| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
| CEKOCEMRE |
Tarih: Cuma, Mart 30, 2007 16:43 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
Cemre küçükken Caddelerde Rüzgar şarkısının klibinde oynamış.
---
Lütfen Mesajlarınızı küçük harflerle yazınız.
Duyuru ve Kuralları Okuyunuz... |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cuma, Mart 30, 2007 20:26 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Takımdan

|
| Cemre,çok eskiden Umay Umay diye birinin klibinde oynamış... resimleri bir yerde görmüştüm..eminim...haberleri bana sorun siz.......... |
|
|
|
|
| SUGAR |
Tarih: Pazar, Nisan 15, 2007 19:39 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Pazar, Nisan 22, 2007 13:09 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Görevli

|
| arkadaşlar çok uzaklarda klibinde cemre yok!!!! |
|
|
|
|
| eroshum84 |
Tarih: Salı, Nisan 24, 2007 15:32 - Mesaj konusu: saolun |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| paylaşımınız için tşk.bilmiyodum sadce reklamlarda ses kullandığını biliyodum.. |
|
|
|
|
| erencibengisu |
Tarih: Cumartesi, Nisan 28, 2007 23:56 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazar, Nisan 29, 2007 14:31 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Takımdan

|
youtube dan izleyemedim çünkü hep takıldı  |
|
|
|
|
| gissem |
Tarih: Çarşamba, May 16, 2007 15:57 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
HEPSISWEET demiş ki: bir siteden buldum orada aynen şöyle yazıyor
Bir de Cemre'nin bir klipte oyunculuk yaptığı söyleniyordu ya işte o klibin Ragga Oktay'ın Papbucu Yarım şarkısının klibi olduğu düşünülüyor. Klibin 3. dakikalarında siyah-beyaz elbiseli bir kadının yanında 3-4 defa gözüküyor.
aynen böyle yazıyor
umarım aradığını bulmuşsundur
canım ben o klibe baktım ama yok hatta bilgisayarımda hala o klip ama hergün izliyorum yok ama araştırma yaptığın için yine de sağol  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, May 16, 2007 16:25 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Görevli

|
Rica ederim Gizem.
Buldum ve paylaşayım dedim canım.  |
|
|
|
|
| blackboy |
Tarih: Cuma, May 18, 2007 18:43 - Mesaj konusu: cemre'nin gruptan önce oynadığı klipler |
|
|
Yeni Üye

|
eren de yasemin de cemre de gülçin de reklamlarda rol almış ama hangileri bilmiyorum yalnız elidorun reklam müziğini yasemin söylemş olabilir sesi benziyor çünkü hayat işte şimdi başlıyor... diye devam eden.
---
Düzenleme:HEPSISWEET
Lütfen yazım kurallarına uyun.
Türkçemizde w harfi bulunmamaktadır.
Harflerde eksiltme yapmayın.
Duyuru ve kurallara uyun.
dwm=devam |
|
|
|
|
| SeRGio |
Tarih: Salı, May 22, 2007 23:35 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
Kısık ateşte 15 dk filmindeki sahnelerini izledim.
Ama dediğiniz diğer klipleri çok dikkatli izledim ama göremedim. |
|
|
|
|
| manhunt |
Tarih: Pazartesi, May 28, 2007 22:35 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
cemre ragga oktayın klibinde oynamış ben şahsen gördüm ve çok şaşırdım bide ismail klibinde oynadığına bende inanmıyorum  |
|
|
|
|
| EDAYASEMIN |
Tarih: Salı, Haziran 5, 2007 18:52 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ay ben izledim Cemre o klipte ne kadar değişik çıkmış şaşırdım doğrusu... |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Çarşamba, Haziran 6, 2007 12:58 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Görevli

|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Çarşamba, Haziran 6, 2007 14:57 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Takımdan

|
ayca93gulcin demiş ki: http://www.youtube.com/watch?v=prIld3bAsBI
işte buldum bu link..biraz ortalarında var ama pek benzetemedim..
Bende benzetemedim canım...  |
|
|
|
|
|
|