Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Bilmeceler ~ Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 13, 2008 22:15 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Takımdan Takımdan
gulcinciyimm ,herhalde doğru cevabı sen buldun. Mantıklı bir cevap. Bence de 3. Wink

pergama
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 13, 2008 23:30 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Yeni Üye Yeni Üye
evet arkadaşlar siz buldunuz ama ben cevabı okumasam çözemezdim Rolling Eyes

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 14, 2008 07:46 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Görevli Görevli
3'mü??

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 14, 2008 10:35 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
herhalde 3

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 14, 2008 15:50 - Mesaj konusu: bilmece
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
cemreandyakkin demiş ki: 2 mi büşra

Tebrik ederim cemreandyakkin bildin... Arkadaşlar 3 elma vardı. o elmalar benim değil. 3 elmadan 2 tane alınca kaç elmam olur? Tabiki de 2Very Happy Wink

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 13:49 - Mesaj konusu: bilmece
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aslında ben hemen bilinir diye sandım. Wink Gerçekten de çok kolaydı.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 14:46 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
kolaymış ama ben gec gördüm

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 18:48 - Mesaj konusu: bilmece
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arrow Kral, idama mahkum bir adama bir tavuk vermiş ve 'Sen bu tavuğu nasıl öldürürsen, biz de seni öyle öldüreceğiz' demiş. Adam kurtulmak için tavuğu nasıl öldürebilir?

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 01:03 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
eceliylemi

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 12:08 - Mesaj konusu: bilmece
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hayır arkadaşlar uzun bir süre siteye giremiyeceğim 10 gün falan girince cevablarını veririm. Siz yine de tahmin yürütün. Belki arada biriniz bilirsiniz... Smile

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 13:06 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hıı şimdi komplo teorilerimi sizinle paylaşayım Smile

Arrow zehirleye bilir yemeğiyle
Arrow yada öldürmez sadece sakat bırakır Very Happy
Arrow sallandırır ama bacağından bu da bir ihtimal Very Happy

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 18:53 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Takımdan Takımdan
Dostuna öldürtür. Dostu adamı öldürürken onu öldürmez. Laughing Very Happy Laughing
Nasıl mantık ama... Laughing Laughing

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 13:28 - Mesaj konusu: bilmece
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hayır... Bir kere kesinlikle tavuk ölecek.

HOŞGELDİMVery HappyVery Happy

ASIMELEKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 15:38 - Mesaj konusu: Cevap: Bu Soruyu Çözecek Hepsiciler Aranıyor..(Eminim Çözülmeyecek)
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede efsanekralın mantığı iyi başkasına öldürtür

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 15:55 - Mesaj konusu: bilmece
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hayır onu kendi öldürecek kral öyle emretti biraz daha düşünün... Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
9. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi