Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Açılış sayfanız

pette
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 23:49 - Mesaj konusu: açılış sayfanız
Üye Üye
teşekkürler

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 23:57 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Site Admin Site Admin
Wink

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 22, 2008 20:36 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben okudumda pek anlayamadım biri bana anlatabilirmi Question

hepsilonia
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 09:47 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Yeni Üye Yeni Üye
bilgi için teşekkürler

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 21:59 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
paylaşım için teşekkürler...

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 13:17 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar sizlere bir bilgi vermedik ki yada bir paylaşımda da bulunmadık. Sadece sizlerden açılış sayfanızı www.gruphepsi.org yapmanız için bir ricamız vardı. Shocked Evil or Very Mad

Anlamayanlar lütfen başlığın ilk mesajını okusun..
http://www.gruphepsi.org/panolar/acilis-sayfaniz-t5148.html#101192

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 16:52 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Takımdan Takımdan
E evet arkadaşlar, mesaj sayısı artırmak için ricaya bile teşekkür ediyorsunuz..! Confused

hepfa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 16:39 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Üye Üye
Teşekkürler

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 17:37 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Görevli Görevli
Mesaj 1:

efsanekral696 demiş ki:
Alıntı:
E evet arkadaşlar, mesaj sayısı artırmak için ricaya bile teşekkür ediyorsunuz..!
Confused

Hemen ardında ki mesaj:

Hepfa demiş ki:
Alıntı:
Teşekkürler

Hasbinallah ya Confused Silmiyorum 72 millete örnek olsun diye Confused

hepsihepsicik
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 11, 2008 17:41 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Üye Üye
açılış sayfam zaten ama sitenin gidişhatı kötümü ???

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 13, 2008 19:12 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Görevli Görevli
kötü olduğunu belirtmiş murat abi zaten öyle değil mi Wink

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 20, 2008 11:32 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Site Admin Site Admin
Katılımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar.

erendilaraeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 3, 2008 21:43 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Üye Üye
teşekkürler. Very Happy

hepsi08cns
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 3, 2008 21:51 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Üye Üye
bende yaptım

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 3, 2008 22:05 - Mesaj konusu: Cevap: Açılış sayfanız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben zaten buradan başka siteye girmediğim için yaptım. Wink
Yapmıştım daha doğru olur. Razz

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
8. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi