Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 25, 2007 00:09 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Görevli Görevli
Valla birsürü arkadaşı yaptım...Hatta buraya üye oldular... Smile
Erkeklerden bile yaptım.... Very Happy Very Happy
Sonra 3 yaşındaki,6 yaşındaki ve 5 yaşındaki kuzenleri de küçükten Hepsici olarak yetiştiriyorum... Very Happy
Aslında herkesin Hepsici olması iyi değil bence... Wink Hepsi fanı olmak bir ayrıcalık(İmzamaki gibi...)Bırakalım da bu ayrıcalık bize kalsın... Smile Very Happy

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 18:24 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben HEPSİ sevmem diyenleri bile benim gibi yaptım, tam bir HEPSİ Fanı yani Very Happy

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 19:52 - Mesaj konusu: Grup Hepsi ~ bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende sınıfımı yani 44 kişiyi hepsi sever yaptım ama hepsi ye düşkün olarak 60 kişi yaptım ama onlar siteye üye olmadılar ama sitenin güzel olduğunu söylüyorlar

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 21:10 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla ben daha funclub sitesine üye yapamadım ama yinede HEPSİ dinliyorlar, diziyi izliyorlar ve HEPSİyi çok seviyorlar.

yoshyciseyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 21:11 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Üye Üye
Alıntı:
burjuyasemin demişki:

bende sınıfımı yani 44 kişiyi hepsi sever yaptım ama hepsi ye düşkün olarak 60 kişi yaptım ama onlar siteye üye olmadılar ama sitenin güzel olduğunu söylüyorlar
bende öyle şeyler yapıyorum

4MELEKK
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Yeni Üye Yeni Üye
Ben 3 kuzenimi ve 4 te arkadaşımı yapmıştım. yanlış hatırlamıyorsam Laughing

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 15:39 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Birçok arkadaşım sayemde hepsiyi yakından tanıma fırsatı buldular ve daha sonrada hepsi fanı oldular ama en çok kardeşimi hepsi fanı yapmışımdır çünkü öğrendiğim herşeyi onunla paylaşıyordum bu sayede oda benim kadar bilince o da sevmeye başladı.

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 20:04 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bir sürü arkadaşımı..Kuzenlerimi...Annemi... Laughing

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 20:11 - Mesaj konusu: Grup Hepsi ~ bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende annemi tam bir hepsi sever yaptım annem her şarkılarını biliyor ne sorarsam onlarla ilgili hemen biliyor zaten kardeşlerim benden daha çok seviyorlar

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 21:13 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Vay be. Sizin gibi bir annem olsa keşke. Benim annemde kimmiş bunlar diyor. Beni çok üzüyorlar yav. Biraz olsun tanısalar öyle demezler ama. Ben anlatayım dediğimde de dinlemiyorlar bile. Sad

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 21:32 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bizim ailede hepsiyi benden başka seven kimse yok.sadece ailemde değil, arkadaşlarım arasında da hepsimi kimse sevmiyor... Evil or Very Mad

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 19:12 - Mesaj konusu: Fanlar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşım ben üzülerek söylüyorum ama ben bu kendimin HEPSİ çılgınlığımdan dolayı herkesi bıktırdım...
Ama bir de iyi haberim var... Kardeşimi de bizlere kattım... Very Happy Embarassed

TwoBaHeps1
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 19:34 - Mesaj konusu: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ben çok mutluyum ve yaklaşık 7 kişiyi hepsi fanı yaptım hemde bir anda 8 haziranda anatolia da konserleri varya ankara'da arkadaşlara bugün dedim arkadaşlarımın HEPSİ konserine bodoslama daldılar Very Happy

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 21:55 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben kimseyi HEPSİ fanı yapamadım... Crying or Very sad

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 22:23 - Mesaj konusu: Cevap: bugüne kadar kimleri, nasıl HEPSİ fan'ı yaptınız ??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yakında danışman hocamı da fan yapacağım... Laughing Ayrıca arkadaşlarımın kuzenlerne fan olmuştur.Bilgilerinize... Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi