| Yazar |
Mesaj |
| < |
| ogmel |
Tarih: Cumartesi, Kasım 22, 2008 12:23 - Mesaj konusu: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI |
|
|
Yeni Üye

|
Arkadaşlar atv ekranlarında yeni bir dizi başladı ve dün 3. bölüm gösterildi bilmiyorum izledinizmi."ADANALI"O dizide bir aşk sahnesinde Hepsimizin "Çok Güzelsin"parçası çaldı bundan çok mutlu oldum daha sonrasında ise daha büyük bir mutluluk yaşadım.Çünkü dizinin bitişinde Hepsinin o parçasıyla anlaşıldığını gördüm yani dizinin bütün aşk sahnelerinde ve uygun yerlerinde o parçanın çalıcağından emin olabilirsiniz.
Not:Dizi son zamanların en iyi dizisi olma adayı ve 3 bölümdede yakaladığı reytingler çok fazla ve bu katlanarak artacak diye düşünüyorum.
İYİ SEYİRLER  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cumartesi, Kasım 22, 2008 22:45 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI |
|
|
Takımdan

|
Dizi sarmadı beni.
Teşekkürler yinede. |
|
|
|
|
| rugul |
Tarih: Pazar, Kasım 23, 2008 02:18 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben de bu tür dizileri sevmem ama bundan gurur duydum..  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Kasım 23, 2008 08:49 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI |
|
|
Takımdan

|
Sanırım Cuma günüydü?
Babaannemlere giderken apartman kapısının önünde annemlerin gelmesini bekliyordum, o sırada karşıdaki bakkaldan duydum 'Çok Güzelsin'i
Demek o dizidenmiş  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Pazar, Kasım 23, 2008 10:59 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI |
|
|
Takımdan

|
Sağol canım..
Hiç izlemedim diziyi.  |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Pazar, Kasım 23, 2008 12:14 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben duydum,yazacaktım buraya ama unutmuşum.
İki genç arabadalardı geziyorlardı o anda çaldılar yanlış hatırlamıyorsam.  |
|
|
|
|
| MUSTAFABURAK |
Tarih: Pazar, Kasım 23, 2008 12:18 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI |
|
|
Üye

|
Bunu bende gördüm sevinçten havalara uçtum bu yüzden Adanalı dizisine çok teşekkürler.
----
Düzenleme:ozie1993
Lütfen mesajlarınızın tümünü büyük harfle yazmayınız. |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazar, Kasım 23, 2008 12:27 - Mesaj konusu: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI |
|
|
Kıdemli Üye

|
Filmi izlemem ama nasıl olduysa filmi izlemeye başladım gördüm...
Bu arada Seda öyleydi bende yollayacaktım ama unuttum... |
|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Pazar, Kasım 23, 2008 13:15 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ne güzel
Keşke diğer şarkılarada yer verselerdi süper olurdu  |
|
|
|
|
| nermine |
Tarih: Pazar, Kasım 23, 2008 13:32 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI |
|
|
Yeni Üye

|
evet bende duydum.
ama adanalı dizisini izlemiyorum. |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Pazar, Kasım 23, 2008 14:54 - Mesaj konusu: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI |
|
|
Kıdemli Üye

|
Süper bir habermiş bu! Hepsi'miz gerçekten de farkını gösteriyor....
Yalnız bir de reytingleri yüksek diye yazmışsın ama bence arakdaşlar bunu hepinize söylüyorum:Artık reytinglere güven olmuyor benden söylemesi..Çünkü bu reyting grafiğini düzenleyenler gerçek şeyler yapmayabiliyorlarmış,bir haberde öyle söylüyordu...  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Pazar, Kasım 23, 2008 15:26 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI |
|
|
Kıdemli Üye

|
evet, ben de duydum ve çok mutlu oldum umarım diğer dizilerde de arada hepsimizin müziklerini duymaya devam ederiz..  |
|
|
|
|
| erendilaraeren |
Tarih: Pazar, Kasım 23, 2008 15:49 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI |
|
|
Üye

|
Süper haberrr yani sevindim  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Pazar, Kasım 23, 2008 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI |
|
|
Kıdemli Üye

|
| O dizinin yönetmeni Kartal Çidamlı.Bundan dolayı olabileceğini düşünüyorum... |
|
|
|
|
| penguen1 |
Tarih: Pazar, Kasım 23, 2008 21:03 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI |
|
|
Yeni Üye

|
| birde geçen bölümde zap yaparken gördüm hepsi 1 deki okulda 1 sahne çekilmiş |
|
|
|
|
|
|