Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ bad penny

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 4, 2007 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Takımdan Takımdan
jnmyoshym demiş ki:
bu şarkı olmaz oğlan ın ingilizcesimi ona çok benziyor yada o

evet canım bu şarkı olmaz oğlanın ingilizcesi, ingilizce olduğu için kafileyi olsun diye bazı yerlerde farklı kelimeler kullanılmış bu nedenle anlamda değişmeler var o kadar.

jnmyoshym
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 18, 2007 16:32 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Üye Üye
söylediğin için tşk ederim

CAMILE
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 19, 2007 14:59 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Üye Üye
Güzel bi şarkı.
Bıkmadan dinliyorum. Wink Wink

jnmyoshym
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 8, 2007 10:08 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Üye Üye
bu tek ingilizce şarkıları kıymetini bilelim

EDAYASEMIN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 14:07 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Yeni Üye Yeni Üye
çok sağolun arkadaşlar Türkçesini bilmiyordum güzel şarkı...teşekkürler....

musti90
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 17, 2007 12:14 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Üye Üye
Arkadaşlar türkçe herşey ingilizceye tam çevrilemediği için böyle birşey olmuş bence. Zaten çevrilse bile şarkının ritmine tam oturmayabilir. Bunun için anlamda biraz değişiklik olmuş.

SELENYA
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 18:34 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
çok güzel bir şarkı ama sanki türkçesi daha güzel

ErenEkim
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 17:25 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Yeni Üye Yeni Üye
Ben duymuştum ama ezbere bilmiyorum maalesef. Crying or Very sad

CemreManiaa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 7, 2007 11:49 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Yeni Üye Yeni Üye
süper

filizcemre07
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 18, 2007 18:48 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Yeni Üye Yeni Üye
bence bad penny nin türkçesi kusura bakmayın ama kötü ve anlamsız Sad Embarassed . ama hepsinin diğer şarkılarına söz söyletmem...ayrıca da olmaz oğlana bu sözlerim kesinlikle geçerli değil.
olmaz oğlan bad benny den daha güzel Laughing
______
ayca93gulcin;
lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz mesajlarınızda imla kurallarına dikkat ediniz.

HaNdIsH
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 14, 2007 12:11 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Üye Üye
müziği de aynı zaten.

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 14, 2007 12:43 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Takımdan Takımdan
çok süper bir şarkı bilgi için teşekkürler

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 15, 2007 14:57 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim favorilerim arasında bu şarkı gerçekten çok güzel Very Happy

TarzGril92
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 21, 2007 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Üye Üye
Gerçekten çok güzel söylüyorlar bu şarkıyı ben ilk duyduğumda şaşırmıştım Smile

zeynep4516
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 21, 2007 20:40 - Mesaj konusu: bad panny
Yeni Üye Yeni Üye
teşekkürler arkadaşlar Exclamation [/i]

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
5. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi