Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre hakkında...

cemreVufuk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 16, 2007 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
Arkadaşlar Cemre hala Mimar Sinan Üniversitesi'nde okuyor mu?
Şey doğum gününde gidicem de.Smile:)

Ve ne hediye alacağımı bilmiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum!
SmileSmile

cemreVufuk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 17, 2007 17:03 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
Biri cevap verebilir mi?

hepsicemre3
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 17, 2007 19:06 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bilgiler ve resimler için teşekkür ederim bence bakışları çok güzel

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 17, 2007 22:54 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Takımdan Takımdan
cemreVufuk demiş ki:
Arkadaşlar Cemre hala Mimar Sinan Üniversitesi'nde okuyor mu?
Şey doğum gününde gidicem de.Smile:)

Ve ne hediye alacağımı bilmiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum!
SmileSmile

bildiğim kadarıyla son sınıf yanlış olabilir neden mi yanlış olabilir? çünkü geçen yıl(kasım ya da ekimdi) son ütücü ye çıktıklarında cemre -imkanım olsa hala klasik baleye devam etmek isterim.- demişti

cemreVufuk
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 18, 2007 17:54 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
Sağol bilgiler için.Sormamım nedeni okuluna gidicem.Doğum gününde gitmeyi düşünüyorum ama doğum günü 17şubat yani pazar günü.Bende 14şubat'ta gidicem; hem perşembe hem de sevgililer günü.SmileSmileSmile

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 18, 2007 21:48 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Görevli Görevli
Arkadaşlar sayfalarda göremedim...Yine de söyleyeyim...Cemre 12 yaşında ameliyat olmuş...Bir kemiği şah damarını zedeliyormuş...Ameliyat olmuş...%60 felç, %20 ölüm,%20 yaşam ihtimali varmış ve ameliyat sonucu kurtulmuş... Wink

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 18, 2007 21:49 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Görevli Görevli
ay gerçekten mi çok üzüldüm ya. ya ona bişi olsaydı teşekkürler canım bilgi için bilmiyordum Rolling Eyes Confused

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 18, 2007 21:50 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Görevli Görevli
Rica ederim...Bir programda söylemişti... Wink

cemreVufuk
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 18, 2007 22:59 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
Bende üzüldüm.Ama şimdi iyi ya, biz ona bakalım.SmileSmile

cemrelifcemree
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 23, 2007 16:15 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
__ ((cemre)) __

çok inatçıymış, küçükken ameliyat olmuş bir sene bale yapamamış, küçükken saçına sakız

yapışmış o yüzden çok sevdiği saçını kestirmek zounda kalmış...

cemrenin küçük kardeşi kendini eren sanıomuş onun gibi giyinip foto çekilcei zaman eren

gibi poz veriomuş

Çocukluğunuzda böyle bir yere geleceğinizi hiç düşünür müydünüz? Yada

çocukluğunuzdaki hayalleriniz nelerdir?

Cemre: Zaten başından beri bunu istiyordum. Tabi klasik bale okuduğum için yani onda da

sahne almak iyi ama, başından beri bunu istiyordum. Buraya geleceğimizi tahmin ediyor

muyduk derseniz; biraz ukalalık olacak ama, ben ediyordum yani...

En son gittiğiniz film?

Cemre: Angelina Jolie ve Brad Pitt. Ms&Mr Simith.

Hayatınızın filmi?

Cemre: Ya ben, şimdi pek film aklıma gelmedi düşün düşün… Genel olarak Angelina

Jolie izlerim; çoğu filmini seviyorum ben. Hayatımın filmi... ımm... (gülüşmeler) Pek bir şey

aklıma gelmiyor şu anda.

Sizi tanımakla başlayalım...

Cemre: Ben de 20 yaşındayım. Ortaokuldan beri Mimar Sinan Üniversitesi'nde klasik bale

eğitimi alıyorum. Şimdi de ikinci sınıftayım.

Böyle bir vokal grubu kurma fikri nasıl ortaya çıktı?

Cemre: Annem belki bizim farkımıza varır diye bekleyip durduk. O da sürekli "Daha çok

küçüksünüz. Sabredin" diyordu. Bekledik, oldu. Şimdi menajerliğimizi o yapıyor zaten.

Grubun adı neden Hepsi?

Cemre: Çünkü biz bütünüz.

Çıkış parçanız "Olmaz Oğlan"ın nakaratı "Hiç bana bakma olmaz oğlan / Sen kendine

ısmarlan / Hiç bana bakma olmaz oğlan / Başkasına yuvarlan". Siz de böyle sözler

kullanıyor musunuz muhabbetlerinizde?

Cemre: Aynısı olmasa da bunlara benzer laflar kullanıyoruz. Bu albümde bizim

yaşlarımızdaki genç kızların günlük hayatta kullandığı laflar var. Albümdeki sözlerden pek

çoğu dinledikçe gençlerin ağzına takılabilecek cinsten.

Şu sıralar hangi sanatçıları takip ediyorsunuz?

Cemre: Blue, Jennifer Lopez ve Usher. Onların sadece albümlerini değil kliplerini ve

sahne şovlarını da takip ediyoruz. Bir araya gelip saatlerce konser kaseti izliyoruz. Dans

çalışıyoruz. Albüm için hem şan hem de dans dersi aldık. Okuldan çıkar çıkmaz yine prova

yapıyoruz.

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 23, 2007 18:45 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Görevli Görevli
teşekkürler canım Very Happy

brxx
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 10:50 - Mesaj konusu: klip
Yeni Üye Yeni Üye
Ya İsmil YK nın hangi klibinde oynamış söylerseniz sevinirim Very Happy

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 14:16 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Takımdan Takımdan
ayyy çok teşekkürler canım

cemreVufuk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 14:31 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
Bu röportaj ne zamanın haberi?Onu da söylersen çok sevinirim..

bilecikli11
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
bilgiler için çok teşekkürler

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
10. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi