Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Açılış sayfanız

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 2, 2008 16:09 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Bu site için yapmadığım tek şey televizyona reklam vermektir herhalde.... Laughing

root
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 19, 2008 11:59 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Site Admin Site Admin
Yapan arkadaşlara teşekkürler.

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 19, 2008 15:25 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim babam kızıyor, yapamıyorum... Ama internet kafelere gidince onların açılış sayfasını hemen değiştiriyorum...
Grup Hepsi ile ilgili açılan diğer acayip sitelerden kurtulsak hitimiz artacak ama!

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 19, 2008 16:41 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Takımdan Takımdan
Ben de yaptım açılış sayfası Wink

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 20:27 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Üye Üye
teşekkürler.

hepsiciilayda
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 21:16 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Yeni Üye Yeni Üye
Exclamation Umarım düzeliriz .Herkes mutlaka yapsın yoksa sitemizin kapanmasını istemeyiz Crying or Very sad

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 21:19 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben yapamam ama Crying or Very sad Crying or Very sad nasıl yapılıyor??

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 00:00 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Selin, bilgisayardan araçlar yazan bölüme gir,ardından Internet Seçenekleri bölümünü seç. O bölümden açılış sayfana www.gruphepsi.org yaz. Tamam'a veya Uygula'ya tıkla. Açılış sayfan burası olsun. Wink

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 21:48 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
zaten açılış sayfam

batuhan98
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 16:31 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Üye Üye
Bilgi için teşekkürler.

saesad
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 21:19 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Üye Üye
teşekkürler

cemrem424
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 10, 2008 00:42 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Yeni Üye Yeni Üye
teşekkürler hemen yapıyorum Smile

yoshycemrebuket
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Misafir
sağol canım ama benim nedense eaxsfot diye bir şey hep o açılış sayfam yapamadım olmuyor

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 15:39 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Site Admin Site Admin
Kardeş bilgisayarında virüs veya trojan denilen casus yazılımlar olabilir. Değiştiremiyorsan eğer.

yoshycemrebuket
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 17:57 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Misafir
virüs yok ama şu an aklımda değil ismi ondan varmış olmuyormuş o yüzden ismi aklıma gelince söylerim

---
Düzenleyen:darkangell
Lütfen mesajlarınızı sitemiz duyuru ve kurallarına uygun yazalım..
İmla kurallarına uyalım..

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi