Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim?

En favoriniz, en sevdiğiniz kim?

Ersin Korkut  
39%
  [ 25 ]  39%

Büşra Pekin  
17%
  [ 11 ]  17%

Eser Yenenler  
17%
  [ 11 ]  17%

Murat Eken  
6%
  [ 4 ]  6%

Metin Yıldız  
0%
  [ 0 ]  0%

Bülent Emrah Parlak  
6%
  [ 4 ]  6%

Ve diğerleri...  
14%
  [ 9 ]  14%

Toplam Oylar : 64
devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 23:11 - Mesaj konusu: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim?
Görevli Görevli
Yeni eğlence programıdır, şuan sezon finalinde; adını az çok duymuşsunuzdur belki... Duyduğunuz ve bildiğiniz kadarıyla BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlar'da en favoriniz, en sevdiğiniz kimdir???

Idea

tilbe95
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 23:17 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Tabi ki Ersin hastasıyım süper rol yapıyor hele çıkartdığı silah sesi çok komik Wink

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 23:22 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ersini çok beğeniyorum emre canpolat ve oğuzhan koçta iyi

En son cemreandyakkin tarafından Cuma, Temmuz 25, 2008 23:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 23:25 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ersin,Ersin,Ersin...Süper bir oyuncu,komedi insan Laughing Bir de Ayça sanırım adı.O kızda çok iyi.

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 23:34 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ersin çok şeker ya... Laughing Bide hep sunuculuk yapan kişi... Laughing He birde tabutçu var gülmekten geberiyorum onu izlerken... Laughing Bi kız Hint skecinde Tantuniydi adını bilmiyorum oda süper hepsi muhteşem yavv.... Laughing

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 23:36 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim?
Görevli Görevli
Sunuculuk yapan Eser, O Tantuni olanda Büşra.... Tabutçu da; Bülent Emrah Parlak... Wink

En son devrem tarafından Cuma, Temmuz 25, 2008 23:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 23:38 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Sağol Serdar abi tamam hepsini ezberledim...Konuya devam... Laughing

sweetgamze13
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 00:12 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim?
Üye Üye
ersin ve büşra çok iyiler ya

catastrophicmis
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 02:59 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim?
Yeni Üye Yeni Üye
büşra eser oğuzhan ve murat

zeynoeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 11:39 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben ersin ve eseri çok seviyorum

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 11:49 - Mesaj konusu: BKM Mutfak-Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İsimlerini pek bilmiyorum ama Oğuzhan Koç çok güzel rol yapıyor..Bir de Sarp Apak'ın konuk olarak geldiği o bölümdeki tüm oyuncular çok iyi oynuyorlar..En çok o bölümünde gülmüştüm galiba. Laughing Laughing

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 12:56 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya keşke orada Oğuzhan da ayrıca olsaydı.Çünkü o da bayağı bi başrol yaptı.Benim için Ersin,Eser,Oğuzhan.Bayanların pek adını bilmiyorum. Rolling Eyes Laughing

HsEePnSaI
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 13:35 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim?
Üye Üye
Ersin,Ersin,Ersin ! Tabutçuyla babayı da çok seviyorum. Oğuzhan Koç da iyi. Razz

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya izliyorum ama adlarını bilmiyorum Laughing

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 15:28 - Mesaj konusu: Cevap: BKM Mutfak - Çok Güzel Hareketler Bunlarda en favoriniz kim?
Görevli Görevli
Bende Ersin tek geçiyorum içlerinde...
Ama Eser de fena değil Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi