|
Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları
Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları
| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
| efsanekral696 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 17:38 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Valla ben bu sefer büyük birini 43 yaşlarında birini Hepsi Fanı yapacak gibiyim.. Babamın arkadaşı cep telefonumu aldı. Duvar kağıdında Cemre'yi gördü... Sanki o anda hemen bağlandı...
En kısa sürede Hepsi Fanı olacak herhalde...
İnşallah Cemre benim diye tutturmaz. Çünkü Cemre Benim.  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 23:14 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Takımdan

|
Benim'de kuzenim var Aleyna 4 yaşında olacak ona harekerli Hepsi müzikleri açıyorum, dans ediyor, şarkıya eşlik etmeye çalışıyor... Ona Hepsi posterimi gösteriyorum, Hepsi kızlarının ismini söylüyorum, ona en çok hangisini seviyorsun diye soruyorum, kliplerini gördüğünde aynı hareketleri yapmaya çalışıyor...çok şeker işte  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 09:27 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Kuzenlerimi arkadaşlarımı,annemi,babamı...  |
|
|
|
|
| 14EREN |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 10:34 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Üye

|
|
|
|
|
|
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
|
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)