|
Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları
Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları
| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
| evangirl |
Tarih: Salı, Kasım 18, 2008 19:34 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
bence o değil  |
|
|
|
|
| erendilaraeren |
Tarih: Cumartesi, Kasım 22, 2008 18:35 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
Ben şahsen duymadım hem cemre ismail yk nın klibinde eski bir klibinde oynadı o zaman grup hepsi yoktu ama burak kut grup hepsiden sonra çıktığına göre cemre olmaz hem olsa da grup hepside klipte oynardı ve magazin haberlerinden düşmezdi biraz dikkat edersenin cemrenin ağzı öyle değil (açıkçasi bu cemre de değil)
----
Düzenleme:ozie1993
Ya Türkçe yazmayı bilmiyor musunuz ?
Lütfen site duyuru ve kurallarını okuyunuz. |
|
|
|
|
| cemroo123456789 |
Tarih: Pazar, Aralık 28, 2008 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
| bende okudum canım ama araştırdım da birşey bulamadın galiba bir sitede burak kutunda da oynamıştı ama ben inanmadım benzemiyordu |
|
|
|
|
| erendilaraeren |
Tarih: Salı, Aralık 30, 2008 23:57 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
| ya açıkladığım gibi güzelim zaten oynamıyoki ne var ne yok hepsine baktım |
|
|
|
|
|
|
Tüm zamanlar GMT +2 Saat