Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 17:38 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla ben bu sefer büyük birini 43 yaşlarında birini Hepsi Fanı yapacak gibiyim.. Babamın arkadaşı cep telefonumu aldı. Duvar kağıdında Cemre'yi gördü... Sanki o anda hemen bağlandı...
En kısa sürede Hepsi Fanı olacak herhalde...
İnşallah Cemre benim diye tutturmaz. Çünkü Cemre Benim. Wink Wink

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 23:14 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Takımdan Takımdan
Benim'de kuzenim var Aleyna 4 yaşında olacak ona harekerli Hepsi müzikleri açıyorum, dans ediyor, şarkıya eşlik etmeye çalışıyor... Ona Hepsi posterimi gösteriyorum, Hepsi kızlarının ismini söylüyorum, ona en çok hangisini seviyorsun diye soruyorum, kliplerini gördüğünde aynı hareketleri yapmaya çalışıyor...çok şeker işte Very Happy

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 09:27 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Kuzenlerimi arkadaşlarımı,annemi,babamı... Laughing

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 10:34 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Üye Üye
Kimseyi yapamadım henüz.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi