Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Aşk Sakızı

cengolassa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 26, 2007 14:09 - Mesaj konusu: Cevap: Aşk Sakızı
Yeni Üye Yeni Üye
acaba bu şarkıyı bilgisayarıma nasıl indirebilirim? Question
Hepsi tek kelimeyle harika.... Exclamation

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 26, 2007 14:11 - Mesaj konusu: Cevap: Aşk Sakızı
Takımdan Takımdan
cengolassa,
Eğer bu şarkıyı gerçekten beğenmişsen sakın mp3 e başvurma Exclamation Exclamation
Eğer Hepsi'yi gerçekten seviyorsan bandrollü Cd ve Kasetlerini almalısın!
Mp3 bir suçtur unutma Exclamation

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 26, 2007 14:12 - Mesaj konusu: Cevap: Aşk Sakızı
Site Admin Site Admin
Lütfen sevdiğiniz sanatçıların zarar görmemesi ve başkaları üzerinden rant sağlayan insanlara fırsat vermemek için sevdiğiniz dinlediğiniz sanatçıların orjinal bandrollü kaset ve cd lerini alarak onalra destek emeklerinede saygı gösteriniz.

ilkim
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 26, 2007 22:30 - Mesaj konusu: aşk sakızı
Yeni Üye Yeni Üye
bu şarkıyı bu gün belki 20 kere dinledim ama hala bıkmadım bıkmayı da düşünmüyorum Laughing

cano
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 29, 2007 12:39 - Mesaj konusu: Cevap: Aşk Sakızı
Yeni Üye Yeni Üye
Digerlerin gibi bu sarkida muhtesem klibine harika olmus...

erenbuse1234567
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 29, 2007 17:38 - Mesaj konusu: Cevap: Aşk Sakızı
Yeni Üye Yeni Üye
bu şarkı süper bence grup hepsinin tüm şarkıları güzel...

NoDry
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 29, 2007 20:06 - Mesaj konusu: Cevap: Aşk Sakızı
Yeni Üye Yeni Üye
güzel bir çalışma olmuş ağızlarına sağlık Twisted Evil

jnmyoshym
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 8, 2007 10:51 - Mesaj konusu: Cevap: Aşk Sakızı
Üye Üye
ya bu şarkılar çok güzel

dewilslaw
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 8, 2007 11:28 - Mesaj konusu: Cevap: Aşk Sakızı
Yeni Üye Yeni Üye
en sevdiğim şarkıları bu çok güzel bu arada ben yeni katıldım aranıza

jnmyoshym
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 8, 2007 11:43 - Mesaj konusu: Cevap: Aşk Sakızı
Üye Üye
bu şarkının klibi diğer şarkılardan çok farklı oldu

dewilslaw
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 8, 2007 12:07 - Mesaj konusu: Cevap: Aşk Sakızı
Yeni Üye Yeni Üye
bencede klibin çekim aşamlarını dream tv de izlemiştim fazla şaşırmadım 3 saat ona bakmıştım

jasminn
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 9, 2007 14:47 - Mesaj konusu: Cevap: Aşk Sakızı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bencede diğer kliplerinden farklı olmuş ama çok güzel olmuş... Wink

gokyuzu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 10, 2007 11:08 - Mesaj konusu: Cevap: Aşk Sakızı
Üye Üye
ben Hepsi'nin bütün şarkılarını seviyorum ama en çok aşk sakızını seviyorum klibi ve şarkının sözleri çok hoşuma gidiyor Very Happy

Xeba
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 13, 2007 18:15 - Mesaj konusu: Cevap: Aşk Sakızı
Yeni Üye Yeni Üye
BUSE1993 sana katılıtorum. Very Happy

ZeuS206
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 14, 2007 10:58 - Mesaj konusu: Cevap: Aşk Sakızı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
tüm şarkıları güzel Very Happy Surprised Laughing Wink Razz

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi