| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
| gulcinciyimmm |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 19:55 - Mesaj konusu: beste |
|
|
Üye

|
benim beste diye bir arkadaşım var ilk çıktıkların da" üff yine kötü bir grup" demişti şimdi en sevdiği grubu soruyorum aynen "hepsi" diyor  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 20:14 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 19:40 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bir sürü kişiyi...  |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 20:10 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ankara'daki küçük kuzenimi yaptım o beni çok seviyor ben Hepsi'yi sevince o da Hepsi'ye hayran oldu.En yakın arkadaşlarımdan biri olan Elçin'i de ben Hepsi hayranı yaptım başka aklıma gelmiyor gelirse yazarım  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 16:37 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Tam olarak fan diyemem ama etrafımdakilerin Hepsi sevgisini çoğalttım.. Ama bir yeğenim var daha 2 yaşında onu çılgn Hepsi fanı yapacağım..Girişimlere başladım..  |
|
|
|
|
| uAlise42 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 14:14 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Üye

|
| bu seneki yanımda oturan arkadaş fb liydi GS li oldu yanımda dura dura ve tam olarak fan olmasa da HEPSİ yi seviyor yani ne biliyim şarkılarını falan dinliyor... |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 16:54 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Artık 1 arkadaşım daha Hepsi Fanı.... Herkese hayırlı olsun...  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Benim kuzenim var yaren o bana soruyordu bu kadar güzel resimleri nerden buluyorsun ben ilk söylemiyordum sonra benden resim alırken üzerinde gruphepsi.org yazısını görünce anlamış sonra bana söyledi ve sonra ben de onu üye yaptım  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 19:42 - Mesaj konusu: hepsi fanları |
|
|
Üye

|
| Bana gerek kalmıyor çünkü hepsi Hepsi'yi seviyor. |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 17:36 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yeğenlerimi, okul arkadaşlarımı HEPSİ fanı yaptım  |
|
|
|
|
| denizdenizdeniz |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 19:48 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Üye

|
benim fan yapmay gereğim kalmadı çünkü tanıdığım bütün kuzenler ve arkadaşlarım hepsi hayranı ancak daha 3 yaşında bir yeğenim var onu gülçin demeye alıştırdım resimlerini göstererek hangisi gülçin diyorum hemen gösteriyor  |
|
|
|
|
| CeMrE98CeMrE |
Tarih: Salı, Haziran 10, 2008 10:10 - Mesaj konusu: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Üye

|
benim bir arkadaşım hepsiyi hiç tanımıyordu ilk önce ona bende olan resimlerini gösterdim hepsinin.sonra aman ne saçma dedi sonra dedimki içinden en güzel kız hangisi bunu söyle bari dedim.oda yasemini seçti bende dedimki eğer içinden bu kızı seçebildiysen demekki sende hapsiye hayransın oda bu sayede hepsi fanı oldu
---
Moderatör Notu: ( devrem )
Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Site duyuru ve kurallarına uygun olmayan mesajlarınız onaylanmaz ve silinir. |
|
|
|
|
| BuSraY |
Tarih: Salı, Haziran 10, 2008 10:28 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Yeni Üye

|
Bnm çevremdekiler önce bisürü laf etti ilk çıktıklarında öylelerine hiç ses çıkarmayın bi süre sonra hepsikolik oluyorlar! Bnde dediğim gibi güldüm geçtim.  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 02:18 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Görevli

|
Ben genelde küçüklerden başlıyorum... Ama baya rockçı arkadaşa Hepsi sevdirttim...  |
|
|
|
|
| mrvhepsirock |
Tarih: Pazar, Haziran 15, 2008 10:49 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Üye

|
beni de bir arkadaşım HEPSİ fanı yaptı
Ben de başta kuzenlerim olmak üzere bir çok kişiyi fan yaptım  |
|
|
|
|
|
|