Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Fıkralar ~ Anneler Herşeyi Bilir...

myro
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 18:57 - Mesaj konusu: Anneler Herşeyi Bilir...
Üye Üye
Hasan annesini akşam yemeğine davet etmiş.
Yemek sırasında anne hep Hasan'ın ev arkadaşının ne kadar çekici olduğunu düşünmeden edememiş.
Yemek boyunca oğluyla kız arasında neler olduğu konusunda meraktan çıldırıyormuş.
Bunu farkeden Hasan ? Anneciğim Ayşe ile aramızda inan hiçbir şey yok. Biz sadece ev arkadaşıyız ? demiş.

Bir hafta kadar sonra Ayşe Hasan'a sormuş:
- Annenin yemeğe geldiği geceden beri çorba kepçesini bir türlü bulamıyorum. Nerde olduğu konusunda bir fikrin var mı?
Sence annen almış olabilir mi??
Hasan cevap vermiş:

-"Aldığını sanmıyorum ama bir e-mail gönderip ona sorayım" ve annesine şöyle yazmış:
-"Anneciğim, sana aldın demiyorum, almadın da demiyorum ama gerçek şu ki bize yemeğe geldiğinden beri çorba kepçesi kayıp"

Bir kaç saat sonra annesinden şöyle bir e-mail gelmiş:

-"Sevgili oğlum, sana Ayşe ile yatıyorsun yada yatmıyorsun demiyorum. Ama gerçek şu ki eğer o kendi yatağında uyuyor
olsaydı şimdiye kadar çorba kepçesini çoktan bulmuş olmalıydı.."

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 5, 2006 15:03 - Mesaj konusu: Cevap: Anneler Herşeyi Bilir...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ha ha aha ha Very Happy

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 30, 2006 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: Anneler Herşeyi Bilir...
Takımdan Takımdan
bencede süper... Surprised Surprised Surprised Razz Razz

BUSE1993
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 9, 2006 18:02 - Mesaj konusu: Anneler Herşeyi Bilir...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok süüper bisi miş bu... Laughing Laughing Laughing Laughing

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 17, 2006 23:20 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
evet bence de

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 30, 2006 13:54 - Mesaj konusu: Cevap: Anneler Herşeyi Bilir...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
güzellmiş

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 30, 2006 18:49 - Mesaj konusu: Cevap: Anneler Herşeyi Bilir...
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hahahahahaha Very Happy

lotish
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 1, 2007 18:34 - Mesaj konusu: Cevap: Anneler Herşeyi Bilir...
Üye Üye
Laughing Laughing Laughing
söyleyecek söz bulamıyorum çok güzel

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 9, 2007 15:08 - Mesaj konusu: hahaha
Takımdan Takımdan
ay çok güzel yaaa Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink Wink

En son elma tarafından Perşembe, Haziran 7, 2007 18:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 21, 2007 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Anneler Herşeyi Bilir...
Takımdan Takımdan
Surprised Surprised Güzelmiş Smile Wink

Tifanny
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 21, 2007 14:13 - Mesaj konusu: Cevap: Anneler Herşeyi Bilir...
Üye Üye
hehe çok matrax ya

mortalman
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 21, 2007 22:24 - Mesaj konusu: Cevap: Anneler Herşeyi Bilir...
Yeni Üye Yeni Üye
süper bır fıkra Very Happy

ftmgl06
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 28, 2007 20:22 - Mesaj konusu: Cevap: Anneler Herşeyi Bilir...
Üye Üye
çok güzel süpper Very Happy Very Happy

pinarcik007
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 30, 2007 18:32 - Mesaj konusu: Cevap: Anneler Herşeyi Bilir...
Yeni Üye Yeni Üye
Süper olmuş myro çok güzel paylaşımların Smile

crazyasli
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 5, 2007 19:10 - Mesaj konusu: :D
Yeni Üye Yeni Üye
çoook komik yaa süperrr

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi