| Yazar |
Mesaj |
< Bilmeceler ~ Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
| gisemcik |
Tarih: Cuma, May 11, 2007 10:50 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
soru çok uzun bunu düşüncek zamanım yok benim bi ara işim olmazsa düşünürüm ama ilk defa okuyunca kolay birşeye benziyor oturup okursam çözerim  |
|
|
|
|
| CAMILE |
Tarih: Pazar, May 20, 2007 09:31 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Üye

|
Kafam karıştı vallah Bu ne şimdi Ama sayenizde anladım Ben dünyanın%2'lik kısmında(bilenler kısmında)değilim..(olmayıda beklemiyodum zaten...) |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Pazartesi, May 21, 2007 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Takımdan

|
ben de bir bilmece sorayım : batıya doğru giden bir elektrikli tren var.güneye doğru esen bir rüzgarla trenin dumanı ne tarafa eser cevaplarınızı bekliyorum  |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Çarşamba, May 23, 2007 12:30 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Görevli

|
erektrikli trenlerden duman çıkmaz!!!  |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Perşembe, May 24, 2007 13:26 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Takımdan

|
ayca93gulcin demiş ki: erektrikli trenlerden duman çıkmaz!!! 
evet  |
|
|
|
|
| tiramisu |
Tarih: Perşembe, May 24, 2007 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Yeni Üye

|
Ya ne şunun cevabı???!!!! Weysley sen biliyor musun? Bilen var mı? Yoksa düşünmekten aklımı kaçıracağım!  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Çarşamba, May 30, 2007 16:12 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Takımdan

|
tiramisu demiş ki: Ya ne şunun cevabı???!!!! Weysley sen biliyor musun? Bilen var mı? Yoksa düşünmekten aklımı kaçıracağım! 
hangi soru  |
|
|
|
|
| chuky1912 |
Tarih: Pazar, Temmuz 1, 2007 09:30 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Yeni Üye

|
beyler bendende bı mantık sorusu
Bu soru Avrupa’da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan IQ sorusudur..
Bir adam yıllar boyu Almanya’da bir bankada çalışmış ve emekli olmasına yakın artık yurda dönmeye karar verdiği gün “lan felekten bir gün çalım bari deyip” bir bara gitmiş…
Barda içkisini içerken karşısına çok güzel bir kadın oturmuş bizimki kadına hayran kalıp hemen garsonu çağırıp kâğıda tanışabilir miyiz mesajını yazdıktan sonra garsonla kadına göndermiş.
Kadın kâğıdı almış okumuş adama imalı bir bakış attıktan sonra kâğıdın arkasına bir şeyler yazıp kâğıdı tekrar adama geri göndermiş. Adam kâğıda bakmış bakmış… Hiçbir şey anlamamış yazı ne Almanca ne de bildiği bir dile aitmiş. Gitmiş kâğıdı en yakın arkadaşına verip ya bunu bir kadın bir kadın bana yazdı ben anlamadım ne yazıyor diye sor muş arkadaşı kâğıdı okur okumaz sakın bir daha beni arama arkadaşlığımız sona erdi deyip yanından gitmiş…
Adam şaşkın bir halde eve gidip anne babasına siz eskisiniz bilirsiniz burada ne yazıyor diye bu sefer onlara sormuş. Anne babası kâğıdı okuyunca adamı evlatlıktan red etmişler. Karısına göstermiş karısı boşanma davası açmış. Adam artık çıldırma noktasına gelmiş len demiş bunu en iyi anlayan doktor olur, nede olsa onların da yazısı karışık deyip bir doktora gitmiş.
Doktor kâğıdı okuyunca çok sakin bir şekilde izin isteyip odasına girmiş aradan 1 saat 2 saat geçmiş doktor yok… Bizim adam merak edip odaya girince bir bakmış ki doktor tavanda sallanıyor kendini asmış.
:Confused: Adam
En sonunda pes etmiş len bu kâğıt başıma çok işler açtı başkasının da hayatını karartmasın diye kâğıdı çalıştığı bankanın kasasına koyup evine gitmiş. O akşamda tesadüf bankaya hırsızlar girmiş kasadaki bütün paraları almışlar tam kaçacakları sırada hırsızların reisi kağıdı görmüş, şef kağıdı okuyunca birden çabuk paraları yerine koyun emiş ve bütün paraları kasaya geri koyduktan sonra çekip gitmişler.
ŞİMDİ GELELİM SORUMUZA HALİYLE BU KAĞIT’TA NE YAZIYOR DİYCEM…
İP UCU: CEVAP İÇİN YAZIYI İYİ OKUYUN DERİM…
Soru gerçek olup, cevabı metin içeriğinde klasik ve basit bir şifreleme yöntemiyle gizlenmiştir. Biraz dikkatli okursanız, gayet kolayla çözebilirsiniz… |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 2, 2007 22:42 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Takımdan

|
aslında diğer bölümde bunun cevabını verdim ama belki görmezsin diye burayada yazıyorum buyur:
Madem bu bir şirket sınavı ve bir kağıt var ama sen bunu bilgisayarda soruyorsun hiç aklına gelmedimi biz kağıdı nerden bilelim bari monitörde yazsaydın ama böyle sorarsanda zaten cevabı vermiş olurdun her neyse benim cevabım kağıtta zaten bu okuduğumuz şey yazıyor. |
|
|
|
|
| ftmgl06 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 2, 2007 23:35 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Üye

|
orionthedragon demiş ki: aslında diğer bölümde bunun cevabını verdim ama belki görmezsin diye burayada yazıyorum buyur:
Madem bu bir şirket sınavı ve bir kağıt var ama sen bunu bilgisayarda soruyorsun hiç aklına gelmedimi biz kağıdı nerden bilelim bari monitörde yazsaydın ama böyle sorarsanda zaten cevabı vermiş olurdun her neyse benim cevabım kağıtta zaten bu okuduğumuz şey yazıyor.
bende aynen katılıyorum |
|
|
|
|
| yoshycan |
Tarih: Pazar, Ağustos 5, 2007 17:03 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Üye

|
| bence balığı yasemin besliyo ayrıca kola içiyo evin rengi mor sıgarada kullanmıyo |
|
|
|
|
| hepsimyoshyim |
Tarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 17:33 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| vega2 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 17:47 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Kıdemli Üye

|
| gerçekten çok güzel ve çok zor bir soru.teşekkürler |
|
|
|
|
| leonardo |
Tarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 22:42 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Yeni Üye

|
| 13 numaradaki norveçlidir bence |
|
|
|
|
| bilecikli |
Tarih: Cuma, Ağustos 10, 2007 14:23 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek) |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
|
|