| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 00:09 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Görevli

|
Valla birsürü arkadaşı yaptım...Hatta buraya üye oldular...
Erkeklerden bile yaptım....
Sonra 3 yaşındaki,6 yaşındaki ve 5 yaşındaki kuzenleri de küçükten Hepsici olarak yetiştiriyorum...
Aslında herkesin Hepsici olması iyi değil bence... Hepsi fanı olmak bir ayrıcalık(İmzamaki gibi...)Bırakalım da bu ayrıcalık bize kalsın...  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazartesi, May 5, 2008 18:24 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben HEPSİ sevmem diyenleri bile benim gibi yaptım, tam bir HEPSİ Fanı yani  |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Pazartesi, May 5, 2008 19:52 - Mesaj konusu: Grup Hepsi ~ bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptı |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bende sınıfımı yani 44 kişiyi hepsi sever yaptım ama hepsi ye düşkün olarak 60 kişi yaptım ama onlar siteye üye olmadılar ama sitenin güzel olduğunu söylüyorlar |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Pazartesi, May 5, 2008 21:10 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Valla ben daha funclub sitesine üye yapamadım ama yinede HEPSİ dinliyorlar, diziyi izliyorlar ve HEPSİyi çok seviyorlar. |
|
|
|
|
| yoshyciseyhan |
Tarih: Pazartesi, May 5, 2008 21:11 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Üye

|
Alıntı: burjuyasemin demişki:
bende sınıfımı yani 44 kişiyi hepsi sever yaptım ama hepsi ye düşkün olarak 60 kişi yaptım ama onlar siteye üye olmadılar ama sitenin güzel olduğunu söylüyorlar bende öyle şeyler yapıyorum |
|
|
|
|
| 4MELEKK |
Tarih: Salı, May 6, 2008 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Yeni Üye

|
Ben 3 kuzenimi ve 4 te arkadaşımı yapmıştım. yanlış hatırlamıyorsam  |
|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Salı, May 6, 2008 15:39 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Birçok arkadaşım sayemde hepsiyi yakından tanıma fırsatı buldular ve daha sonrada hepsi fanı oldular ama en çok kardeşimi hepsi fanı yapmışımdır çünkü öğrendiğim herşeyi onunla paylaşıyordum bu sayede oda benim kadar bilince o da sevmeye başladı. |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Salı, May 6, 2008 20:04 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bir sürü arkadaşımı..Kuzenlerimi...Annemi...  |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Salı, May 6, 2008 20:11 - Mesaj konusu: Grup Hepsi ~ bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptı |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bende annemi tam bir hepsi sever yaptım annem her şarkılarını biliyor ne sorarsam onlarla ilgili hemen biliyor zaten kardeşlerim benden daha çok seviyorlar |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Salı, May 6, 2008 21:13 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Vay be. Sizin gibi bir annem olsa keşke. Benim annemde kimmiş bunlar diyor. Beni çok üzüyorlar yav. Biraz olsun tanısalar öyle demezler ama. Ben anlatayım dediğimde de dinlemiyorlar bile.  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Salı, May 6, 2008 21:32 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bizim ailede hepsiyi benden başka seven kimse yok.sadece ailemde değil, arkadaşlarım arasında da hepsimi kimse sevmiyor...  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 19:12 - Mesaj konusu: Fanlar |
|
|
Kıdemli Üye

|
Arkadaşım ben üzülerek söylüyorum ama ben bu kendimin HEPSİ çılgınlığımdan dolayı herkesi bıktırdım...
Ama bir de iyi haberim var... Kardeşimi de bizlere kattım...  |
|
|
|
|
| TwoBaHeps1 |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 19:34 - Mesaj konusu: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
ben çok mutluyum ve yaklaşık 7 kişiyi hepsi fanı yaptım hemde bir anda 8 haziranda anatolia da konserleri varya ankara'da arkadaşlara bugün dedim arkadaşlarımın HEPSİ konserine bodoslama daldılar  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 21:55 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben kimseyi HEPSİ fanı yapamadım...  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 22:23 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ?? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yakında danışman hocamı da fan yapacağım... Ayrıca arkadaşlarımın kuzenlerne fan olmuştur.Bilgilerinize...  |
|
|
|
|
|
|