Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü

root
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 11:00 - Mesaj konusu: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Site Admin Site Admin
4 (dört) peynirli pizza - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü

4 Peynirli Pizza
Aç gel bunu kaçırma
Herkes tadına hasta

4 peynirli Pizza
Yanında kolada yolla
Amman kilonu kolla
Extra mozarella

Tazesin lezzetlisin
Daha ne istesin bu çılgınlar
Sıcaksın bazen acısın
Anlayan anlar,panik olma
Zekisin isteklisin
Daha ne ister bu hayranlar
Sosyalsin vizyonun var
Doğru yoldasın sakın durma

Afiyet olsun
Aç dünyan doysun
Suyun bol olsun
İç iç iç iç

Kaynanan sevsin
Parmağını yersin
Tatlı istersin
Ye ye ye ye

Bir varsın bir yoksun anlık bir rüya
Ye ye ye ye ye ye yee
Çok sevdim bayıldım
Bitmez bu sevda...

Eserin sözleri Kenan Doğulu'ya aittir.

Klibini ise aşağıdaki adresten izleyebilirsiniz.
4 peynirli pizza klibi izle
Wink

En son root tarafından Çarşamba, Ekim 1, 2008 21:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 11:41 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok teşekkürler

root
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 12:04 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Site Admin Site Admin
Paylaşmayı unutmayın Smile

LoLiPoPMuSiC
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 12:24 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Yeni Üye Yeni Üye
Çok teşekkürler. Güzel bir şarkı(Her zamanki gibi) Very Happy

xXhepsikolikXx
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 12:29 - Mesaj konusu: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Teşekkürler root... Smile

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 12:35 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Teşekkürler root.Biraz tuhaf söz yazmış Kenan Doğulu

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 12:45 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Çok güzel çok sağol Murat abi... Laughing

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 12:49 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Çok sağol Murat abi.

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 13:54 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Çok garip sözleri var bence... Rolling Eyes

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 14:57 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Teşekkürler Murat Abi...
Bana da bayağı değişik gibi geldi Rolling Eyes

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 15:48 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sana katılıyorum DEKKKKKOOOOOOOO
paylaşım için teşekkürler

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 16:23 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Sezen Aksu'nun şarkısını Hepsi'den dinlemek keyifli olacak ama bu şarkının sözlerini biraz okudum ve "Öeh" dedim. Açıkçası sözlerde pek iş yok umarım sound'ı güzeldir şarkının Confused

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
aynen. youtubedan dinledim güzeldi ama çok fazla güzel değildi eminim coverlar bu şarkıdan çok çok daha güzel olur...ama kötüde değildi..originaldi ama basit bir şarkıya benziyordu..yani hem beğendim hem beğenmedim ama şöyle bir durum var ses kalitesi çok güzel değildi youtubeda yani albümü alınca belki daha çok beğenirim Very Happy Very Happy

selininbahari
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Yeni Üye Yeni Üye
Arkadaşlar ben bu şaka mı yoksa gerçek mi? Confused anlayamadım.yoksa böyle şaka adlı albümü çıktı mı?Lütfen biriniz bana söyleyin... Very Happy

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 17:37 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Doğru valla sözlerde pek iş yok gibi, ama müziği güzel en azından, şarkıyı müziği ve söyleyenlerin sesi kurtarıyor... Confused

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi