| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
| XSelynckX |
Tarih: Cuma, Haziran 6, 2008 11:34 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Hem klibi hem melodisi hem de sözleri harika! |
|
|
|
|
| crazyyasemin |
Tarih: Cuma, Haziran 6, 2008 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Yeni Üye

|
bu klip çok güzel şarkı sözleride çooook güzel bayıldım...  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 00:14 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Takımdan

|
Doğrusu ben pek sevmedim bu şarkıyı.  |
|
|
|
|
| uAlise42 |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 15:27 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Üye

|
süpeeer şarkıı  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 19:53 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Yine söyleyeceğim,yine söyleceğim.Bu şarkı çok değişik ve tam hepsiye göre.Ben çok sevdim bu şarkıyı.Kenan Doğulu tam kızlara göre harika bir şarkı çıkarmış. |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 01:29 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Takımdan

|
Ben çok seviyorum bu şarkıyı...Hem albümdeki tek yeni şarkı...BU şarkının yeri bambaşka... Çok eğlenceli çok tatlı bir şarkı...Peynirlerim coşturmuş yine  |
|
|
|
|
| 14EREN |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 11:44 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Üye

|
| Manzara gibi düşünüyorum bende bu şarkıyı pek sevmedim ama klip süper. |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 20:35 - Mesaj konusu: 4 PEYNİRLİ PİZZA |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Pazar, Haziran 29, 2008 12:12 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Görevli

|
Gerçekten yaa klibide çok güzel..Şarkıda çok eğlenceli  |
|
|
|
|
| NURNUR |
Tarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 16:24 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Kıdemli Üye

|
şarkı sözleri daha kaliteli olabilirdi bence yani ben öyle bekliyordum.ilk gördüğümde çok şaşırmıştım hatta.bu mu yani falan olmuştum ama ne yalan söyleyeyim bu şarkıda en beğendiğim şey klibi oldu.  |
|
|
|
|
| rugul |
Tarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 15:18 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Kıdemli Üye

|
arkadaşlar şarkı sözünde eksiklik yok mu 4peynirli pizza bölümünden sonra "tazesin,lezzetlisin,daha ne istesin bu çılgınlar,
sıcaksın,bazen acısın,anlayan anlar,panik olma..." diye devam eden bir bölüm var.Öyle değil mi?  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 02:10 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Görevli

|
Bu şarkı bence güzel değil... Ben beğenmedim yani...  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 11:35 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ben çok beğendim şahsen süperr |
|
|
|
|
| HepsiJie |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| gruphepsi06 |
Tarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 16:37 - Mesaj konusu: tşk |
|
|
Yeni Üye