Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?

pelingulcin94
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 21, 2007 20:55 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
arkadaşımdan duydum ama cemre bir şampuan reklamında oynamış adını bilmiyorum ama oynamış.

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 21, 2007 20:59 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Görevli Görevli
Hadi yaa...Hangisi acaba.. Confused Rolling Eyes

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 21, 2007 21:02 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Takımdan Takımdan
Çok merak ettimm. Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 22, 2007 22:46 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Takımdan Takımdan
hangi reklamda oynamış yaa Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 23, 2007 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Takımdan Takımdan
harbiden hangisinde oynamış??
ama ben sanmıyoru olsaydı görürdük, farkederdik...
bizde o göz var bence kaçmazdı yani bizden...

cucindelisi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 00:39 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar cemre umay umay ın klibinde oynamış biliyorum umay umay şarkının adı ama söyleyen kim bilmiyorum bir de orda bir dans hareketi yapıyordu diye hatırlıyorum.. Wink

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 01:12 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Takımdan Takımdan
valla her neyse bilmiyorum ama ben kafayı buna takarım şimdi Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 09:07 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Takımdan Takımdan
Very Happy Very Happy Laughing

amcabodrum
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 26, 2007 21:01 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
benim başka bir klipte oynadığından haberim vardı ama uzun süre gözüktü sanıyordum

ezgisyoshy97
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 27, 2007 11:42 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
hiç denk gelmedi bana..

simal98
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 13:31 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben cemreyi ragga oktayda görmüştüm bir de gülçini teomanın klibinde görmüştüm

ufukhepsirap
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 14:58 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
simal89 teomanın hangi klibinde gördün Gülçin'i söylermisin Wink

corbycorny
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 15:25 - Mesaj konusu: cemre değil
Yeni Üye Yeni Üye
o kız cemre değil yaa hiç benzemiyor caddelerde rüzgar şarkısındaki ayrıca ragga oktayın klibindekide o değil ya birşey soracam her siyah saçlı kız cemre olmak zorunda mı onların stilleri benziyor o kadar ama caddelerde rüzgardaki olabilir eğer küçüklüğüyse bilmiyorum ama hiç benzemiyor umay umayada baktım bir sürü şarkı vardı uğraşmaya değmez dedim nasıl olsa çıkmayacak diye üff ben yine çok konuştum Very Happy Laughing

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

chatlaqq
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 23, 2007 10:24 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben biliyorum ismal yk nın bir klibinde oynamış cemrenin biyografisine bakarken buldum

hepsimanyaii
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 3, 2008 00:40 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre Grup Hepsi'den önce hangi kliplerde oynadı ?
Üye Üye
Cemre ve Yoshy Kenan Doğulu'nun Aşk kokusu var klibinde oynamışlar daha doğrusu bir görüntüsü var.
Klipde bu:

http://www.youtube.com/watch?v=yj5KG_gCPC8&feature=related

02:31. dakikada 2 saniye sürüyor Sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
10. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi