Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 19, 2007 01:21 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Takımdan Takımdan
Alıntı:
dnz06 demişki:

ben o klibi izledim ama cemreye hiç dikkat etmedim söz bir dahaki izlediğimde bakacağım oldu mu?

Wink Cool

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 20, 2007 23:51 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Takımdan Takımdan
ayca93gulcin demiş ki:
evet bende izledim çok tatlı bir kız ama bana çok komik geldi geri geri koşuşu Confused Very Happy

valla bana da Laughing

YAKTINCEMREM
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 21, 2007 11:54 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
ya arkadaslar ben baktım ama cemre ragga oktayın klibinde oynamamış bir kız vardı biraz benziyordu cemreye ama o değildi Exclamation Exclamation Confused:

edelom
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 21, 2007 18:23 - Mesaj konusu: biliyorum
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ben nerde çıktığını biliyorum serdar ortaçın klibinde heralde

yusumi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 22, 2007 09:23 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
İsmail YK nın bir klibinde ve ragga oktayın pabucu yarım da oynadığı söyleniyor...

dosthepsi457
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 22, 2007 13:20 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
Cemre küçükken Caddelerde Rüzgar şarkısının klibinde oynamış. [/b]

ronaldo
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 31, 2007 14:59 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
vallahi hiç fikrim yok

YOSHY11
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 1, 2007 13:44 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
sevgili arkadaşlarım kendisi bir rivayete göre ismail yk nın klibinde oynamış ama hangi klibi olduğu yazmıyor Cool

erenceren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 6, 2007 11:58 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
ben de okudum canım
Very Happy Very Happy

DarkSide
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 8, 2007 09:42 - Mesaj konusu: yoshyaşkhı
Yeni Üye Yeni Üye
ya ben ragga oktayın klibinde cemreyi gördüm o zaman çok değişikmiş tanıyamamanız mümkündür yani Very Happy Smile

fairy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 07:37 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
ragga oktayın klibinde oynayan kız cemreyemi benziyor ama net göremedim

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 11:55 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Takımdan Takımdan
bence kliplerde oynamadı Confused yani bana öyle geliyor.ama bazı reklamları seslendirmiş olabilir Wink Confused

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 20:37 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla caddelerde rüzgar da oynamış.Ben baktım dikkatli gerçekten cemreydi.Ayrıca ben burnundan tanıdım.Çünkü Cemre'nin burnu çok hoşuma gidiyor...Yapısı yani Wink Very Happy Zaten bi bölümde çok kısa suratı gözüküyor.Hemen tanırsınız dikkatli bakarsanız...

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 22:13 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Görevli Görevli
ragga oktayın klibinde oynayan cemre değil dikkatli bakın benziyor ama değil

07okan07
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 22:24 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
yaaa yetenekli kızlar bence bu kadar şaşırmayın

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 15, 16, 17  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi