyler: doğal ve dürüst olmalı beni merakta bırakmalı mutlaka merak ettiğim şeyler olmalı dio yani gizemli olmasını istermiş boyu boyuna yakın olmalıymış ki kndini ii hissedebilsin (boyu 1.67:D) yanında raat olmak istermiş abuk subuk yalanlar söylememeli bi şeyler yapmak istiosa gezsin eğlensin dio açık sözlü olsun bişi yapıosa yüzüe sölesin kavga edip snra sakinleşebilirim çirkin davranışları olmasın dio cemre yemek yapamazmış hiç bi şekilde yemek ayırt etmezmiş ama özellikle portakaldan uzak duruo parfümünü bile sıkmazmış alerjiside varmış zaten hiçbişeyini sevmezmiş sevdiği yemekler enginar mc donalds ın her türlü şeyini yiyebilirmiş her mönüsünü her büüklükte hiç farketmezmiş hatta grubun en oburu oymuş zaten ama genede kilo alamıomuş grupta en zayıfı o 44 kilo acaip yemek yermiş gerçektn açsa hiç duramazmış Very Happy gece hayatını çok severmiş ama hiç zmanı olmuomuş sabah kalkıp 11 de dans dersine başlayıp akşamüstü bitene kadar dans edip bide röportajlara katılınca gece hayatına vakit bulamamam doğal dio teknolojiyi ve teknoloji aletlerine merakı varmış onları kucalarmış internetlede ilgiliymiş ama ne mail gelmiş bugün nolmuş die takip etmesmiş arada bi eserse ilgilenirmiş

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 18, 2006 21:34 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Takımdan Takımdan
havası yeter cemrenin Cool

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 19, 2006 11:09 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Takımdan Takımdan
cemre muhteşem birisi

kanarya
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 20, 2006 08:31 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
cemre super biri

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 20, 2006 11:42 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
Wink

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 21, 2006 22:08 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Takımdan Takımdan
Smile Very Happy Smile Very Happy Smile Very Happy Smile Very Happy

CemreFani13
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 22, 2006 22:48 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
cemre hayvan beslemiyormu hiç yaa bilen söylesin Question

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 23, 2006 14:00 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
bende bilmiyorum bak şimdi bende merak ettim bilen varsa lütfen yazsın

NAgEHAn
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 23, 2006 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
ben de bilmiyom ama besliosa kesin köpek besliyodur oda benim gibi köpeksever birine benziyo
ayyyy aşkııım o beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm

ha bu arada arkdaslar ben evde köpek besliom 5 aylık goldenretriver ve dişi görseniz çoook tatlııı

NAgEHAn
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 23, 2006 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
adıda -tarçın- hihihi Smile Very Happy Razz Razz Razz Razz

music
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 27, 2006 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
YAAAAAA allahım yarabbim ben bu cemreyi çooooooooooooooooook seviyorum yaaaaaa o kadarmı sevimli olur bi insan yaaaaaaaa
Arrow sarı siyah saçlı
Arrow spor giyinmeyi seviyor
Arrow aynı zamanda sporu ve spor yapmayı çok seviyor
Arrow comey max te friends dizisini çok seviyor
Arrow inkılap dersini sevmiyor
Arrow kaybediceğini korkutuğu şey ailesi ve arkadaşları
Arrow nutellasız kahvaltı onun için kahvaltı sayılmıyor
Arrow asla sinsilik yapmazmış
Arrow telefonla konuşmak onun için vakit kaybıymış
Arrow odasında bulunan en değerli şeyler laptop ve küpeleriymiş
Arrow gece yatmadan önce abur cubur yer dişlerini fırçalarmış
:arrow:nil karaibrahimgil ve mariah carey dinlermiş