| Yazar |
Mesaj |
< Bilmeceler ~ Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
| TATLIKIZ03 |
Tarih: Çarşamba, Mart 19, 2008 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Yeni Üye

|
| çok şaşırtıcı bir bilmece 40 yıl düşünsem cevabını bulamazdım |
|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Pazar, Mart 30, 2008 20:07 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Üye

|
Şimdi soracağım soruyu bir firmaya işçi alırken sormuşlar:
Soğuk karlı bir kış gecesi ve siz arabanızla geziyorsunuz.Gezerken durakta bekleyen 3 kişi gördünüz.Birisi çok sevdiğiniz bir kadın diğeri sizin hayatınızı kurtaran bir doktor ve diğeri de hasta ve hastanye yetişmesi gereken bir adam.Arabanızda sadece bir kişilik yer var.Kimi alırdınız? |
En son Gulcinsweet tarafından Pazartesi, Mart 31, 2008 18:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Pazar, Mart 30, 2008 20:21 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben bu soruyu duymuştum ama yaşlı adam yerine hasta ve hastaneye yetişmesi gereken biri olarak duymuştum |
|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Üye

|
nilveben uyardığın için teşşekkür ederim.  |
|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Salı, Nisan 1, 2008 18:18 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| benim duyduğum sorunun cevabıda doktora arabayı doktora verip hasta adam ile hastaneye gitmesini sağlıyordu kendiside sevdiği kadın ile vakit geçiriyordu |
|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Perşembe, Nisan 3, 2008 08:29 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Üye

|
evet doğru  |
|
|
|
|
| cemre41 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 16:24 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| cemrekolkmelsa |
Tarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 17:30 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Üye

|
| çok şaşırtıcı bir bilmece 40 yıl düşünsem cevabını bulamazdım |
|
|
|
|
| hepsiciece |
Tarih: Cumartesi, Nisan 19, 2008 17:46 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Yeni Üye

|
balık yeşile mi ait cevabı gelmemişte(soru güzelmiş ama !)  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cumartesi, Nisan 19, 2008 17:54 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: Şimdi soracağım soruyu bir firmaya işçi alırken sormuşlar:
Soğuk karlı bir kış gecesi ve siz arabanızla geziyorsunuz.Gezerken durakta bekleyen 3 kişi gördünüz.Birisi çok sevdiğiniz bir kadın diğeri sizin hayatınızı kurtaran bir doktor ve diğeri de hasta ve hastanye yetişmesi gereken bir adam.Arabanızda sadece bir kişilik yer var.Kimi alırdınız?
Bu soruyu ben daha önce sormuştum  |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 21:14 - Mesaj konusu: Bilmeceler ~ Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Emini |
|
|
Kıdemli Üye

|
arkadaşlar şimdide ben birşey soracağım belki bilirsiniz
satın aldığımızda siyah kullanırken kırmızı işi bitip atılacağı zaman gri olan şey nedir çok kolay. |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 19:42 - Mesaj konusu: Bilmeceler ~ Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Emini |
|
|
Kıdemli Üye

|
hadi ama çok kırıldım benim soruma yanıt yokmu  |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 19:57 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Düşündüm düşündüm bulamadım ya, ip ucu versene  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 20:01 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Kıdemli Üye

|
kömürmü burcu  |
|
|
|
|
|
|