| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim? |
En favoriniz, en sevdiğiniz kim?
| Ersin Korkut |
| [ 25 ] 39% |
| |
| Büşra Pekin |
| [ 11 ] 17% |
| |
| Eser Yenenler |
| [ 11 ] 17% |
| |
| Murat Eken |
| [ 4 ] 6% |
| |
| Metin Yıldız |
| [ 0 ] 0% |
| |
| Bülent Emrah Parlak |
| [ 4 ] 6% |
| |
| Ve diğerleri... |
| [ 9 ] 14% |
| |
Toplam Oylar : 64 |
|
| devrem |
Tarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 23:11 - Mesaj konusu: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim? |
|
|
Görevli

|
Yeni eğlence programıdır, şuan sezon finalinde; adını az çok duymuşsunuzdur belki... Duyduğunuz ve bildiğiniz kadarıyla BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlar'da en favoriniz, en sevdiğiniz kimdir???
 |
|
|
|
|
| tilbe95 |
Tarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 23:17 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Tabi ki Ersin hastasıyım süper rol yapıyor hele çıkartdığı silah sesi çok komik  |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 23:22 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ersini çok beğeniyorum emre canpolat ve oğuzhan koçta iyi |
En son cemreandyakkin tarafından Cuma, Temmuz 25, 2008 23:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 23:25 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ersin,Ersin,Ersin...Süper bir oyuncu,komedi insan Bir de Ayça sanırım adı.O kızda çok iyi. |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 23:34 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Ersin çok şeker ya... Bide hep sunuculuk yapan kişi... He birde tabutçu var gülmekten geberiyorum onu izlerken... Bi kız Hint skecinde Tantuniydi adını bilmiyorum oda süper hepsi muhteşem yavv....  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 23:36 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim? |
|
|
Görevli

|
Sunuculuk yapan Eser, O Tantuni olanda Büşra.... Tabutçu da; Bülent Emrah Parlak...  |
En son devrem tarafından Cuma, Temmuz 25, 2008 23:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 23:38 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Sağol Serdar abi tamam hepsini ezberledim...Konuya devam...  |
|
|
|
|
| sweetgamze13 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 00:12 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim? |
|
|
Üye

|
| ersin ve büşra çok iyiler ya |
|
|
|
|
| catastrophicmis |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 02:59 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim? |
|
|
Yeni Üye

|
| büşra eser oğuzhan ve murat |
|
|
|
|
| zeynoeren |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 11:39 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben ersin ve eseri çok seviyorum |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 11:49 - Mesaj konusu: BKM Mutfak-Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim? |
|
|
Kıdemli Üye

|
İsimlerini pek bilmiyorum ama Oğuzhan Koç çok güzel rol yapıyor..Bir de Sarp Apak'ın konuk olarak geldiği o bölümdeki tüm oyuncular çok iyi oynuyorlar..En çok o bölümünde gülmüştüm galiba.  |
|
|
|
|
| rugul |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 12:56 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ya keşke orada Oğuzhan da ayrıca olsaydı.Çünkü o da bayağı bi başrol yaptı.Benim için Ersin,Eser,Oğuzhan.Bayanların pek adını bilmiyorum.  |
|
|
|
|
| HsEePnSaI |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 13:35 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim? |
|
|
Üye

|
Ersin,Ersin,Ersin ! Tabutçuyla babayı da çok seviyorum. Oğuzhan Koç da iyi.  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ya izliyorum ama adlarını bilmiyorum  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 15:28 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim? |
|
|
Görevli

|
Bende Ersin tek geçiyorum içlerinde...
Ama Eser de fena değil  |
|
|
|
|
|
|