Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Açılış sayfanız

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 23:19 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Site Admin Site Admin
Malesef kötü arkadaşlar. Reklam gelirleri çok kötü.. Belki hit artarsa diyorum ama Confused

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 23:26 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Takımdan Takımdan
tamam ben arkadaşlarıma da duyurayım Hepsi fanları yapsın

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 23:32 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Takımdan Takımdan
Sad
Umarım bu duyuruyu herkes dikkate alır ve herkes uygular...
Böylece yine iyiye gideriz, tekrar düzeliriz Confused

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 09:55 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Takımdan Takımdan
Ben de yaptım..

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 10:17 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Takımdan Takımdan
inşallah Buse Sad

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 11:53 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Site Admin Site Admin
Bir de arkadaşlar bir yenilik haberi.
Mesaj yazdığımız alanın hemen altında Türkçe harfler ile birkaç özel karakter ekledik;
harfleri küçült, ş, ı, ğ, ç, ö, ü ... ... gibi.

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 12:16 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Takımdan Takımdan
Ben de yaptımda birşey soracağım bu olay hiti tam olarak nasıl artıracak?

Yani anladım gibide olayı tam çözemedim. Very Happy

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Site Admin Site Admin
Çok büyük olmasa da yararı olur düşüncesindeyim.

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 13:58 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Takımdan Takımdan
İnşallah. Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 16:25 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ay inanmıyorum ya...Çok üzüldüm.Sitemiz için elimden ne geliyorsa yaparım.Gerek benim bilgisayarımda gerek kuzenler-,akraba,arkadaşlar vs. ben yaparım.Kendi bilgisayarımı bunu okur okumaz yaptım zaten.

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Bir de arkadaşlar bir yenilik haberi.
Mesaj yazdığımız alanın hemen altında Türkçe harfler ile birkaç özel karakter ekledik;
harfleri küçült, ş, ı, ğ, ç, ö, ü ... ... gibi.

ben de bunu farketmiştim Murat Abi böylesi daha iyi oldu yurtdışındaki arkadaşlarımız için..ve de bir şey sormak istiyorum..artık kullanıcı adımızın altında neden yaşımız yazmıyor Confused

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 18:11 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ha evet neden yaşımız yazmıyor??

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 18:29 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yaş yazmadığı için burç sembolleri de yok..neden acaba.. Confused

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 18:34 - Mesaj konusu: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet,neden yok acaba Confused

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 18:41 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya neden yok ki burçlarımız ve yaşlarımız.. Rolling Eyes

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi