Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?

tubaa16
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 2, 2008 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
(hepsisenacemre) ayrıca evet bu kadar sinirlenmene gerek yok sonuçta herkes kendi fikrini paylaşıyor hepsimiz hepsi fanıyız birbirimize daha anlayışlı olabiliriz

cmreqoliq
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 3, 2008 11:26 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
İsmail yk'nın ve nilüferin klibinde oynamışş

ErenjiBurcu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 5, 2008 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
Nilüfer'in klibinde oynandı diyorlar ama ben benzetemedim o kızaa...

disappointed
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 5, 2008 22:03 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
evet ya ben de benzetemedim Sad Sad Sad

BuSe93
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 20:12 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
ismail yk'nın hangi klibinde oynadığını bilen var mı?

sweetgamze13
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 21:17 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
ya arkadaşlar ben hepsini tek tek inceledim ama ragga oktayın klibinde oynamıyor birde nilüferinkini izleyeyim

zeynoeren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 12:51 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İsmail yk'nın hangi klibinde oynamış acaba??? Confused

saesad
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 15:49 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
gerçekten bilen varsa yazabilirmi?

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 16:42 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hiç kimse bilmiyormu????????

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 11:37 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben ragga oktayın klibine baktım cemreye benzer bir kız vardı ama o değil bence Rolling Eyes

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 16:27 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlar daha yeni fark ettim kenan doğulu'nun aşk kokusu klibinde,
2.32.dakikadaki cemre ve yasemin ayrıca 2.02.dakikadaki de yasemin bence kesin yani apaçık otada yorumlarınızı bekliyorum... Wink Wink

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 16:38 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben hiç fark etmemişdim.teşekkürler miray.
daha dikkatlı bakıcam.
ama şimdi klibide vermezler Confused Smile

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 17:21 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Miray teşüküürler.Bende dikkat etmemiştim. Smile

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 10:37 - Mesaj konusu: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Teşekkürler

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 09:07 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
önemli değil arkadaşlar Wink bu arada klibi internet'ten izleyebilirsiniz adres için ö.m atmanız yeterli Smile Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
14. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi