| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre hakkında... |
| fanatik |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 17:33 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Yeni Üye

|
evet arkadaşm verdiğin bilgiler çok güzel! cemre çokkkkkk tatlı yaaaaaa !  |
|
|
|
|
| fanatik |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 17:39 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Yeni Üye

|
ya cemre ve hepsi size sesleniorm: ya lütfen bi ilki gerçekleştirip şölen mölen olmadan hataya gelin! ya burası çok güzel wallaaa! yada ben size gelirm eğer antalyada filan konser veriosanz??  |
|
|
|
|
| eylull |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 19:06 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| sesi güzel,kendi güzel,dansları güzel.ve beşiktaşlı olan cemre.yasemin değil. |
|
|
|
|
| fato17 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 16:24 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Yeni Üye

|
arkadaşlar cemre gerçekten çok güzel ama sanırım belli etmek istemiyo. çok tatlı bebek yüzlü biri onu çoooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum  |
|
|
|
|
| MEHMETCAN |
Tarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 13:14 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Üye

|
ARKADAŞLAR CEMRENİN TEKBİR BAKIŞI BENİ BİTİRİYOR  |
|
|
|
|
| hepsikolik |
Tarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 16:37 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Cemre diyorki:
Annem menajerlerimizden biri. Onun besteleri var. Albümümüzün hızlı parçalarından 'Dur dur' onun bestesidir. Annemin neyi durdurmak istediğini bilemiyorum. Ama şarkı karşımızda bulunan bir erkeğin durmasını istiyor.
Cemre:boş zamanlarında anneannesinin yanında geçirmekten çok büyük bir keyif alıyor ve yemek yemeyi çok seviyor.Kova burcu.Beşiktaşlı.Alacağı ilk parayla anneannesine hediye almak istiyomuş.
Cemre bi erkekte nelerden hoşlanırmış bakalım:
Düzgün fizik
Kendine güven
Ukala olmamalı
kendini övmemeli
HEP SAÇIYLA OYNARMIŞŞ HATTA BUNUN İÇİN PSİKOLOGLARA BİLE DANIŞMIŞLARR
Sevdiklerini kaybetmekten çok korkuyor
Cemre grubun en uzun boylusu
Gülçine göre Cemre çok cimcimeymiş.Açık gözmüş ve gözünden hiçbir şey kaçmıyormuş.Ayrıca az çakalda değilmiş.
Yasemine göre Cemre inatçının tekiymiş. Yersiz inatları varmış.Bazende huysuzlukları tutuyormuş.Onla ilgilenmelerini çok istermiş.İlgiyi çok severmiş.İlgisiz kaldığı zaman huysuzluk yaparmış.
Erene göre de Cemre ilgi manyağıymış.İlgiyi kaybettiği anda ilgiyi başka yerde ararmış.İlgi hep kendi üstünde olsun istermiş. Cemre kim doğruysa onu sonuna kadar savunurmuş.İçinde bol bol insan sevgisi olan biriymiş.
Diğer Hepsi grubu üyelerine göre Cemre çok çabuk kızarmış.Her an herşeye kızabilirmiş
Bazı bilgiler zaten bulunuyor olabilir şimdiden özür ama içinde yeni bilgiler de var  |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 17:04 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Kıdemli Üye

|
TEŞEKKÜRLER HEPSİKOLİK ADIN ÜSTÜNDE HEPSİ KOLİKSİN  |
|
|
|
|
| yess12 |
Tarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Yeni Üye

|
cemre nin bebek gibi bir yüzü var ama bu güzelini belli etmiyor ona tafsiyem taha atılgan ollllllllllllllllll  |
|
|
|
|
| hepsi93 |
Tarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 20:07 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Kıdemli Üye

|
CEMRE |
|
|
|
|
| NAgEHAn |
Tarih: Pazar, Eylül 3, 2006 23:41 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Üye

|
uzun lafın kısası aşkım o beniiiiiiim kimseylede paylaşmam  |
|
|
|
|
| NAgEHAn |
Tarih: Pazar, Eylül 3, 2006 23:45 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Üye

|
yaaben hep cemreyi övdüm ama hepsinide cok seviomyaa ayyyyyyyyyyyy askım onlar benim |
|
|
|
|
| Deniz1905 |
Tarih: Perşembe, Eylül 7, 2006 14:21 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Yeni Üye

|
| gerçekten çok güzl bu cemre ya çok sewiorm bu bebk yzlü güzeli tk bi bakış yetio bu kızn herkesi etkileyeblmesi içn çok tatlı ya |
|
|
|
|
| kanarya |
Tarih: Pazartesi, Eylül 11, 2006 10:13 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Yeni Üye

|
cemre olmsaymis bence bu grup bukadar basarili olmazmi.Bire eren,gulcin,ve yasemine bir duyuru yapmak istiyorum vemrenin yaninda portakal yemeyin bozusuruz.  |
|
|
|
|
| MEHMETCAN |
Tarih: Pazartesi, Eylül 11, 2006 17:18 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Üye

|
| CEMRE bir tane.Dünyada bulunmayan eşsiz bir güzelliği var. |
|
|
|
|
| blueorkide |
Tarih: Salı, Eylül 12, 2006 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
cemrenin portakala alerjisi varmış heryeri şişiomuş yiyince nefret ediomuş bakışları çok şeker şehla şehla böle çok tatlı babam souk bakışları var ama şirin dio harbiden çok şirin benim özge die bi arkadaşım var ayyyyyyyyyynı cemreye bnzio tıpatıp yani hık demiş cemrenin burnundan düşmüş herkes bnzetio onu zaten ve o yzden en güzel cemreyi buluo sırf kndine bnzedii içn yani işin aslı kndini beendii için cemreyi beenio nese ne diodum çok şeker bi kız seside güzel back vokallerin çounu o yapıo çok şirin |
|
|
|
|
|
|