Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Alıntı Yapmak

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 16:17 - Mesaj konusu: Alıntı Yapmak
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar çeşitli arkadaşlar bu konuyla ilgili başlık açtığı için yazıyorum..Alıntı butonları kaldırılıdı.
Root gereğinden fazla alıntı yapıldığını gerekçe göstererek yasakladı alıntı yapmayı...

..bilgilerinize..

hepsipetrix
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 16:32 - Mesaj konusu: Cevap: Alıntı Yapmak
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
aaaaaaaa ben de diyorum neden alıntı yazısı yok! Surprised

Kres
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Alıntı Yapmak
Üye Üye
Evet ya bende farkına vardım hatta ilk başta tarayıcıda birşey var herhalde deyip tarayıcıyıda değiştirdim ama demek ki siteden kaynaklanan bişeymiş.
Bence böyle daha güzel olur görüntü kirliliği olmaz en azında herşey derli toplu durur.
Saol root . Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: Alıntı Yapmak
Görevli Görevli
Arkadaşlar bazı arkadaşlar mesaj yazmaya üşeniyorlar ve direkt alıntı yaparak mesaj yolluyorlar... Rolling Eyes İnanın böyle bir sürü mesaj sildik...Baş etmek çok zor oluyor hepsiyle....Söylenmesine rağmen sırf alıntıyla mesajlar yollanıyor...Adminlerimiz de en sonunda buna böyle çözüm buldular....
Ve işimiz gerçekten kolaylaştı... Rolling Eyes Wink

hepsipetrix
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 18:29 - Mesaj konusu: Cevap: Alıntı Yapmak
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben banlandım da zannetmedim değil yani Crying or Very sad Embarassed

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 18:30 - Mesaj konusu: Cevap: Alıntı Yapmak
Görevli Görevli
Canım banlansan zaten siteye giremezsin... Wink

hepsipetrix
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 18:55 - Mesaj konusu: Cevap: Alıntı Yapmak
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ama sitede aktifken gördüm alıntının gittiğini Embarassed

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Alıntı Yapmak
Takımdan Takımdan
hmm galiba ne demek istediğini anladım. Wink

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 21:17 - Mesaj konusu: Cevap: Alıntı Yapmak
Takımdan Takımdan
bence iyi olmuş gerçekten çok görüntü kirliliği oluyordu Confused Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 21:52 - Mesaj konusu: Cevap: Alıntı Yapmak
Görevli Görevli
Haklısın Gizemcim...
5-6 alıntı birden yapanlar bile oluyordu... Confused

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 22:35 - Mesaj konusu: Cevap: Alıntı Yapmak
Takımdan Takımdan
Hayırlı olsun ne diyeyim. En azından bir sayfalık yazıyı alıntı yapıp altına iki kelime cevap yazıp görüntü kirliliği yapması engellenmiş olur...

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 23:06 - Mesaj konusu: Cevap: Alıntı Yapmak
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben farketmedim ama olsun Wink

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 01:27 - Mesaj konusu: Cevap: Alıntı Yapmak
Görevli Görevli
ben de takımdan rütbesi aldım ya, aldıktan sonra kayboldu alıntılar... takımdan rütbelilerde olmuyor mu ki dye düşünüyordum ama çok saçma geldi... tesadüfe bak ya Confused

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi