| Yazar |
Mesaj |
< Bilmeceler ~ Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
| ilkaycemre21 |
Tarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 20:33 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Kıdemli Üye

|
ay çabuk yaz çok merak ediyorum  |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 20:54 - Mesaj konusu: Bilmeceler ~ Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Emini |
|
|
Kıdemli Üye

|
arkadaşlar yanıtını ilkaycemre21 buldu tabikide kömürdü şey özür dilerim arkadaşlar Atatürkle ilgili bir yorum yaptımda geç kaldım kusura bakmayın
bravo ilkaycemre21 ben bir tane daha soracağım:
bir adam hastaymış ve doktora gitmiş ilaçlarını almış doktor ona üç hap vermiş ve bunları yarımşar saat arayla içmesini söylemiş bu hapların tamamını adam kaç saaatde içer |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 21:22 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Kıdemli Üye

|
hadi Burcu ben biraz sabırsızım da  |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 21:26 - Mesaj konusu: Bilmeceler ~ Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Emini |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ilkaycemre21 doğru bildin özür dilerim arkadaşalr beklettim sizi bir işim vardıda=) |
|
|
|
|
| Selnck |
Tarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 22:45 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: burjuyasemin demişki
arkadaşlar yanıtını ilkaycemre21 buldu tabikide kömürdü şey özür dilerim arkadaşlar Atatürkle ilgili bir yorum yaptımda geç kaldım kusura bakmayın
bravo ilkaycemre21 ben bir tane daha soracağım:
bir adam hastaymış ve doktora gitmiş ilaçlarını almış doktor ona üç hap vermiş ve bunları yarımşar saat arayla içmesini söylemiş bu hapların tamamını adam kaç saaatde içer
Sorunun cevabını veriyorum 1,5 saat değil mi? |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Salı, Nisan 29, 2008 09:25 - Mesaj konusu: Bilmeceler ~ Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Emin |
|
|
Kıdemli Üye

|
| malesef selnck yanlış cevap biraz daha düşün çok kolay |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Salı, Nisan 29, 2008 10:09 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| hepsimS |
Tarih: Salı, Nisan 29, 2008 13:44 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Yeni Üye

|
| burjuyasemin sorunun cevabı 1 saat mi? |
|
|
|
|
| Selnck |
Tarih: Salı, Nisan 29, 2008 18:30 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Yaa 1,5 saat değil mi?? Tamam düşüneceğim |
|
|
|
|
| Selnck |
Tarih: Salı, Nisan 29, 2008 18:32 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Buldum!.. Buldum!.. 1 Saat |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Salı, Nisan 29, 2008 20:46 - Mesaj konusu: Bilmeceler ~ Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Emin |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ikinizide tebrik ederim doğru cevap 1 saat =) |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Salı, Nisan 29, 2008 20:49 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bende buldum ama biraz geç oldu  |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Salı, Nisan 29, 2008 20:54 - Mesaj konusu: Bilmeceler ~ Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Emini |
|
|
Kıdemli Üye

|
| senide tebrik ediyorum pelyncemrecim |
|
|
|
|
| selena14 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 16:59 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Yeni Üye

|
| Bir kamyon, bir peygamber, bir şehrimiz hangi kelimedir? |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Salı, Haziran 10, 2008 22:34 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Takımdan

|
O ne yaa
Birşey anlamadım  |
|
|
|
|
|
|