Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 17:28 - Mesaj konusu: Peynirli Pizza
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Her zamanki gibi süper olmuş harika Laughing Surprised Laughing

selosh95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 17:56 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Üye Üye
Bence de çok eğlenceli....

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 18:10 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Güzelmiş şarkı ya... Laughing

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya pizza reklamı gibi olmamışmı sizce Question

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 21:35 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Dinledim şarkıyı..İdare eder,eski şarkılar gibi orjinalliği yok açıkçası pek beğenmedim melodiyi de. Confused

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 13:06 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süpermiş paylaşım için teşekkürler. Bu şarkı arkadaşlardan birinin bilgisayarında varsa bana atabilir mi buraya daha gelmedi albüm Crying or Very sad

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Güzel bir şarkı

yoshylal
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 15:29 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Yeni Üye Yeni Üye
insan söylerken çok eğleniyor.

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 16:23 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben pek beğenmedim bu şarkıyı klibide çok merak ediyorum..

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
gülçinciiyim ayıp oluyor ama... Evil or Very Mad

hepsiygec94
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 17:50 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Üye Üye
sağol çok güzel:)

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 17:54 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
gülçinciiyim ayıp oluyor ama...

Bence de Sena.Hem şarkı SÜPER ÖTESİ...

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 17:02 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar sözlerine bakmayın ben de dinledim bence çok güzel söylemişler sözlere bakıp da önyargılı davranmayın.Murat abi izin verirse linki koyarım siz de dinleyebilirsiniz... Question Wink

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 17:44 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar reklam içerikli benzer içerikli sitelerin linkini eklemek yasak. Zaten klip daha çıkmadı bu ses. Biraz sabredin gerçeği çıkınca sitemizin video bölümüne zaten ekleriz. Ha sizin çektiğiniz veya hazırladığınız klip var ise onu da ekleriz. Wink

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 07:53 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Bence de biraz kötü ama Hepsi kötü olan herşeyi güzelleştirir..
Bu arada sağol Murat abi.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
3. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi