| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
| hepsi623 |
Tarih: Cuma, May 30, 2008 13:30 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Yeni Üye

|
Ya süper olmuş, şarkı da çok güzel,klipte çok güzel.Hepsine de hayranım.  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Cuma, May 30, 2008 19:08 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bence burada KENAN DOĞULU ya da büyük teşekkür lazım.Bu kadar iyi bir şarkıyı,tam HEPSİ ne göre bir şarkıyı yazdığı için.O da müthiş müzisyenliğini konuşturmuş yani. |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Cuma, May 30, 2008 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bence bu şarkı büyük bir dalga gibi gelecek  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cuma, May 30, 2008 20:47 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Görevli

|
İndireceğine satın al daha iyi olur bence...  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Cuma, May 30, 2008 20:47 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Cuma, May 30, 2008 20:59 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Takımdan

|
KORSANA HAYIR !!! Emeğe saygı...
Sana yardımcı olayım istersen:
-çok zor değil Bütün müzik market'lerinde bulabilirsin albümü...  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Cuma, May 30, 2008 21:47 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Arkadaşım,SUGAR.Kusura bakma ama bu indiremiyorum lafı burda hiç olmadı.Biz orjinal albüm diye bas bas bağırıyoruz sen indiremiyorum diyorsun.Bence ne olursa olsun orjinal al.Emin ol buna değer.Geç al ama orjinal olsun.Burda da bunu duymamış olalım biz. |
|
|
|
|
| Yildiz95 |
Tarih: Cumartesi, May 31, 2008 14:20 - Mesaj konusu: 4 peynirli pizza |
|
|
Yeni Üye

|
çok güzel bi şarkı hastası oldum. Teşekkürler  |
|
|
|
|
| CeMReReN34 |
Tarih: Salı, Haziran 3, 2008 21:02 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Hoş ya...  |
|
|
|
|
| paintergirl |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 13:52 - Mesaj konusu: 4 peynirli pizza |
|
|
Kıdemli Üye

|
| hepsinin diğer şarkılarından çok farklı sözleri ilginç |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:51 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Görevli

|
Doğrusu hiç sevmedim bu şarkıyı... Müziği zaten acayip geldi bana. Ama sonuçta Hepsi söylüyor. Dinleriz yani...  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:59 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Takımdan

|
Sözler...Kenan sağolsun. Ama HEPSİ yani, farketmiyor işte  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 23:01 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Alalh Allah ben bu şarkıyı çok değişik ve lezzetli buldum yani.Ve sözlerine ayrı bir bayıldım.Kızları tam anlatmış,4 peynirli işte.Ben çok beğendim bu şarkıyı.Bence Kenan Doğulu ya haksızlık etmemek lazım.Onun sanatçılığı tartışılmaz.Kızlara göre yapmış,tam yapmış.Hem zaten Hepsi kızları beğenmese söylemezlerdi yani.Bence çok oturmuş bu şarkı.Bana göre 10 numara ve çok değişik. |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 11:19 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Takımdan

|
Sadece değişik ve iddaalı bir şarkı...
Söylemek cesaret ister...
Bizim kızlarda da bu var...
Güzel de yorumlamışlar...
Ben müziğini daha çok sevdim...
Bir de en sonunu  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 22:36 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Takımdan

|
Ben şarkının kendisinden çok, ya da klibinden çok; şarkı-klip bütünleşmesini sevdim. Böyle bir şarkıya böyle bir klip  |
|
|
|
|
|
|