Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü

hepsi623
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 13:30 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Yeni Üye Yeni Üye
Ya süper olmuş, şarkı da çok güzel,klipte çok güzel.Hepsine de hayranım. Smile

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 19:08 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence burada KENAN DOĞULU ya da büyük teşekkür lazım.Bu kadar iyi bir şarkıyı,tam HEPSİ ne göre bir şarkıyı yazdığı için.O da müthiş müzisyenliğini konuşturmuş yani.

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence bu şarkı büyük bir dalga gibi gelecek Wink

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 20:47 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Görevli Görevli
İndireceğine satın al daha iyi olur bence... Wink

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 20:47 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet satın almalısın

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 20:59 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Takımdan Takımdan
KORSANA HAYIR !!! Emeğe saygı...
Sana yardımcı olayım istersen:
-çok zor değil Wink Bütün müzik market'lerinde bulabilirsin albümü... Very Happy

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 21:47 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşım,SUGAR.Kusura bakma ama bu indiremiyorum lafı burda hiç olmadı.Biz orjinal albüm diye bas bas bağırıyoruz sen indiremiyorum diyorsun.Bence ne olursa olsun orjinal al.Emin ol buna değer.Geç al ama orjinal olsun.Burda da bunu duymamış olalım biz.

Yildiz95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 31, 2008 14:20 - Mesaj konusu: 4 peynirli pizza
Yeni Üye Yeni Üye
çok güzel bi şarkı hastası oldum. Teşekkürler Very Happy

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 21:02 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Hoş ya... Laughing

paintergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 13:52 - Mesaj konusu: 4 peynirli pizza
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsinin diğer şarkılarından çok farklı sözleri ilginç

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:51 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Görevli Görevli
Doğrusu hiç sevmedim bu şarkıyı... Müziği zaten acayip geldi bana. Ama sonuçta Hepsi söylüyor. Dinleriz yani... Smile

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:59 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Sözler...Kenan sağolsun. Confused Ama HEPSİ yani, farketmiyor işte Wink

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 23:01 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alalh Allah ben bu şarkıyı çok değişik ve lezzetli buldum yani.Ve sözlerine ayrı bir bayıldım.Kızları tam anlatmış,4 peynirli işte.Ben çok beğendim bu şarkıyı.Bence Kenan Doğulu ya haksızlık etmemek lazım.Onun sanatçılığı tartışılmaz.Kızlara göre yapmış,tam yapmış.Hem zaten Hepsi kızları beğenmese söylemezlerdi yani.Bence çok oturmuş bu şarkı.Bana göre 10 numara ve çok değişik.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 11:19 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Sadece değişik ve iddaalı bir şarkı...
Söylemek cesaret ister...
Bizim kızlarda da bu var...
Güzel de yorumlamışlar...
Ben müziğini daha çok sevdim...
Bir de en sonunu Laughing

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 22:36 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Ben şarkının kendisinden çok, ya da klibinden çok; şarkı-klip bütünleşmesini sevdim. Böyle bir şarkıya böyle bir klip Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
6. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi