Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 20, 2007 21:59 - Mesaj konusu: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Görevli Görevli
cemre'nin daha önce kliplerde oynadığını biliyoruz ama hangi kliplerde oynadığını bilen var mı?

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 21, 2007 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Görevli Görevli
cevaplar için sağolun ya bilen yok mu?????????gerçekten?

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 21, 2007 23:59 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Görevli Görevli
ya ben bir bakayım araştırayım bulayım inşallah bulurum Embarassed Razz

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 22, 2007 00:03 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Görevli Görevli
ayca93gülçin sana bir sürprizim var sanırım buldum Very Happy Very Happy

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 22, 2007 00:06 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Görevli Görevli
bir siteden buldum orada aynen şöyle yazıyor

Bir de Cemre'nin bir klipte oyunculuk yaptığı söyleniyordu ya işte o klibin Ragga Oktay'ın Papbucu Yarım şarkısının klibi olduğu düşünülüyor. Klibin 3. dakikalarında siyah-beyaz elbiseli bir kadının yanında 3-4 defa gözüküyor.

aynen böyle yazıyor
umarım aradığını bulmuşsundur

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 22, 2007 20:17 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Takımdan Takımdan
Ya ben İsmail Yk'ın klibinde oynadığına inanmıyorum çünkü izledim ve .ok dikkatli baktım ama göremedim Question

xxxcmreem
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 22, 2007 20:26 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
nilüferin çok uzaklarda klibinde oyndıı bildiim kdarıyla ama küççükken

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 23, 2007 17:39 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Takımdan Takımdan
Cemre bazı reklamları da seslendirmiş bildiğim kadarıyla Idea

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 23, 2007 18:44 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Görevli Görevli
evet ben de öyle biliyorum ama internette falan yok gülçinin de reklam jingllarının hangi reklamlar olduğu yok ya bulamadım

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 24, 2007 13:28 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Görevli Görevli
ya ben şu ragga oktayın papucu yarım klibini bulamadımmm nerden izlicez youtubede yok?

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 24, 2007 13:34 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Takımdan Takımdan
Tempo demiş ki:
Cemre bazı reklamları da seslendirmiş bildiğim kadarıyla Idea

Surprised Acaba hangi reklamları sesledirmiş Question

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 25, 2007 17:54 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Görevli Görevli
ya kimse burayı okumuyor mu?

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 27, 2007 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Görevli Görevli
harbiden burayı okuyan yokmu yaaa biri cevap versin off Shocked

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 17:56 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Takımdan Takımdan
ben okudum Laughing

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 29, 2007 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Görevli Görevli
sağol Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi