Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 11:34 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hem klibi hem melodisi hem de sözleri harika!

crazyyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Yeni Üye Yeni Üye
bu klip çok güzel şarkı sözleride çooook güzel bayıldım... Very Happy

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 00:14 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Doğrusu ben pek sevmedim bu şarkıyı. Confused

uAlise42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 15:27 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Üye Üye
süpeeer şarkıı Very Happy

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 19:53 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yine söyleyeceğim,yine söyleceğim.Bu şarkı çok değişik ve tam hepsiye göre.Ben çok sevdim bu şarkıyı.Kenan Doğulu tam kızlara göre harika bir şarkı çıkarmış.

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 01:29 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Ben çok seviyorum bu şarkıyı...Hem albümdeki tek yeni şarkı...BU şarkının yeri bambaşka... Smile Çok eğlenceli çok tatlı bir şarkı...Peynirlerim coşturmuş yine Very Happy

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 11:44 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Üye Üye
Manzara gibi düşünüyorum bende bu şarkıyı pek sevmedim ama klip süper.

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 20:35 - Mesaj konusu: 4 PEYNİRLİ PİZZA
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
aynen 14EREN

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 29, 2008 12:12 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Görevli Görevli
Gerçekten yaa klibide çok güzel..Şarkıda çok eğlenceli Very Happy

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 16:24 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
şarkı sözleri daha kaliteli olabilirdi bence yani ben öyle bekliyordum.ilk gördüğümde çok şaşırmıştım hatta.bu mu yani falan olmuştum ama ne yalan söyleyeyim bu şarkıda en beğendiğim şey klibi oldu. Wink

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 15:18 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlar şarkı sözünde eksiklik yok mu Question Question 4peynirli pizza bölümünden sonra "tazesin,lezzetlisin,daha ne istesin bu çılgınlar,
sıcaksın,bazen acısın,anlayan anlar,panik olma..." diye devam eden bir bölüm var.Öyle değil mi? Rolling Eyes Rolling Eyes Confused Confused Shocked

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 02:10 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Görevli Görevli
Bu şarkı bence güzel değil... Ben beğenmedim yani... Confused

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 11:35 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben çok beğendim şahsen süperr

HepsiJie
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Yeni Üye Yeni Üye
teşekkürler bütün sözler için sağol Smile

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

gruphepsi06
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 16:37 - Mesaj konusu: tşk
Yeni Üye Yeni Üye
çok teşekkürler... Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
7. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi