| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
| gizem1556 |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 17:28 - Mesaj konusu: Peynirli Pizza |
|
|
Kıdemli Üye

|
Her zamanki gibi süper olmuş harika  |
|
|
|
|
| selosh95 |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 17:56 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Üye

|
| Bence de çok eğlenceli.... |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 18:10 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Güzelmiş şarkı ya...  |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Kıdemli Üye

|
ya pizza reklamı gibi olmamışmı sizce  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 21:35 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Kıdemli Üye

|
Dinledim şarkıyı..İdare eder,eski şarkılar gibi orjinalliği yok açıkçası pek beğenmedim melodiyi de.  |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 13:06 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Kıdemli Üye

|
Süpermiş paylaşım için teşekkürler. Bu şarkı arkadaşlardan birinin bilgisayarında varsa bana atabilir mi buraya daha gelmedi albüm  |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| yoshylal |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 15:29 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Yeni Üye

|
| insan söylerken çok eğleniyor. |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 16:23 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ben pek beğenmedim bu şarkıyı klibide çok merak ediyorum.. |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
gülçinciiyim ayıp oluyor ama...  |
|
|
|
|
| hepsiygec94 |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 17:50 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Üye

|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 17:54 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: gülçinciiyim ayıp oluyor ama...
Bence de Sena.Hem şarkı SÜPER ÖTESİ... |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 17:02 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Takımdan

|
Arkadaşlar sözlerine bakmayın ben de dinledim bence çok güzel söylemişler sözlere bakıp da önyargılı davranmayın.Murat abi izin verirse linki koyarım siz de dinleyebilirsiniz...  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 17:44 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Site Admin

|
Arkadaşlar reklam içerikli benzer içerikli sitelerin linkini eklemek yasak. Zaten klip daha çıkmadı bu ses. Biraz sabredin gerçeği çıkınca sitemizin video bölümüne zaten ekleriz. Ha sizin çektiğiniz veya hazırladığınız klip var ise onu da ekleriz.  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, May 17, 2008 07:53 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Takımdan

|
Bence de biraz kötü ama Hepsi kötü olan herşeyi güzelleştirir..
Bu arada sağol Murat abi. |
|
|
|
|
|
|