Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Fıkralar ~ Anneler Herşeyi Bilir...

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 21:12 - Mesaj konusu: Cevap: Anneler Herşeyi Bilir...
Görevli Görevli
Ben okumamışım bunu yaa. Çok güzel gerçekten Wink

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 11:33 - Mesaj konusu: Fıkralar ~ Anneler Herşeyi Bilir...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ay çok komikti süperdi sağol klavyene sağlık

lili93
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 13:28 - Mesaj konusu: Cevap: Anneler Herşeyi Bilir...
Yeni Üye Yeni Üye
ya gerçekten komik. Laughing

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 22:09 - Mesaj konusu: Fıkralar ~ Anneler Herşeyi Bilir...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende bir tane ekleyeyim:

Bu kez olay ciddi

BİR kasabada, son derece haylaz iki çocuk varmış. Evlerin pencere camlarını kırmak, arabaların lastiğini patlatmak, çizmek özetle akla gelebilecek
her türlü yaramazlığı yaparlarmış. Komşular da sık sık gelip, babalarına şikayet edermiş.

Baba bir gün dayanamamış, çocukları kasabanın rahibine götürüp, yardımını istemiş. O da "Sen git ben onlarla konuşurum" demiş. Ardından,
dışarıda bekleyen çocuklardan büyük olanı yanına çağırıp, sormuş "Söyle bakalım, Tanrı nerede?" ses yok. Bir daha sormuş, yine ses yok.
Rahip dayanamamış ve kızgın bir şekilde "Evladım, sana soruyorum. Tanrı nerede?" diye bağırmış.

Çocuk, korkmuş ve ani bir hareketle açık kapıdan fırlamış. Dışarıda bekleyen kardeşini de yanına alarak, koşa koşa eve gelmişler. Odalarına çıkıp
, kapıyı da arkadan kilitlediğinde, kardeşi sormuş; "Ne oldu?"Abisi, nefes nefese yanıt vermiş; "Sorma, bu kez olay ciddi. Tanrı kaybolmuş, bizden biliyorlar!.." süper birşey yahu Laughing Laughing

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 18:52 - Mesaj konusu: Cevap: Anneler Herşeyi Bilir...
Görevli Görevli
Teşekkürler, komikmiş. Tanrı kaybolmuş Very Happy

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 18:55 - Mesaj konusu: Fıkralar ~ Anneler Herşeyi Bilir...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
birşey değil arkadaşım...=)

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 17:54 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok komik ya... Laughing

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 18:06 - Mesaj konusu: Cevap: Anneler Herşeyi Bilir...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süper Laughing Laughing Duymuştum ama galiba? Shocked Sağol burjuyasemin Wink

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 19:22 - Mesaj konusu: Fıkralar ~ Anneler Herşeyi Bilir...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
birşey değil mandalina19

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 22:56 - Mesaj konusu: Cevap: Anneler Herşeyi Bilir...
Üye Üye
Maşallah cin gibi anne

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 13:03 - Mesaj konusu: Cevap: Anneler Herşeyi Bilir...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aynen Hakan Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi