Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Bilmeceler ~ Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)

TATLIKIZ03
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 19, 2008 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Yeni Üye Yeni Üye
çok şaşırtıcı bir bilmece 40 yıl düşünsem cevabını bulamazdım

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 30, 2008 20:07 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Üye Üye
Şimdi soracağım soruyu bir firmaya işçi alırken sormuşlar:
Soğuk karlı bir kış gecesi ve siz arabanızla geziyorsunuz.Gezerken durakta bekleyen 3 kişi gördünüz.Birisi çok sevdiğiniz bir kadın diğeri sizin hayatınızı kurtaran bir doktor ve diğeri de hasta ve hastanye yetişmesi gereken bir adam.Arabanızda sadece bir kişilik yer var.Kimi alırdınız?

En son Gulcinsweet tarafından Pazartesi, Mart 31, 2008 18:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 30, 2008 20:21 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yaşlı adam mı? Question

----
ÖNEMLİ NOT:
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi. Her yere yazıyoruz, duyurulara ve kurallara uygun yazın diye.
Aşağıdaki linkleri veriyoruz, mesajların altına ekliyoruz doğru dürüst yazın diye. Bazıları dediki yurtdışındayız Türkçe klavyemiz yok.
Bizde dedik ki Türkçe bir klavye en fazla 15 YTL ve internette bir sürü satış sitesi var alabilirsiniz.
Veya TR ye gelen birinden aldırabilirsiniz diye. O da olmadı.
Bakın mesaj yazım alanının hemen altına Türkçe harfleri ekledik. Yani sanal klavye yaptık! Lütfen dikkat edelim! Confused
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben bu soruyu duymuştum ama yaşlı adam yerine hasta ve hastaneye yetişmesi gereken biri olarak duymuştum

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Üye Üye
nilveben uyardığın için teşşekkür ederim. Smile

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 1, 2008 18:18 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim duyduğum sorunun cevabıda doktora arabayı doktora verip hasta adam ile hastaneye gitmesini sağlıyordu kendiside sevdiği kadın ile vakit geçiriyordu

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 3, 2008 08:29 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Üye Üye
evet doğru Smile

cemre41
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 16:24 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Yeni Üye Yeni Üye
bence 4 kişi

cemrekolkmelsa
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 17:30 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Üye Üye
çok şaşırtıcı bir bilmece 40 yıl düşünsem cevabını bulamazdım

hepsiciece
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 19, 2008 17:46 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Yeni Üye Yeni Üye
balık yeşile mi ait cevabı gelmemişte(soru güzelmiş ama !) Laughing Cool Razz

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 19, 2008 17:54 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Şimdi soracağım soruyu bir firmaya işçi alırken sormuşlar:
Soğuk karlı bir kış gecesi ve siz arabanızla geziyorsunuz.Gezerken durakta bekleyen 3 kişi gördünüz.Birisi çok sevdiğiniz bir kadın diğeri sizin hayatınızı kurtaran bir doktor ve diğeri de hasta ve hastanye yetişmesi gereken bir adam.Arabanızda sadece bir kişilik yer var.Kimi alırdınız?

Bu soruyu ben daha önce sormuştum Very Happy

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 21:14 - Mesaj konusu: Bilmeceler ~ Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Emini
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlar şimdide ben birşey soracağım belki bilirsiniz
satın aldığımızda siyah kullanırken kırmızı işi bitip atılacağı zaman gri olan şey nedir çok kolay.

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 19:42 - Mesaj konusu: Bilmeceler ~ Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Emini
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hadi ama çok kırıldım benim soruma yanıt yokmu Rolling Eyes Sad

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 19:57 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Düşündüm düşündüm bulamadım ya, ip ucu versene Very Happy

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 20:01 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
kömürmü burcu Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi