| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
| ilkaycemre21 |
Tarih: Salı, May 13, 2008 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Kıdemli Üye

|
| güzel ama şarkısını bulamadım |
|
|
|
|
| OrHaNnN |
Tarih: Salı, May 13, 2008 18:02 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Üye

|
| Mayko'ya katılıyorum banada güzel gelmedi... |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Salı, May 13, 2008 18:15 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka a |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben youtubeden dinledim süper kıpır kıpır bir şarkı |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Salı, May 13, 2008 18:27 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Kıdemli Üye

|
burjuyasemin youtubeden dinledim demişsin ama bende youtube açılmıyor bizm pc demi sorun var ki?  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Salı, May 13, 2008 18:35 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Görevli

|
Önemli olan dış güzellik değil, iç güzelliktir.
Bu da demek oluyor ki şarkının sözleri böyle anlamsız ve mantıksız olabilir. Ama şarkıda getirdiği anlam eminim ki farklıdır...  |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Salı, May 13, 2008 18:51 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Şarkı sözleri biraz değişik ama dinleyince göreceğiz... |
|
|
|
|
| yoshyelifyoshy |
Tarih: Salı, May 13, 2008 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
kenan doğulu açken yazmış bence bu şarkıyı  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Salı, May 13, 2008 19:25 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Takımdan

|
Ben dinledim süper...  |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Salı, May 13, 2008 20:11 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka a |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben şimdide dinliyorum açık demekki sizde bir sorun var bazı arkadaşlarımda hep açık oluyor bu arada şarkı sözünü yazan arkadaşa teşekkürler |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Salı, May 13, 2008 21:28 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Takımdan

|
Sözler garip  |
|
|
|
|
| HsEePnSaI |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 10:08 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Üye

|
| İlk dinlediğimde çok garip geldi.İnsan zamanla alışıyormuş, ben de alıştım. |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 12:44 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Takımdan

|
Bence çok büyük sıçrama yapacaklar bu şarkıyla.
Sözleri gerçekten ama gerçekten çok güzel.
Nilin şarkıları gibi çok orjinal. |
|
|
|
|
| ErkinEren |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 14:43 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Yeni Üye

|
İlkay, YouTube şu an Türkiye'nin her bölgesinde açılmıyor.
Resmi görevlilerin bir açıklama yapması HALA bekleniyor  |
|
|
|
|
| cemreecemcemre |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 14:51 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Yeni Üye

|
Bayıldım şarkı çok güzel! Çıksın artık şu albüm biran önce sabırsızlanıyorum  |
|
|
|
|
| cemrekoliqelif |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 16:18 - Mesaj konusu: Cevap: 4 peynirli pizza - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Üye

|
Çok teşekkürler  |
|
|
|
|
|
|