| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
| tubaa16 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 2, 2008 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| (hepsisenacemre) ayrıca evet bu kadar sinirlenmene gerek yok sonuçta herkes kendi fikrini paylaşıyor hepsimiz hepsi fanıyız birbirimize daha anlayışlı olabiliriz |
|
|
|
|
| cmreqoliq |
Tarih: Pazar, Ağustos 3, 2008 11:26 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
| İsmail yk'nın ve nilüferin klibinde oynamışş |
|
|
|
|
| ErenjiBurcu |
Tarih: Salı, Ağustos 5, 2008 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
| Nilüfer'in klibinde oynandı diyorlar ama ben benzetemedim o kızaa... |
|
|
|
|
| disappointed |
Tarih: Salı, Ağustos 5, 2008 22:03 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
evet ya ben de benzetemedim  |
|
|
|
|
| BuSe93 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 20:12 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
| ismail yk'nın hangi klibinde oynadığını bilen var mı? |
|
|
|
|
| sweetgamze13 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 21:17 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
| ya arkadaşlar ben hepsini tek tek inceledim ama ragga oktayın klibinde oynamıyor birde nilüferinkini izleyeyim |
|
|
|
|
| zeynoeren |
Tarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 12:51 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
İsmail yk'nın hangi klibinde oynamış acaba???  |
|
|
|
|
| saesad |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 15:49 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
| gerçekten bilen varsa yazabilirmi? |
|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 16:42 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| hiç kimse bilmiyormu???????? |
|
|
|
|
| burcuhepsiyoshy |
Tarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 11:37 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben ragga oktayın klibine baktım cemreye benzer bir kız vardı ama o değil bence  |
|
|
|
|
| MiRaYyYcEmReEe |
Tarih: Cuma, Eylül 5, 2008 16:27 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
arkadaşlar daha yeni fark ettim kenan doğulu'nun aşk kokusu klibinde,
2.32.dakikadaki cemre ve yasemin ayrıca 2.02.dakikadaki de yasemin bence kesin yani apaçık otada yorumlarınızı bekliyorum...  |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Cuma, Eylül 5, 2008 16:38 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben hiç fark etmemişdim.teşekkürler miray.
daha dikkatlı bakıcam.
ama şimdi klibide vermezler  |
|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Cuma, Eylül 5, 2008 17:21 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Miray teşüküürler.Bende dikkat etmemiştim.  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 10:37 - Mesaj konusu: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| MiRaYyYcEmReEe |
Tarih: Pazar, Eylül 7, 2008 09:07 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
önemli değil arkadaşlar bu arada klibi internet'ten izleyebilirsiniz adres için ö.m atmanız yeterli  |
|
|
|
|
|
|