| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
| ayca93gulcin |
Tarih: Salı, Mart 20, 2007 21:59 - Mesaj konusu: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Görevli

|
| cemre'nin daha önce kliplerde oynadığını biliyoruz ama hangi kliplerde oynadığını bilen var mı? |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Çarşamba, Mart 21, 2007 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Görevli

|
| cevaplar için sağolun ya bilen yok mu?????????gerçekten? |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Mart 21, 2007 23:59 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Görevli

|
ya ben bir bakayım araştırayım bulayım inşallah bulurum  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Perşembe, Mart 22, 2007 00:03 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Görevli

|
ayca93gülçin sana bir sürprizim var sanırım buldum  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Perşembe, Mart 22, 2007 00:06 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Görevli

|
bir siteden buldum orada aynen şöyle yazıyor
Bir de Cemre'nin bir klipte oyunculuk yaptığı söyleniyordu ya işte o klibin Ragga Oktay'ın Papbucu Yarım şarkısının klibi olduğu düşünülüyor. Klibin 3. dakikalarında siyah-beyaz elbiseli bir kadının yanında 3-4 defa gözüküyor.
aynen böyle yazıyor
umarım aradığını bulmuşsundur |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Perşembe, Mart 22, 2007 20:17 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Takımdan

|
Ya ben İsmail Yk'ın klibinde oynadığına inanmıyorum çünkü izledim ve .ok dikkatli baktım ama göremedim  |
|
|
|
|
| xxxcmreem |
Tarih: Perşembe, Mart 22, 2007 20:26 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
| nilüferin çok uzaklarda klibinde oyndıı bildiim kdarıyla ama küççükken |
|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Cuma, Mart 23, 2007 17:39 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Takımdan

|
Cemre bazı reklamları da seslendirmiş bildiğim kadarıyla  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cuma, Mart 23, 2007 18:44 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Görevli

|
| evet ben de öyle biliyorum ama internette falan yok gülçinin de reklam jingllarının hangi reklamlar olduğu yok ya bulamadım |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Cumartesi, Mart 24, 2007 13:28 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Görevli

|
| ya ben şu ragga oktayın papucu yarım klibini bulamadımmm nerden izlicez youtubede yok? |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Cumartesi, Mart 24, 2007 13:34 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Takımdan

|
Tempo demiş ki: Cemre bazı reklamları da seslendirmiş bildiğim kadarıyla 
Acaba hangi reklamları sesledirmiş  |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Pazar, Mart 25, 2007 17:54 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Görevli

|
| ya kimse burayı okumuyor mu? |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Salı, Mart 27, 2007 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Görevli

|
harbiden burayı okuyan yokmu yaaa biri cevap versin off  |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 17:56 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Takımdan

|
ben okudum  |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Perşembe, Mart 29, 2007 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Görevli

|
sağol  |
|
|
|
|
|
|