Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre hakkında...

CeMrE444
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 18, 2007 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
teşekkürler

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 23:27 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Takımdan Takımdan
cemrem SOLAKmış bunu ilk kez 13.bölümde öğrendim bilmiyordum....

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 13:02 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
naz09 demiş ki:
cemrem SOLAKmış bunu ilk kez 13.bölümde öğrendim bilmiyordum....

bende bilmiyordum hangi elle yazdığına da dikkat etmedim çok teşekkürler

Cemredelisikiz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 11:05 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
Ben bu bilgileri aldığıma çok memnun oldum.Herkesse slm özellikle bizi bilgilendirenlere Exclamation

balbay
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
teşekkürler

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Teşekkürler canım Wink Very Happy

ozkaraman
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 17:39 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
Cemre çok tatlı.Sevmediğim tek yönü Galatasaraylı olması.EN BÜYÜK FENERBAHÇE

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 19:20 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Takımdan Takımdan
Cemre BEŞİKTAŞLI.

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hayır arkadaşlar Cemre Galatasaraylı...Şimdi tarayıcım bozuk..Bozuk olmasa yapılan bir röpörtajda tuttuğu takımları soruyorlar ve Cemre Galatasaray diyor..

vega2
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 21:33 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
dilan bende cemrenin beşiktaşlı olduğunu biliyordum.cemre galatasaraylımıymış???(çok garip)

papatya00
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 4, 2007 23:36 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
Cemre Kemer 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Liseyi ve orta okulu Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde bitirdi. Şu an Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimini sürdürüyor.

Beş yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı.

Özel piyano ve şan dersleri aldı.

Kliplerde oyunculuk yaptı.

Reklam jingle'ları seslendirdi.

--------------------------------------------------------------------------------

cemre: 17.02.1985 doğum tarihi. burcu kova. anesinin ismi Şebnem. hobileri boş zamanlarını anneannesinin yanında geçirmekten büyük bir zevk alıyor ve yemek yiyor. (bu kadar yemek yiyen güzel bir kız nasıl böyle güzelliğe ve fiziğe sahip oluyor?) sırrını öğreninde görüşelim hehehe

okuduğu okul mimar izzet baysal bazı kliplerde oyunculuk yaptı. mesela ismail yk 'nın klibinde oyunculuk yapmışşş.çok tatlı bir kız değil miii???

Cool

gecyyelizhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 9, 2007 20:03 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
bence herkes grubun önemli elemanı herkesin sesi çok farklı ve özellikleri değişik:DVery HappyVery HappyVery Happy Very Happy Very Happy

erenkolik92
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 9, 2007 21:52 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Üye Üye
gecyyelizhepsi demiş ki:
bence herkes grubun önemli elemanı herkesin sesi çok farklı ve özellikleri değişik:DVery HappyVery HappyVery Happy Very Happy Very Happy

katılıyorum Wink

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 18:15 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Görevli Görevli
gecyyelizhepsi demiş ki:

aynen katılıyorum

crn95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 18:46 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
aslında hepsi birbirinden güzel biz hangisini beğeniyorsak ki ben cemreyi beğeniyorum insanın gözüne o güzelmiş gibi gözüküyor.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
9. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi