Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ bad penny

BUSE1993
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 19, 2006 17:58 - Mesaj konusu: bad penny
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok tşk güzelmiş biraz olmaz oğlan a benzemiş

Very Happy Very Happy Razz Razz

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 19, 2006 18:33 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Takımdan Takımdan
çok saol ya

BUSE1993
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 22, 2006 21:53 - Mesaj konusu: bad penny
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
raye biraz olmaz oğlana benzemiş demi Wink Wink Wink Wink

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 23, 2006 09:38 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Takımdan Takımdan
evet BUSE1993

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 25, 2006 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlar siz bu şarkıyı ne zaman ve nerde dinlediniz?ben hiç duymadım da Confused

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 25, 2006 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben stara konuk olduklarında dinlemiştim

ozlem1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 2, 2006 12:34 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Üye Üye
hepsi93 eline saglık çok güzel olmuş ayıp olmazsa ben sana bişey sorcam bunu bulmak için çokmu ugrastın 2.de annen fan sitesiyle ugrasmana kızmıyo prdn biraz özel hayta girdi cvp yazmak istemesen sorun yok merak ettime sadece Embarassed Embarassed Embarassed Exclamation

ozlem1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 2, 2006 12:35 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Üye Üye
Arrow ewt bencede buse olmaz oglana benzemiş Exclamation Exclamation Exclamation

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 4, 2006 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet olmaz oğlana acayip benziyo Very Happy

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 14, 2006 18:55 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Takımdan Takımdan
ya arkiler ztn hepsi olmaz oğlan a benzediğini kabul ediyo,hatta bi röportajlarında bad penny nin olmaz oğlan ın ingilizce si olduğunu söylemişlerdi Wink

işte bad penny ama olmaz oğlan ın klibinin üstüne;
http://www.youtube.com/watch?v=ILwtJeuAdek

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 15, 2006 11:51 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Takımdan Takımdan
güzel olmuş izledimde.. Wink Wink Wink

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 15, 2006 18:05 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ozlem1993 demiş ki:
hepsi93 eline saglık çok güzel olmuş ayıp olmazsa ben sana bişey sorcam bunu bulmak için çokmu ugrastın 2.de annen fan sitesiyle ugrasmana kızmıyo prdn biraz özel hayta girdi cvp yazmak istemesen sorun yok merak ettime sadece Embarassed Embarassed Embarassed Exclamation

canım ben çevirisini başka bi siteden buldum hem bunda kızacak ne olabilir Question

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 16, 2006 14:49 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Takımdan Takımdan
süperrrr ötesi bi şarkı hele sonunda eren'in söylediği yerler mtv deki gruplara bin basar arkadaşlar,mutlaka dinlemelisiniz....

raziel2004
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 16, 2006 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
güzel olmuşta bence yeni bir klip çekmeleri şart bu şarkıya Smile

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 16, 2006 18:25 - Mesaj konusu: Cevap: bad penny
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
YA ÇOK GÜZEL OLMUŞ

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi