Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Bilmeceler ~ bilinmece

XcemoX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 13:29 - Mesaj konusu: Cevap: bilinmece
Üye Üye
evet dooru
Idea

angelsdark
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 14:16 - Mesaj konusu: Cevap: bilinmece
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
XcemoX demiş ki:
Arrow Kötü yola düşmüş üzüme ne denir?
Arrow Şeker çaya ne dmiş?
Arrow Sarı mendil mavi denize düşerse ne olur?(ıslanır)
Arrow Hırsız neyi çalmaz?(kapıyı)

kara üzüm mü denir
şeker çaya aşkından eridim bittim der

XcemoX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 14:30 - Mesaj konusu: Cevap: bilinmece
Üye Üye
HAYIR

angelsdark
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 14:54 - Mesaj konusu: Cevap: bilinmece
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
üzüme şarap denir
şeker çaya kahvaltıda buluşalım mı demiş

XcemoX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 14:58 - Mesaj konusu: Cevap: bilinmece
Üye Üye
AFERİN Very Happy

angelsdark
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 15:08 - Mesaj konusu: Cevap: bilinmece
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
eh once aklıma ilk geleni söylüyorum yanlış çıkınca düşünüyoz tabi Smile

hepsipetrix
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 16:09 - Mesaj konusu: Re: bilinmece
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsici46 demiş ki:
bir adam topkapı sarayına giderken 7 adam görmüş her adamın 8 karısı var bunların her birinin yanında 20 çocuk var her çocuğun elinde 7 kedi var
topkapı sarayına kaç kişi gider??????????

ben bu soruyu bir yerde duymuştum...cevap ta 1 olacak çünkü adam gidiyor dönen insanları görüyor! Question

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 19:15 - Mesaj konusu: Cevap: bilinmece
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Zaten bu soru cevaplanmış Very Happy

hepsicieda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 9, 2007 21:27 - Mesaj konusu: Re: bilinmece
Yeni Üye Yeni Üye
hepsici46 demiş ki:
bir adam topkapı sarayına giderken 7 adam görmüş her adamın 8 karısı var bunların her birinin yanında 20 çocuk var her çocuğun elinde 7 kedi var
topkapı sarayına kaç kişi gider??????????

1 kişi gider oda adam çünkü giderken karşıdanda gelen kişiler görür gelen kişiler topkapı sarayından geliyolardır gitmiyorlardır sadece adam gidiyor

MesutYasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 02:56 - Mesaj konusu: Cevap: bilinmece
Üye Üye
güzel olmuşlar ellerinize sağlık

iremeren41
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: bilinmece
Üye Üye
bi tanede benden
bir evde bahçıvan hizmetçi ve daha bir sürü yardımcılar var mış. o evde bir cinayet işlenmiş . komiser sorgu için gelmiş bütün yardımcılara teker teker sormuş. sıra bahçıvan a gelmiş.bahçıvan: ben olay sonrası arka bahçeden ölen kişinin odasındaki pencereye merdiven dayayıp camdan baktım. cam buhuluydu bişey göremedim. komiser:yalan söylüyorsun . demiş .
sizce komiser bahçıvanın yalan söylediğini nerden anladı.(o gün hava soğukmuş).

iremeren41
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 22:58 - Mesaj konusu: Cevap: bilinmece
Üye Üye
arkadaşlar pardon şurasını unuttum bahçıvan:adam baktığımda yatıyodu demiş

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 16:10 - Mesaj konusu: Cevap: bilinmece
Takımdan Takımdan
Bu bilmecenin tamamı böyle değil aslında bahçıcan "cam buğuluydu net göremedim buğuyu elimle sildiğimdeyse yerde yattıklarını gördüm" der komiser yalan söylüyorsun der komiser bahçıvanın yalanını şurdan anlamıştır camın buğusu dışardan silinmez cam iç tarafta buğu yapar...

iremeren41
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 3, 2007 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: bilinmece
Üye Üye
valla bize türkçe öğretmenimimiz sormuştu.böyle mi bilmem ama ya da ben yanlış hatırlıyorum

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 4, 2007 21:50 - Mesaj konusu: Cevap: bilinmece
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Haklısın mayko katılıyorum sana. Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi