| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
| pelingulcin94 |
Tarih: Çarşamba, Kasım 21, 2007 20:55 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
| arkadaşımdan duydum ama cemre bir şampuan reklamında oynamış adını bilmiyorum ama oynamış. |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Çarşamba, Kasım 21, 2007 20:59 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Görevli

|
Hadi yaa...Hangisi acaba..  |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Çarşamba, Kasım 21, 2007 21:02 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Perşembe, Kasım 22, 2007 22:46 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Takımdan

|
hangi reklamda oynamış yaa  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Kasım 23, 2007 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Takımdan

|
harbiden hangisinde oynamış??
ama ben sanmıyoru olsaydı görürdük, farkederdik...
bizde o göz var bence kaçmazdı yani bizden... |
|
|
|
|
| cucindelisi |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 00:39 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
arkadaşlar cemre umay umay ın klibinde oynamış biliyorum umay umay şarkının adı ama söyleyen kim bilmiyorum bir de orda bir dans hareketi yapıyordu diye hatırlıyorum..  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 01:12 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Takımdan

|
valla her neyse bilmiyorum ama ben kafayı buna takarım şimdi  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 09:07 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| amcabodrum |
Tarih: Pazartesi, Kasım 26, 2007 21:01 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
| benim başka bir klipte oynadığından haberim vardı ama uzun süre gözüktü sanıyordum |
|
|
|
|
| ezgisyoshy97 |
Tarih: Salı, Kasım 27, 2007 11:42 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| simal98 |
Tarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 13:31 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben cemreyi ragga oktayda görmüştüm bir de gülçini teomanın klibinde görmüştüm |
|
|
|
|
| ufukhepsirap |
Tarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 14:58 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
simal89 teomanın hangi klibinde gördün Gülçin'i söylermisin  |
|
|
|
|
| corbycorny |
Tarih: Cuma, Aralık 7, 2007 15:25 - Mesaj konusu: cemre değil |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| chatlaqq |
Tarih: Pazar, Aralık 23, 2007 10:24 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben biliyorum ismal yk nın bir klibinde oynamış cemrenin biyografisine bakarken buldum |
|
|
|
|
| hepsimanyaii |
Tarih: Perşembe, Ocak 3, 2008 00:40 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
|
|