Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 19:55 - Mesaj konusu: beste
Üye Üye
benim beste diye bir arkadaşım var ilk çıktıkların da" üff yine kötü bir grup" demişti şimdi en sevdiği grubu soruyorum aynen "hepsi" diyor Very Happy

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 20:14 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok kişiyi yaptım

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 19:40 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bir sürü kişiyi... Laughing

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 20:10 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ankara'daki küçük kuzenimi yaptım o beni çok seviyor ben Hepsi'yi sevince o da Hepsi'ye hayran oldu.En yakın arkadaşlarımdan biri olan Elçin'i de ben Hepsi hayranı yaptım başka aklıma gelmiyor gelirse yazarım Rolling Eyes

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 16:37 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Tam olarak fan diyemem ama etrafımdakilerin Hepsi sevgisini çoğalttım.. Very Happy Ama bir yeğenim var daha 2 yaşında onu çılgn Hepsi fanı yapacağım..Girişimlere başladım.. Very Happy

uAlise42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 14:14 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Üye Üye
bu seneki yanımda oturan arkadaş fb liydi GS li oldu yanımda dura dura ve tam olarak fan olmasa da HEPSİ yi seviyor yani ne biliyim şarkılarını falan dinliyor...

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 16:54 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Artık 1 arkadaşım daha Hepsi Fanı.... Herkese hayırlı olsun... Wink Wink

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim kuzenim var yaren o bana soruyordu bu kadar güzel resimleri nerden buluyorsun ben ilk söylemiyordum sonra benden resim alırken üzerinde gruphepsi.org yazısını görünce anlamış sonra bana söyledi ve sonra ben de onu üye yaptım Very Happy Wink

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 19:42 - Mesaj konusu: hepsi fanları
Üye Üye
Bana gerek kalmıyor çünkü hepsi Hepsi'yi seviyor.

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 17:36 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yeğenlerimi, okul arkadaşlarımı HEPSİ fanı yaptım Wink

denizdenizdeniz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 19:48 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Üye Üye
benim fan yapmay gereğim kalmadı çünkü tanıdığım bütün kuzenler ve arkadaşlarım hepsi hayranı ancak daha 3 yaşında bir yeğenim var onu gülçin demeye alıştırdım resimlerini göstererek hangisi gülçin diyorum hemen gösteriyor Laughing

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 10:10 - Mesaj konusu: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Üye Üye
benim bir arkadaşım hepsiyi hiç tanımıyordu ilk önce ona bende olan resimlerini gösterdim hepsinin.sonra aman ne saçma dedi sonra dedimki içinden en güzel kız hangisi bunu söyle bari dedim.oda yasemini seçti bende dedimki eğer içinden bu kızı seçebildiysen demekki sende hapsiye hayransın oda bu sayede hepsi fanı oldu Laughing

---
Moderatör Notu: ( devrem )

Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Site duyuru ve kurallarına uygun olmayan mesajlarınız onaylanmaz ve silinir.

BuSraY
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 10:28 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Yeni Üye Yeni Üye
Bnm çevremdekiler önce bisürü laf etti ilk çıktıklarında öylelerine hiç ses çıkarmayın bi süre sonra hepsikolik oluyorlar! Bnde dediğim gibi güldüm geçtim. Very Happy

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 02:18 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Görevli Görevli
Ben genelde küçüklerden başlıyorum... Very Happy Ama baya rockçı arkadaşa Hepsi sevdirttim... Very Happy

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 15, 2008 10:49 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Üye Üye
beni de bir arkadaşım HEPSİ fanı yaptı Laughing
Ben de başta kuzenlerim olmak üzere bir çok kişiyi fan yaptım Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi