Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?

cemrekolikotesi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:33 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
bilmiyorum valah

tubaa882298
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 19:58 - Mesaj konusu: saçma
Yeni Üye Yeni Üye
Abi öle saçma şey mi olur sizce cemre hepsi kızlarından ayrı klipte oynarmı olmaz öyle şey

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 23:28 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Olmuş olabilir... Rolling Eyes

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 24, 2008 14:04 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Tuba... bak Hepsiden önce diyor anlıyormusun...Sayfada>da yazıyor kanıdı bak ... Wink

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 00:49 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Görevli Görevli
bence kenan doğulunun klibinde oynamış olabilirler

wabissh
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 10:58 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
bencede kenan doğulunun klibinde oynamış olabilirler ama bu bir tahmin

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 14:09 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
Cemre küçükken İsmail YK'nın klibinde oynadı diye biliyorum..Başka bir bilgim yok Rolling Eyes

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ya ben Türkçe konuşuyorum burada bilmiyorum falan diyorsunuz bir konuya mesaj attımı bütün içeriklerini öğrenin lütfen bir önceki sayfada bi resim var oraya bakın anlarsınız... Evil or Very Mad

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 22:56 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
Tamam ama neden bu kadar sinirleniyorsun ki görmemiş olabiliriz Laughing

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 23:01 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Görevli Görevli
Konu kaymadan başka yerlere ben söyleyeyim, konuya dönün.. Wink

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 16:42 - Mesaj konusu: Cemre grup hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
nilüfer'in çok uzaklarda klibinde oynadı. Klipte bi tane kız geriye doğru koşuyordu hatta...

gakagunduz
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 23:22 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
ragga oktay klibine baktım galiba var ama net değildi tam göremedşm Embarassed

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 13:51 - Mesaj konusu: Cemre'nin oynadığı klipler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar nilüferdeki o değil ya ragga'nın da bulamadım klibini

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 15:49 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sena çok sağol eline sağlık

13merce
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 15:11 - Mesaj konusu: gülçin jingleri
Yeni Üye Yeni Üye
misbis çikolatasının şarkısını söleyenlerden biri gülçin hemen bulursunuz arkiler

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
13. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi