| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
| sirinkiz34 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 01:06 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| cemremvebenn |
Tarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
HEPSISWEET demiş ki: bir siteden buldum orada aynen şöyle yazıyor
Bir de Cemre'nin bir klipte oyunculuk yaptığı söyleniyordu ya işte o klibin Ragga Oktay'ın Papbucu Yarım şarkısının klibi olduğu düşünülüyor. Klibin 3. dakikalarında siyah-beyaz elbiseli bir kadının yanında 3-4 defa gözüküyor.
aynen böyle yazıyor
umarım aradığını bulmuşsundur
ben bunu görmek için you tube ye girdim ama klipler sürekli donduğu içib bişi görmedim sizde bakın  |
|
|
|
|
| hepsi26orhun |
Tarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 18:10 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
Bende katılıyorum reklam filmlerini seslendirdiğine
---------
Düzenleme:buseerenbuse
Lütfen mesajlarınızın tamamını renkli ve kalın yazmayınız.
Duyuru ve kuralları okuyunuz. |
|
|
|
|
| bilecikli |
Tarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bende birşey göremedim çok donup kalıyor.
------------
bişi değil=>birşey
kalıyo değil=>kalıyor |
|
|
|
|
| lovelyirem13 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 23:06 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
Arkadaşlar bende baktım ragga oktayın klibine ama oradaki kızı pek fazla cemreye benzetemedim yada çok değişik çıkmış bilemicem...  |
|
|
|
|
| musti90 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 23:50 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
| O kızın cemreyle pek bir alakası yok bence sadece saç stili aynı olabilir o kadar. Fazla benzetemedim açıkçası... |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Cuma, Haziran 22, 2007 13:47 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Görevli

|
| bende pek benzetemedim bu konular uzar gider biz en iyisi yeni klipler araştıralım. Mesela ismail yk'nın hangi klibi olabilir? |
|
|
|
|
| defne19 |
Tarih: Pazar, Haziran 24, 2007 23:05 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
ya bende göremedim pek ya ....  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, Haziran 25, 2007 01:12 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Görevli

|
Arkadaşlar aslında ben Ragga Oktay'ın klibinde birini gördüm de Cemre'ye falan benziyordu aslında ama Cemredir diyemeyeceğim ama yine de benziyordu.
Ama yani onun Cemre olacağını düşünmüyorum...  |
|
|
|
|
| hepsiilay |
Tarih: Pazartesi, Haziran 25, 2007 10:17 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
| hiç benzemiyor bir kere cemre öyle bir klipte yer almaz gibime geliyor ve o R&B Yİ SEVİYOR |
|
|
|
|
| cansubalkis |
Tarih: Salı, Temmuz 3, 2007 15:09 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
| caddelerde rüzgar klibinde 1.37 saniyeden itibaren 4 sn geriye koşan kız Cemre |
|
|
|
|
| theturks |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 4, 2007 00:05 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
| cansubalkis dediğin doğru inceledim o klip çekileli 10 yıl olumuş tam tamına Cemre orda 10 yaş küçük o olabilir bunu göz önünde bulundurarak izleyin o klibi |
|
|
|
|
| CemreManiaa |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 4, 2007 10:30 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
Evet bende izledim var bu klipte baya kücükmüş ama o zaman
---
Admin Notu :
Lütfen türkçe yazım kurallarına uyalım.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz.
w >> v |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 4, 2007 12:46 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Görevli

|
evet bende izledim çok tatlı bir kız ama bana çok komik geldi geri geri koşuşu  |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 18, 2007 22:56 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Takımdan

|
Ragga Oktay'ın klibinde yok Umay Umay'ı aradım birsürü şarkısı vardı bakamadım ama bulmaya çalışırım  |
|
|
|
|
|
|