Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Açılış sayfanız

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 18:47 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar teknik bir durum.Murat abiniz size daha iyi bir açıklama yapacaktır. Başlık konusuna dönmeye ne dersiniz Question Wink

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben döneyim;şu anda benim açılış sayfam...daha önceki mesajımda belirttiğim gibi annem istemiyor öyle olmasını ama benim açılış sayfam olarak kalacak..bu konuda sonuna kadar yardımcı olacağım.. Wink

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 21:16 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Takımdan Takımdan
Bunun 2 nedeni varmış:
1.si forumun daha hızlı olması için. Daha hızlı açılıyor atık.
2.si sadece profillerde gözüksün istemişler.

Bana da Murat Abi söylemişti. Kendisi de zaten daha iyi bir şekilde açıklar Smile Wink

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 22:10 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hmmm...
Teşekkürler Naz'cım bilgilerin için... Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 23:11 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Şu anda teyzemlerin bilgisayarındayım.Ve açılış sayfası gruphepsi.org Wink Sıradaki hedef kuzenler...

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 23:31 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler root bilgi için.ama birgün kendi bilgisayarım olduğunda mutlaka yapacağım...

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 2, 2008 13:44 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Takımdan Takımdan
benim de fakat nasıl bir fayda sağlıyor yani pek anlamadım? Shocked

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 2, 2008 15:00 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Misafir
sanırım faydası şu şekilde başka sitelere girseniz bile ilk int exploreri açtığınızda bu site gelcek yani sanki bu siteyi ziyaret etmiş gibi olcaksınız sanırım yararı bu Rolling Eyes

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 2, 2008 16:22 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Takımdan Takımdan
tamam sağol MaNZaRa Wink

hepsikoliklerii
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 18:07 - Mesaj konusu: süper
Üye Üye
evet bende yaptım Razz

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 19:23 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Takımdan Takımdan
Tamam Murat abi.Ayarladım.

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 21:25 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Bir de arkadaşlar bir yenilik haberi.
Mesaj yazdığımız alanın hemen altında Türkçe harfler ile birkaç özel karakter ekledik;
harfleri küçült, ş, ı, ğ, ç, ö, ü ... ... gibi.

Ya gerçekten bu çok iyi olmuş.Çünkü benim klavye arada sapıtıp bu harfleri yazmıyor.O yüzden çok sevindim Very Happy Razz

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 21:29 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Site Admin Site Admin
Smile

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 21:33 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Murat abi sitemiz için herşeyi yaparım valla teyzemin yeğenimin benim giriş sayfam gruphepsi.org herşey Hepsi için Laughing Okuldakileride yapacağım Laughing

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 21:35 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Şuana kadar 12 arkadaşımın giriş sayfasını gruphepsi.org yaptırdım.Elimden geldiğince diğerlerinin giriş sayfalarını da gruphepsi.org yapmaya çalışacağım Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi