Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?

evangirl
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 18, 2008 19:34 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
bence o değil Confused

erendilaraeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 22, 2008 18:35 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
Ben şahsen duymadım hem cemre ismail yk nın klibinde eski bir klibinde oynadı o zaman grup hepsi yoktu ama burak kut grup hepsiden sonra çıktığına göre cemre olmaz hem olsa da grup hepside klipte oynardı ve magazin haberlerinden düşmezdi biraz dikkat edersenin cemrenin ağzı öyle değil Confused (açıkçasi bu cemre de değil)

----
Düzenleme:ozie1993
Ya Türkçe yazmayı bilmiyor musunuz ? Evil or Very Mad
Lütfen site duyuru ve kurallarını okuyunuz.

cemroo123456789
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 28, 2008 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
bende okudum canım ama araştırdım da birşey bulamadın galiba bir sitede burak kutunda da oynamıştı ama ben inanmadım benzemiyordu

erendilaraeren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 30, 2008 23:57 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
ya açıkladığım gibi güzelim zaten oynamıyoki ne var ne yok hepsine baktım

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
17. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi