Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
güzel ama şarkısını bulamadım

OrHaNnN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 18:02 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Üye Üye
Mayko'ya katılıyorum banada güzel gelmedi...

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 18:15 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka a
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben youtubeden dinledim süper kıpır kıpır bir şarkı

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 18:27 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
burjuyasemin youtubeden dinledim demişsin ama bende youtube açılmıyor bizm pc demi sorun var ki? Confused

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 18:35 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Görevli Görevli
Önemli olan dış güzellik değil, iç güzelliktir. Razz

Bu da demek oluyor ki şarkının sözleri böyle anlamsız ve mantıksız olabilir. Ama şarkıda getirdiği anlam eminim ki farklıdır... Cool

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 18:51 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Şarkı sözleri biraz değişik ama dinleyince göreceğiz...

yoshyelifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
kenan doğulu açken yazmış bence bu şarkıyı Wink

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 19:25 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Ben dinledim süper... Laughing

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 20:11 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka a
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben şimdide dinliyorum açık demekki sizde bir sorun var bazı arkadaşlarımda hep açık oluyor bu arada şarkı sözünü yazan arkadaşa teşekkürler

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 21:28 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Sözler garip Shocked

HsEePnSaI
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 10:08 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Üye Üye
İlk dinlediğimde çok garip geldi.İnsan zamanla alışıyormuş, ben de alıştım.

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 12:44 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Takımdan Takımdan
Bence çok büyük sıçrama yapacaklar bu şarkıyla. Wink
Sözleri gerçekten ama gerçekten çok güzel. Smile Wink
Nilin şarkıları gibi çok orjinal.

ErkinEren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 14:43 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Yeni Üye Yeni Üye
İlkay, YouTube şu an Türkiye'nin her bölgesinde açılmıyor.

Resmi görevlilerin bir açıklama yapması HALA bekleniyor Sad

cemreecemcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 14:51 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Yeni Üye Yeni Üye
Bayıldım şarkı çok güzel! Çıksın artık şu albüm biran önce sabırsızlanıyorum Very Happy

cemrekoliqelif
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 16:18 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü
Üye Üye
Çok teşekkürler Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
2. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi