Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Açılış sayfanız

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 00:08 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Nasıl ya?Olamaz!O kadar açılış sayfası yaptık...Naz daha çok çalışmamız gerekiyor.Daha çok...Çalıştığımızın bin katı kadar...İnternet kafelerden başlayalım... Crying or Very sad Sad

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 12:59 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Görevli Görevli
İnternet cafeye her gittiğimde yapıyorum zaten. Confused
Reklam yolu bulmak gerek Sad Confused

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 23:37 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Öylemi Murat abi Crying or Very sad Crying or Very sad Çok üzüldüm Crying or Very sad Daha çok yaptırmaya çalışacağım.

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 17, 2008 18:03 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Zaten açılış sayfam.

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 21:31 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Üye Üye
Elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım. Wink

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 21:42 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Üye Üye
Bu arada bende yaptımVery HappyVery Happy

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende yaptım Murat abi
Elimden gelenide yapmaya çalışacağım

Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 23:42 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Takımdan Takımdan
Hadi yaa Sad
Şu anda nasıl peki... Confused

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 30, 2008 11:16 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Takımdan Takımdan
İnternet Cafelerin çoğunda Deep Freeze adlı program vardır. Bu program kurulduğu tarihte ki hafızayı baz alır ve bilgisayarı her kapayıp açtığınızda ilk kurulduğu tarihe döner. Yani siz ne kadar anasayfa yapsanızda bilgisayar kapanıp açıldığında eski haline dönecektir. Ama bazı cafelerde de olmuyor o program denemek lazım. Very Happy

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 30, 2008 11:30 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Site Admin Site Admin
Yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 16:49 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Birşey değil. Laughing

esin19gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 11:15 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Üye Üye
benim yok Sad

cemrekolkmelsa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Üye Üye
elimden geleni yapacağım Wink

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 10:12 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende yaptım Murat abi açılış sayfamı Wink
Sağol Very Happy

root
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 12:56 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Site Admin Site Admin
Teşekkürler sinem Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi