| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
| cemrekolikotesi |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:33 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| tubaa882298 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 19:58 - Mesaj konusu: saçma |
|
|
Yeni Üye

|
| Abi öle saçma şey mi olur sizce cemre hepsi kızlarından ayrı klipte oynarmı olmaz öyle şey |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 23:28 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Olmuş olabilir...  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Salı, Haziran 24, 2008 14:04 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Tuba... bak Hepsiden önce diyor anlıyormusun...Sayfada>da yazıyor kanıdı bak ...  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 00:49 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Görevli

|
| bence kenan doğulunun klibinde oynamış olabilirler |
|
|
|
|
| wabissh |
Tarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 10:58 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
| bencede kenan doğulunun klibinde oynamış olabilirler ama bu bir tahmin |
|
|
|
|
| mrvhepsirock |
Tarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 14:09 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
Cemre küçükken İsmail YK'nın klibinde oynadı diye biliyorum..Başka bir bilgim yok  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Ya ben Türkçe konuşuyorum burada bilmiyorum falan diyorsunuz bir konuya mesaj attımı bütün içeriklerini öğrenin lütfen bir önceki sayfada bi resim var oraya bakın anlarsınız...  |
|
|
|
|
| mrvhepsirock |
Tarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 22:56 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
Tamam ama neden bu kadar sinirleniyorsun ki görmemiş olabiliriz  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 23:01 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Görevli

|
Konu kaymadan başka yerlere ben söyleyeyim, konuya dönün..  |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 16:42 - Mesaj konusu: Cemre grup hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| nilüfer'in çok uzaklarda klibinde oynadı. Klipte bi tane kız geriye doğru koşuyordu hatta... |
|
|
|
|
| gakagunduz |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 23:22 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
ragga oktay klibine baktım galiba var ama net değildi tam göremedşm  |
|
|
|
|
| 58busra58 |
Tarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 13:51 - Mesaj konusu: Cemre'nin oynadığı klipler |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Arkadaşlar nilüferdeki o değil ya ragga'nın da bulamadım klibini |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 15:49 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| sena çok sağol eline sağlık |
|
|
|
|
| 13merce |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 15:11 - Mesaj konusu: gülçin jingleri |
|
|
Yeni Üye

|
| misbis çikolatasının şarkısını söleyenlerden biri gülçin hemen bulursunuz arkiler |
|
|
|
|
|
|