Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Fıkralar ~ Akıl hastanesi

SATCODX
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 8, 2007 21:07 - Mesaj konusu: Akıl hastanesi
Yeni Üye Yeni Üye
Very Happy Akıl hastanesinde koğuşları gezen başhekim,Bir delinin oturmuş,birşeyler yazdığını görür:_''Kolay gelsin ne yazıyorsun?''_''Mektup yazıyorum afendim.''_Yaaa..Kim yazıyorsun?''_Kendime..''_Peki ne yazılı mektupta?''İlahi doktor bey,deli misiniz..Mektubu daha almadımki içinde ne yazdığını bileyim... Laughing Laughing Laughing

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 9, 2007 16:03 - Mesaj konusu: Cevap: Akıl hastanesi
Takımdan Takımdan
Güzelmiş teşekkürler. Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 9, 2007 17:53 - Mesaj konusu: Cevap: Akıl hastanesi
Görevli Görevli
Süper yaa!! Very Happy Very Happy

BUSOS
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 9, 2007 18:30 - Mesaj konusu: Cevap: Akıl hastanesi
Üye Üye
evet gerçektende güzelmiş yazdığın için teşekkürler Wink

gisemcik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 9, 2007 19:53 - Mesaj konusu: Cevap: Akıl hastanesi
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bunu biliyordum ben ama bilmeyen arkadaşlarımız görmüş oldu çok sağol Smile Surprised Laughing

erenkolik2
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 9, 2007 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: Akıl hastanesi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok komik bende bir yerde okumuştum

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 10, 2007 07:46 - Mesaj konusu: Cevap: Akıl hastanesi
Takımdan Takımdan
Çok komikmiş ya Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

LiNCoLN10
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 30, 2007 14:28 - Mesaj konusu: Cevap: Akıl hastanesi
Üye Üye
Çok komik Laughing

LiNCoLN10
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 30, 2007 14:28 - Mesaj konusu: Cevap: Akıl hastanesi
Üye Üye
çok güzel Laughing

LiNCoLN10
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 30, 2007 14:29 - Mesaj konusu: Cevap: Akıl hastanesi
Üye Üye
çok güzel

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 17:12 - Mesaj konusu: Cevap: Akıl hastanesi
Takımdan Takımdan
Hehe. Very Happy Very Happy Süper. Very Happy

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 17:17 - Mesaj konusu: Cevap: Akıl hastanesi
Takımdan Takımdan
Teşekkürler..Güzelmiş.. Very Happy

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 17:18 - Mesaj konusu: Cevap: Akıl hastanesi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Vay be! Bir deli bile onu anladı Very Happy

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: Akıl hastanesi
Görevli Görevli
ee deli deyip geçmemek lazım Laughing

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 17:59 - Mesaj konusu: Cevap: Akıl hastanesi
Üye Üye
çok güzel ya komikmiş sağol

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi