Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 11:34 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Takımdan Takımdan
Evet zaten klipte 40 derece konserlerinden bölümlerde var bende orada Gülçin'i gördüm

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 11:58 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben klibi dün izledim. Laughing
sadece yasemini gördüm gibi Rolling Eyes
yine daha dikkatli bakıcam

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 13:07 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gülçin'i görmedim ben Confused ya da dikkatli bakmadım neyse...

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 17, 2008 10:39 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar Ragga Oktay'ın Pabucu Yarım klibinde gerçektende var.Hatta saniyesi;01:33. Very Happy Wink Biraz kara çıkmış dikkat edin görürsünüz. Very Happy Wink

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 17, 2008 11:11 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Takımdan Takımdan
Shocked Süpermiş! Smile

zekirdek
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 17, 2008 11:13 - Mesaj konusu: ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
HEPSISWEET biliyorum başka birine sürpriz yapacakmışsın ama bende merak ettim buldum demişsin ney?

cevabını sabırsızlıka bekliyorum

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 18, 2008 07:16 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Gördün mü Mevlüt?

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 7, 2008 18:26 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Takımdan Takımdan
ragga oktayda yok arkadaşlar..kenanın klibinde varlar...birde nilüfer ama ismail yk yı bilmiyorum...

Azeriqizi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 8, 2008 16:13 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Kenan Doğulunun klibinde oynuyor.

erencim26
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 9, 2008 12:05 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
ya ragga oktayın klibinde yok ben izledim hatta birkaç kez üstüste izledim dikkatle ama yok .

hepsicicrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 9, 2008 16:43 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben Kenan Doğulu'nun klibini izledim tekrar ama hepsiyi göremedim dikkat ederim

lili93
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 17, 2008 13:23 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
ben kliplerde hiç fark etmedim

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 17, 2008 13:59 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya ben Ragga Oktay'ı izledim ve Cemre var eminim!!

nermine
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 17, 2008 14:43 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
ama ben başka bir sitede gördüm cemre ragga oktayın ve niluferin çok uzaklarda klipinde oynadığını gördüm ve o klipe baktım ama cemreye benzemiyordu.

Azeriqiziyim
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 25, 2008 14:06 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
Pek çok sitelerde ragga oktayın klipinde oynadı yazıyor.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
15. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi