| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Kasım 23, 2007 19:40 - Mesaj konusu: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Takımdan

|
arkadaşlar bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
ya da nasıl HEPSİ'mize kanlarının ısınmasını sağladınız ???
ben 9 kuzenlerimden 8'ini fan derecek dereceye getirdim
ayrıca birçok arkadaşım da HEPSİ'mizi seviyor...
 |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cuma, Kasım 23, 2007 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Takımdan

|
Sayılayamayacak kadar çok kişiyi Hepsi fanı yaptım..Zaten çoğu arkadaşşım aşırı derecede Hepsi fanı ve bu siteye üye yaptım onları.. Hepside çok memnun..  |
|
|
|
|
| hepsidelisy |
Tarih: Cuma, Kasım 23, 2007 21:02 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Üye

|
benimde kuzenim hepsiden nefret ediyordu hatta sürekli onlarla dalga geçiyordu.ama şimdi bir hepsi fanı tabi benim sayemde...  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cuma, Kasım 23, 2007 21:17 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben henüz fan yapamadım  |
En son berkanyoshy tarafından Cuma, Kasım 23, 2007 21:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Cuma, Kasım 23, 2007 21:19 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben çok sayıda arkadaşımı hepsi fanı yaptım |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Cuma, Kasım 23, 2007 21:58 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Görevli

|
çok sayıda, bu siteye üyeler de yaptım  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Cuma, Kasım 23, 2007 22:06 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bende...Bir sürü arkadaşlarımı kuzenlerimi üye yaptım.Bir araya gelince de hep hepsiden bahsediyoruz.Annemler diyor ki kızım sabah akşam zaten hepsinin başındasın kırk yılda bir bir araya geliyorsunuz eğlenin diyor biz de biz böyle eğleniyoruz diyoruz
Bu arada hepsiyi sevmeyen bir erkek kuzenimi hepsici yaptım.Aşırı derecede Yasemin fanı...Diğeri ise Gülçinci kardeşim Erenci ben Cemreci tam birbirimizi tamamladık  |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cuma, Kasım 23, 2007 22:12 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Takımdan

|
Bu sitede bir sürü arkadaşım var onları ben üye yaptım  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Kasım 23, 2007 22:16 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| bilecikli |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 12:22 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben 2 3 kişiyi yaptıydım onlarda bıraktı forumla alakaları olmayınca ama grup hepsiiyi seviyolar |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 13:34 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben hiç bir arkadaşımı üye yapamadım her ne kadar uğraşsamda hepsi rap dinliyor durmadan |
|
|
|
|
| sincapsever |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Üye

|
| birçok arkadaşı yaptım 1000 den fazladır kesin. ama tek ben yapmadım. grup arkadaşlarımla birlikte yaptık. okulda her yere onların biyografilerini ve resimlerini astık. partilerde hep onları şarkılarında dans yaptık. herkes de hepsi fanı oldu. bi de bu okuldan da4 kişiyi yaptım. çok zor oldu ama oldu. |
|
|
|
|
| BuSe93 |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Üye

|
ben de birkaç arkadaşımı hepsiden bahsede bahsede hepsi fanı yaptım  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 20:32 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Takımdan

|
Sınıfta bir ben birde Burcu aşırı derecede Hepsi fanıydık.Şimdi benim sayemde tüm sınıf Hepsi Fanı.
Yani Hepimiz Birimiz Birimiz herkesi Hepsi fanı yaptı.Gibi birşey oldu. |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 21:38 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
|
|