| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
| maximilian |
Tarih: Perşembe, Temmuz 19, 2007 01:21 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: dnz06 demişki:
ben o klibi izledim ama cemreye hiç dikkat etmedim söz bir dahaki izlediğimde bakacağım oldu mu?
 |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Cuma, Temmuz 20, 2007 23:51 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Takımdan

|
ayca93gulcin demiş ki: evet bende izledim çok tatlı bir kız ama bana çok komik geldi geri geri koşuşu 
valla bana da  |
|
|
|
|
| YAKTINCEMREM |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 21, 2007 11:54 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
ya arkadaslar ben baktım ama cemre ragga oktayın klibinde oynamamış bir kız vardı biraz benziyordu cemreye ama o değildi :
|
|
|
| edelom |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 21, 2007 18:23 - Mesaj konusu: biliyorum |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| ben nerde çıktığını biliyorum serdar ortaçın klibinde heralde |
|
|
|
|
| yusumi |
Tarih: Pazar, Temmuz 22, 2007 09:23 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
| İsmail YK nın bir klibinde ve ragga oktayın pabucu yarım da oynadığı söyleniyor... |
|
|
|
|
| dosthepsi457 |
Tarih: Pazar, Temmuz 22, 2007 13:20 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
| Cemre küçükken Caddelerde Rüzgar şarkısının klibinde oynamış. [/b] |
|
|
|
|
| ronaldo |
Tarih: Salı, Temmuz 31, 2007 14:59 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| YOSHY11 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 1, 2007 13:44 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
sevgili arkadaşlarım kendisi bir rivayete göre ismail yk nın klibinde oynamış ama hangi klibi olduğu yazmıyor  |
|
|
|
|
| erenceren |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 6, 2007 11:58 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
ben de okudum canım
 |
|
|
|
|
| DarkSide |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 8, 2007 09:42 - Mesaj konusu: yoshyaşkhı |
|
|
Yeni Üye

|
ya ben ragga oktayın klibinde cemreyi gördüm o zaman çok değişikmiş tanıyamamanız mümkündür yani  |
|
|
|
|
| fairy |
Tarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 07:37 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ragga oktayın klibinde oynayan kız cemreyemi benziyor ama net göremedim |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 11:55 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Takımdan

|
bence kliplerde oynamadı yani bana öyle geliyor.ama bazı reklamları seslendirmiş olabilir  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 20:37 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Valla caddelerde rüzgar da oynamış.Ben baktım dikkatli gerçekten cemreydi.Ayrıca ben burnundan tanıdım.Çünkü Cemre'nin burnu çok hoşuma gidiyor...Yapısı yani Zaten bi bölümde çok kısa suratı gözüküyor.Hemen tanırsınız dikkatli bakarsanız... |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 22:13 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Görevli

|
| ragga oktayın klibinde oynayan cemre değil dikkatli bakın benziyor ama değil |
|
|
|
|
| 07okan07 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 22:24 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
| yaaa yetenekli kızlar bence bu kadar şaşırmayın |
|
|
|
|
|
|