Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Bilmeceler ~ Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 20:33 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ay çabuk yaz çok merak ediyorum Laughing

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 20:54 - Mesaj konusu: Bilmeceler ~ Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Emini
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlar yanıtını ilkaycemre21 buldu tabikide kömürdü şey özür dilerim arkadaşlar Atatürkle ilgili bir yorum yaptımda geç kaldım kusura bakmayın
bravo ilkaycemre21 ben bir tane daha soracağım:
bir adam hastaymış ve doktora gitmiş ilaçlarını almış doktor ona üç hap vermiş ve bunları yarımşar saat arayla içmesini söylemiş bu hapların tamamını adam kaç saaatde içer

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 21:22 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hadi Burcu ben biraz sabırsızım da Laughing Razz

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 21:26 - Mesaj konusu: Bilmeceler ~ Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Emini
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ilkaycemre21 doğru bildin özür dilerim arkadaşalr beklettim sizi bir işim vardıda=)

Selnck
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 22:45 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
burjuyasemin demişki

arkadaşlar yanıtını ilkaycemre21 buldu tabikide kömürdü şey özür dilerim arkadaşlar Atatürkle ilgili bir yorum yaptımda geç kaldım kusura bakmayın
bravo ilkaycemre21 ben bir tane daha soracağım:
bir adam hastaymış ve doktora gitmiş ilaçlarını almış doktor ona üç hap vermiş ve bunları yarımşar saat arayla içmesini söylemiş bu hapların tamamını adam kaç saaatde içer

Sorunun cevabını veriyorum 1,5 saat değil mi?

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 09:25 - Mesaj konusu: Bilmeceler ~ Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Emin
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
malesef selnck yanlış cevap biraz daha düşün çok kolay

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 10:09 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
önemli değil Burcu'cum

hepsimS
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 13:44 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Yeni Üye Yeni Üye
burjuyasemin sorunun cevabı 1 saat mi?

Selnck
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 18:30 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yaa 1,5 saat değil mi?? Tamam düşüneceğim

Selnck
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 18:32 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Buldum!.. Buldum!.. 1 Saat

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 20:46 - Mesaj konusu: Bilmeceler ~ Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Emin
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ikinizide tebrik ederim doğru cevap 1 saat =)

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 20:49 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende buldum ama biraz geç oldu Very Happy

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 20:54 - Mesaj konusu: Bilmeceler ~ Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Emini
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
senide tebrik ediyorum pelyncemrecim

selena14
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 16:59 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Yeni Üye Yeni Üye
Bir kamyon, bir peygamber, bir şehrimiz hangi kelimedir?

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 22:34 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Takımdan Takımdan
Shocked
O ne yaa Laughing
Birşey anlamadım Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
6. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi