Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 4, 2008 23:25 - Mesaj konusu: Kenan Doğulu'nun klibi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bunlar Yılbaşı Özel Programı'ndan alınmış galiba ilk başlarda turunculu bir kız var yüzü tam belli olmuyor o Cemre galiba bir de klibin ortalarında gözlerini böyle Shocked pörtleten de Yasemin galiba tam belli olmuyor ama çok kısa oynuyorlar. Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 4, 2008 23:41 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Takımdan Takımdan
ya izlemedim daha ama keşke kaçıncı saniyede olduğunu yazsaydınız...

hepsimanyaii
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 17, 2008 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
Yazdım ya:
02:31. saniyede 2 saniye sürüyor Sad

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 23, 2008 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Cemre İsmail YK'nın bir klibinde oynamış. İnternette buldum aynen şöyle yazıyordu: 'Ayrıca Cemre, İsmail YK'nın klibinde oyunculuk yaptı.'
Ama hangi klip olduğunu bilmiyorum Confused Confused

cmrpnr
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 28, 2008 13:54 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
dikkatle baktımda burak kut un komple klibinde oynuyor galiba şu arabayı süren kızın yanındaki gözlüklü kız cemre olabilir sizde bir bakın Very Happy

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 28, 2008 18:11 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
canım o Cemre değil,daha dikkatli bakarsan anlarsın zaten onun olmadığını Wink

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 28, 2008 18:15 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence kenan doğulunun klibinde oynamış olabilirler

Rub3L
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 29, 2008 18:09 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
kenan doğulu olabilir ismail yk

LiLyuM
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 22:50 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
bencede esra'm
(bLue rose) 'den Very Happy

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 23:17 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Bunlar Yılbaşı Özel Programı'ndan alınmış galiba ilk başlarda turunculu bir kız var yüzü tam belli olmuyor o Cemre galiba bir de klibin ortalarında gözlerini böyle pörtleten de Yasemin galiba tam belli olmuyor ama çok kısa oynuyorlar.

galiba değil zaten soldaki kız cemre yanındaki de yasemin..

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 11, 2008 23:46 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hiç kimsede oynamamış yaa

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 18:09 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
12 yaşında bir klipte oynamış ama hangisi olduğunu bilmiyorum Rolling Eyes

Yoshy98
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
ben ismail yk nın klibinde oynadı diye okumuştum

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 13, 2008 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
K. Doğulu'nun aşk kokusu klibinde 40 derece yaz konserinden bölümler var orda birkaç saniye görünüyor(diğer kızlar da tabi) ama İ. YK'nın klibinde kesin ve kesin oynadı ama hangi klip bilmiyorum Rolling Eyes Wink

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 01:18 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
yoshy98 nerde izlediysen bizede söyle bizde bakalım canım

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
11. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi