| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre hakkında... |
| CeMrE444 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 18, 2007 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 23:27 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Takımdan

|
| cemrem SOLAKmış bunu ilk kez 13.bölümde öğrendim bilmiyordum.... |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 13:02 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Kıdemli Üye

|
naz09 demiş ki: cemrem SOLAKmış bunu ilk kez 13.bölümde öğrendim bilmiyordum....
bende bilmiyordum hangi elle yazdığına da dikkat etmedim çok teşekkürler |
|
|
|
|
| Cemredelisikiz |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 11:05 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Yeni Üye

|
Ben bu bilgileri aldığıma çok memnun oldum.Herkesse slm özellikle bizi bilgilendirenlere  |
|
|
|
|
| balbay |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Üye

|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Teşekkürler canım  |
|
|
|
|
| ozkaraman |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 17:39 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Yeni Üye

|
| Cemre çok tatlı.Sevmediğim tek yönü Galatasaraylı olması.EN BÜYÜK FENERBAHÇE |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 19:20 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Hayır arkadaşlar Cemre Galatasaraylı...Şimdi tarayıcım bozuk..Bozuk olmasa yapılan bir röpörtajda tuttuğu takımları soruyorlar ve Cemre Galatasaray diyor.. |
|
|
|
|
| vega2 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 21:33 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Kıdemli Üye

|
| dilan bende cemrenin beşiktaşlı olduğunu biliyordum.cemre galatasaraylımıymış???(çok garip) |
|
|
|
|
| papatya00 |
Tarih: Salı, Eylül 4, 2007 23:36 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Yeni Üye

|
Cemre Kemer 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Liseyi ve orta okulu Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde bitirdi. Şu an Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimini sürdürüyor.
Beş yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı.
Özel piyano ve şan dersleri aldı.
Kliplerde oyunculuk yaptı.
Reklam jingle'ları seslendirdi.
--------------------------------------------------------------------------------
cemre: 17.02.1985 doğum tarihi. burcu kova. anesinin ismi Şebnem. hobileri boş zamanlarını anneannesinin yanında geçirmekten büyük bir zevk alıyor ve yemek yiyor. (bu kadar yemek yiyen güzel bir kız nasıl böyle güzelliğe ve fiziğe sahip oluyor?) sırrını öğreninde görüşelim hehehe
okuduğu okul mimar izzet baysal bazı kliplerde oyunculuk yaptı. mesela ismail yk 'nın klibinde oyunculuk yapmışşş.çok tatlı bir kız değil miii???
 |
|
|
|
|
| gecyyelizhepsi |
Tarih: Pazar, Eylül 9, 2007 20:03 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Yeni Üye

|
bence herkes grubun önemli elemanı herkesin sesi çok farklı ve özellikleri değişik:D   |
|
|
|
|
| erenkolik92 |
Tarih: Pazar, Eylül 9, 2007 21:52 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Üye

|
katılıyorum  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 18:15 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Görevli

|
|
|
|
| crn95 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 18:46 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre hakkında... |
|
|
Yeni Üye

|
| aslında hepsi birbirinden güzel biz hangisini beğeniyorsak ki ben cemreyi beğeniyorum insanın gözüne o güzelmiş gibi gözüküyor. |
|
|
|
|
|
|