| Yazar |
Mesaj |
< Bilmeceler ~ Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
| hepsimyoshyim |
Tarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bilecikli demiş ki: ilginç
evet canım katılıyorum  |
|
|
|
|
| erenceren |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 12:16 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Üye

|
bencede çok ilginç  |
|
|
|
|
| erenbakici84 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 17:12 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Yeni Üye

|
| Gerçekten de ilginç ama çözülebilir. |
|
|
|
|
| erenbakici84 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Yeni Üye

|
Sorunun cevabı belli. Yani sanıyorum ki bu foruma yazan herkes cevabına .NET ten bakmış.
Alman balık besliyor. |
|
|
|
|
| izmitliEda41 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 23:55 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Üye

|
| inanmıcaksınız ama benimde arkadaşım bu soruyu sordu ve bildim |
|
|
|
|
| ipek13 |
Tarih: Pazar, Ağustos 26, 2007 10:23 - Mesaj konusu: hepsi |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| SEVQ |
Tarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 14:13 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Yeni Üye

|
ay hiç çözmeye kalkışmıyorum bile  |
|
|
|
|
| hepsipetrix |
Tarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 16:00 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Kıdemli Üye

|
ya balık besleyen bence turuncu evde oturuyor...  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 19:02 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yeşilmiş..Öyle diyorlar..  |
|
|
|
|
| MesutYasemin |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 03:02 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Üye

|
| bunu bize bir öğretmenimiz 9. sınıfa giderken sormuştu ve kimse bulamıyorken ben bulmuştum çok mantıklı bir yoldan çözmüştüm tabi birde hocaya nasıl çözdüğümü anlattım kağıt üzerinde çözmüştük şimdi aklıma gelmiyor ama nasıl mantıkla çözdüğüm |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 12:14 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| gecyyelizhepsi |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 12:27 - Mesaj konusu: çalışıcam |
|
|
Yeni Üye

|
dur bir bakalım çözmeye çalışacağım  |
|
|
|
|
| gs1905 |
Tarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 10:43 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Yeni Üye

|
çok zor bir türlü çözemedim!!!  |
|
|
|
|
| tilbe95 |
Tarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 17:57 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Kıdemli Üye

|
buldummm yeşil evde oturan  |
|
|
|
|
| meliked12 |
Tarih: Perşembe, Aralık 13, 2007 19:02 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
|
|