Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Fıkralar ~ arapça burç isimleri

ferhatgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 13:51 - Mesaj konusu: Cevap: arapça burç isimleri
Üye Üye
Ben davar-ül sakal-ı sivri oluyorum.İçimde bir davar yaşadığını biliyordum zaten ama şimdi tescilli davar oldum Laughing.

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 17:17 - Mesaj konusu: Cevap: arapça burç isimleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben galiba sığır-ül camış oluyorum

cemrekolkmelsa
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 17:39 - Mesaj konusu: Cevap: arapça burç isimleri
Üye Üye
davar-ül sakal-ı sivri oluyorum ben Very Happy

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 15, 2008 10:34 - Mesaj konusu: Cevap: arapça burç isimleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende cemrekolkmelsa

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 11:29 - Mesaj konusu: Fıkralar ~ arapça burç isimleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
harika bomba gibi çok sağol

yoshyciseyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: arapça burç isimleri
Üye Üye
Sağol

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 19:42 - Mesaj konusu: Fıkralar ~ arapça burç isimleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende mahluk-ül derya-ül böcekvari oluyorum (yani yengeç)

Selnck
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 19:58 - Mesaj konusu: Cevap: arapça burç isimleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim sığır-ül camış (boğa) camış çok komik ya

paintergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: arapça burç isimleri
Üye Üye
hepsi çok komik öldüm gülmekten.buraya göre ben de davar-ül sakal-ı sivri oluyorum

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 17:33 - Mesaj konusu: Cevap: arapça burç isimleri
Üye Üye
Süpermiş yani ben mahluk-ül derya-ül böcekvari oluyorum Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi