Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre hakkında...

fanatik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 17:33 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
evet arkadaşm verdiğin bilgiler çok güzel! Surprised cemre çokkkkkk tatlı yaaaaaa ! Crying or Very sad

fanatik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 17:39 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
ya cemre ve hepsi size sesleniorm: ya lütfen bi ilki gerçekleştirip şölen mölen olmadan hataya gelin! ya burası çok güzel wallaaa! Crying or Very sad yada ben size gelirm eğer antalyada filan konser veriosanz?? Laughing

eylull
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 19:06 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
sesi güzel,kendi güzel,dansları güzel.ve beşiktaşlı olan cemre.yasemin değil.

fato17
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 16:24 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
Smile arkadaşlar cemre gerçekten çok güzel ama sanırım belli etmek istemiyo. çok tatlı bebek yüzlü biri onu çoooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum Razz

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 13:14 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
Very Happy ARKADAŞLAR CEMRENİN TEKBİR BAKIŞI BENİ BİTİRİYOR Very Happy

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 16:37 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Cemre diyorki:
Annem menajerlerimizden biri. Onun besteleri var. Albümümüzün hızlı parçalarından 'Dur dur' onun bestesidir. Annemin neyi durdurmak istediğini bilemiyorum. Ama şarkı karşımızda bulunan bir erkeğin durmasını istiyor.

Cemre:boş zamanlarında anneannesinin yanında geçirmekten çok büyük bir keyif alıyor ve yemek yemeyi çok seviyor.Kova burcu.Beşiktaşlı.Alacağı ilk parayla anneannesine hediye almak istiyomuş.

Cemre bi erkekte nelerden hoşlanırmış bakalım:

Düzgün fizik
Kendine güven
Ukala olmamalı
kendini övmemeli

HEP SAÇIYLA OYNARMIŞŞ HATTA BUNUN İÇİN PSİKOLOGLARA BİLE DANIŞMIŞLARR

Sevdiklerini kaybetmekten çok korkuyor

Cemre grubun en uzun boylusu

Arrow

Gülçine göre Cemre çok cimcimeymiş.Açık gözmüş ve gözünden hiçbir şey kaçmıyormuş.Ayrıca az çakalda değilmiş.

Yasemine göre Cemre inatçının tekiymiş. Yersiz inatları varmış.Bazende huysuzlukları tutuyormuş.Onla ilgilenmelerini çok istermiş.İlgiyi çok severmiş.İlgisiz kaldığı zaman huysuzluk yaparmış.

Erene göre de Cemre ilgi manyağıymış.İlgiyi kaybettiği anda ilgiyi başka yerde ararmış.İlgi hep kendi üstünde olsun istermiş. Cemre kim doğruysa onu sonuna kadar savunurmuş.İçinde bol bol insan sevgisi olan biriymiş.

Diğer Hepsi grubu üyelerine göre Cemre çok çabuk kızarmış.Her an herşeye kızabilirmiş

Bazı bilgiler zaten bulunuyor olabilir şimdiden özür ama içinde yeni bilgiler de var Wink

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 17:04 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
TEŞEKKÜRLER HEPSİKOLİK ADIN ÜSTÜNDE HEPSİ KOLİKSİN Razz Razz Razz Laughing Laughing

yess12
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
cemre nin bebek gibi bir yüzü var ama bu güzelini belli etmiyor ona tafsiyem taha atılgan ollllllllllllllllll Laughing Razz Very Happy Smile Cool

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 20:07 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kullanicilarin Eklemis oldugu resim
CEMRE

NAgEHAn
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 3, 2006 23:41 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
uzun lafın kısası aşkım o beniiiiiiim kimseylede paylaşmam Mad Mad Evil or Very Mad

NAgEHAn
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 3, 2006 23:45 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
yaaben hep cemreyi övdüm ama hepsinide cok seviomyaa Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ayyyyyyyyyyyy askım onlar benim

Deniz1905
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 7, 2006 14:21 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
gerçekten çok güzl bu cemre ya çok sewiorm bu bebk yzlü güzeli tk bi bakış yetio bu kızn herkesi etkileyeblmesi içn çok tatlı ya

kanarya
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 11, 2006 10:13 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
cemre olmsaymis bence bu grup bukadar basarili olmazmi.Bire eren,gulcin,ve yasemine bir duyuru yapmak istiyorum vemrenin yaninda portakal yemeyin bozusuruz. Very Happy

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 11, 2006 17:18 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
CEMRE bir tane.Dünyada bulunmayan eşsiz bir güzelliği var.

blueorkide
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 12, 2006 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
cemrenin portakala alerjisi varmış heryeri şişiomuş yiyince nefret ediomuş Very Happy bakışları çok şeker şehla şehla böle çok tatlı babam souk bakışları var ama şirin dio harbiden çok şirin benim özge die bi arkadaşım var ayyyyyyyyyynı cemreye bnzio tıpatıp yani hık demiş cemrenin burnundan düşmüş Very Happy herkes bnzetio onu zaten ve o yzden en güzel cemreyi buluo sırf kndine bnzedii içn yani işin aslı kndini beendii için cemreyi beenio Very Happy nese ne diodum çok şeker bi kız seside güzel back vokallerin çounu o yapıo çok şirin

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi