| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
| ozie1993 |
Tarih: Pazar, Eylül 7, 2008 11:34 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Takımdan

|
| Evet zaten klipte 40 derece konserlerinden bölümlerde var bende orada Gülçin'i gördüm |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Pazar, Eylül 7, 2008 11:58 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben klibi dün izledim.
sadece yasemini gördüm gibi
yine daha dikkatli bakıcam |
|
|
|
|
| MiRaYyYcEmReEe |
Tarih: Pazar, Eylül 7, 2008 13:07 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
gülçin'i görmedim ben ya da dikkatli bakmadım neyse... |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Çarşamba, Eylül 17, 2008 10:39 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Arkadaşlar Ragga Oktay'ın Pabucu Yarım klibinde gerçektende var.Hatta saniyesi;01:33. Biraz kara çıkmış dikkat edin görürsünüz.  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Çarşamba, Eylül 17, 2008 11:11 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Takımdan

|
Süpermiş!  |
|
|
|
|
| zekirdek |
Tarih: Çarşamba, Eylül 17, 2008 11:13 - Mesaj konusu: ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
HEPSISWEET biliyorum başka birine sürpriz yapacakmışsın ama bende merak ettim buldum demişsin ney?
cevabını sabırsızlıka bekliyorum |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Perşembe, Eylül 18, 2008 07:16 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Salı, Ekim 7, 2008 18:26 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Takımdan

|
| ragga oktayda yok arkadaşlar..kenanın klibinde varlar...birde nilüfer ama ismail yk yı bilmiyorum... |
|
|
|
|
| Azeriqizi |
Tarih: Çarşamba, Ekim 8, 2008 16:13 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| Kenan Doğulunun klibinde oynuyor. |
|
|
|
|
| erencim26 |
Tarih: Perşembe, Ekim 9, 2008 12:05 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
| ya ragga oktayın klibinde yok ben izledim hatta birkaç kez üstüste izledim dikkatle ama yok . |
|
|
|
|
| hepsicicrazy |
Tarih: Perşembe, Ekim 9, 2008 16:43 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ben Kenan Doğulu'nun klibini izledim tekrar ama hepsiyi göremedim dikkat ederim |
|
|
|
|
| lili93 |
Tarih: Cuma, Ekim 17, 2008 13:23 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
| ben kliplerde hiç fark etmedim |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Cuma, Ekim 17, 2008 13:59 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ya ben Ragga Oktay'ı izledim ve Cemre var eminim!! |
|
|
|
|
| nermine |
Tarih: Cuma, Ekim 17, 2008 14:43 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ama ben başka bir sitede gördüm cemre ragga oktayın ve niluferin çok uzaklarda klipinde oynadığını gördüm ve o klipe baktım ama cemreye benzemiyordu. |
|
|
|
|
| Azeriqiziyim |
Tarih: Cumartesi, Ekim 25, 2008 14:06 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
| Pek çok sitelerde ragga oktayın klipinde oynadı yazıyor. |
|
|
|
|
|
|