Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI

ogmel
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 22, 2008 12:23 - Mesaj konusu: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI
Yeni Üye Yeni Üye
Arkadaşlar atv ekranlarında yeni bir dizi başladı ve dün 3. bölüm gösterildi bilmiyorum izledinizmi."ADANALI"O dizide bir aşk sahnesinde Hepsimizin "Çok Güzelsin"parçası çaldı bundan çok mutlu oldum daha sonrasında ise daha büyük bir mutluluk yaşadım.Çünkü dizinin bitişinde Hepsinin o parçasıyla anlaşıldığını gördüm yani dizinin bütün aşk sahnelerinde ve uygun yerlerinde o parçanın çalıcağından emin olabilirsiniz.
Not:Dizi son zamanların en iyi dizisi olma adayı ve 3 bölümdede yakaladığı reytingler çok fazla ve bu katlanarak artacak diye düşünüyorum.

İYİ SEYİRLER Very Happy Very Happy Very Happy

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 22, 2008 22:45 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI
Takımdan Takımdan
Dizi sarmadı beni. Smile

Teşekkürler yinede.

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 23, 2008 02:18 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben de bu tür dizileri sevmem ama bundan gurur duydum.. Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 23, 2008 08:49 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI
Takımdan Takımdan
Sanırım Cuma günüydü?
Babaannemlere giderken apartman kapısının önünde annemlerin gelmesini bekliyordum, o sırada karşıdaki bakkaldan duydum 'Çok Güzelsin'i Laughing
Demek o dizidenmiş Smile

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 23, 2008 10:59 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI
Takımdan Takımdan
Sağol canım..
Hiç izlemedim diziyi. Very Happy Wink

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 23, 2008 12:14 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben duydum,yazacaktım buraya ama unutmuşum.
Rolling Eyes İki genç arabadalardı geziyorlardı o anda çaldılar yanlış hatırlamıyorsam. Cool

MUSTAFABURAK
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 23, 2008 12:18 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI
Üye Üye
Bunu bende gördüm sevinçten havalara uçtum bu yüzden Adanalı dizisine çok teşekkürler.

----
Düzenleme:ozie1993
Lütfen mesajlarınızın tümünü büyük harfle yazmayınız.

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 23, 2008 12:27 - Mesaj konusu: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Filmi izlemem ama nasıl olduysa filmi izlemeye başladım gördüm...
Bu arada Seda öyleydi bende yollayacaktım ama unuttum...

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 23, 2008 13:15 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ne güzel Wink
Keşke diğer şarkılarada yer verselerdi süper olurdu Wink

nermine
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 23, 2008 13:32 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI
Yeni Üye Yeni Üye
evet bende duydum.
ama adanalı dizisini izlemiyorum.

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 23, 2008 14:54 - Mesaj konusu: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süper bir habermiş bu! Hepsi'miz gerçekten de farkını gösteriyor.... Smile Wink

Yalnız bir de reytingleri yüksek diye yazmışsın ama bence arakdaşlar bunu hepinize söylüyorum:Artık reytinglere güven olmuyor benden söylemesi..Çünkü bu reyting grafiğini düzenleyenler gerçek şeyler yapmayabiliyorlarmış,bir haberde öyle söylüyordu... Rolling Eyes Confused

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 23, 2008 15:26 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet, ben de duydum ve çok mutlu oldum Wink umarım diğer dizilerde de arada hepsimizin müziklerini duymaya devam ederiz.. Wink

erendilaraeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 23, 2008 15:49 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI
Üye Üye
Süper haberrr Razz yani sevindim Smile

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 23, 2008 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
O dizinin yönetmeni Kartal Çidamlı.Bundan dolayı olabileceğini düşünüyorum...

penguen1
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 23, 2008 21:03 - Mesaj konusu: Cevap: ADANALI DİZİSİNDE HEPSİ FARKI
Yeni Üye Yeni Üye
birde geçen bölümde zap yaparken gördüm hepsi 1 deki okulda 1 sahne çekilmiş

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi