Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?

CEKOCEMRE
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 30, 2007 16:43 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
Cemre küçükken Caddelerde Rüzgar şarkısının klibinde oynamış.

---
Lütfen Mesajlarınızı küçük harflerle yazınız.
Duyuru ve Kuralları Okuyunuz...

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 30, 2007 20:26 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Takımdan Takımdan
Cemre,çok eskiden Umay Umay diye birinin klibinde oynamış... resimleri bir yerde görmüştüm..eminim...haberleri bana sorun siz..........

SUGAR
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 15, 2007 19:39 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben bilmiyorm ama kısık ateşte 15 dk filminde imza isteyen 4 kız rolunu oynadılar Very Happy Laughing :!:

---
Not:Lütfen yazım kurallarına uyalım. Aşağıdaki adreslerde yazanları lütfen okuyun.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html
Lütfen sesli harfleri kullanalım.

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 22, 2007 13:09 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Görevli Görevli
arkadaşlar çok uzaklarda klibinde cemre yok!!!!

eroshum84
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 24, 2007 15:32 - Mesaj konusu: saolun
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
paylaşımınız için tşk.bilmiyodum sadce reklamlarda ses kullandığını biliyodum..

erencibengisu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 28, 2007 23:56 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar ben bütün klibi izledim Cemre'ye benzer biri yok hatta bakın bu da klip http://www.youtube.com/watch?v=yReQRaXs1_c

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 29, 2007 14:31 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Takımdan Takımdan
youtube dan izleyemedim çünkü hep takıldı Confused

gissem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 16, 2007 15:57 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
HEPSISWEET demiş ki:
bir siteden buldum orada aynen şöyle yazıyor

Bir de Cemre'nin bir klipte oyunculuk yaptığı söyleniyordu ya işte o klibin Ragga Oktay'ın Papbucu Yarım şarkısının klibi olduğu düşünülüyor. Klibin 3. dakikalarında siyah-beyaz elbiseli bir kadının yanında 3-4 defa gözüküyor.

aynen böyle yazıyor
umarım aradığını bulmuşsundur

canım ben o klibe baktım ama yok hatta bilgisayarımda hala o klip ama hergün izliyorum yok ama araştırma yaptığın için yine de sağol Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 16, 2007 16:25 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Görevli Görevli
Rica ederim Gizem. Wink
Buldum ve paylaşayım dedim canım. Wink

blackboy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 18, 2007 18:43 - Mesaj konusu: cemre'nin gruptan önce oynadığı klipler
Yeni Üye Yeni Üye
eren de yasemin de cemre de gülçin de reklamlarda rol almış ama hangileri bilmiyorum yalnız elidorun reklam müziğini yasemin söylemş olabilir sesi benziyor çünkü hayat işte şimdi başlıyor... diye devam eden.

---
Düzenleme:HEPSISWEET
Lütfen yazım kurallarına uyun.
Türkçemizde w harfi bulunmamaktadır.
Harflerde eksiltme yapmayın.
Duyuru ve kurallara uyun.
dwm=devam

SeRGio
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 22, 2007 23:35 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
Kısık ateşte 15 dk filmindeki sahnelerini izledim.

Ama dediğiniz diğer klipleri çok dikkatli izledim ama göremedim.

manhunt
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 28, 2007 22:35 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
cemre ragga oktayın klibinde oynamış ben şahsen gördüm ve çok şaşırdım bide ismail klibinde oynadığına bende inanmıyorum Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

EDAYASEMIN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 5, 2007 18:52 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
ay ben izledim Cemre o klipte ne kadar değişik çıkmış şaşırdım doğrusu...

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 6, 2007 12:58 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Görevli Görevli
http://www.youtube.com/watch?v=prIld3bAsBI
işte buldum bu link..biraz ortalarında var ama pek benzetemedim..

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 6, 2007 14:57 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Takımdan Takımdan
ayca93gulcin demiş ki:
http://www.youtube.com/watch?v=prIld3bAsBI
işte buldum bu link..biraz ortalarında var ama pek benzetemedim..

Bende benzetemedim canım... Sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi