| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Haberleri ~ 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri |
| gizem15 |
Tarih: Pazar, May 4, 2008 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri |
|
|
Üye

|
Off hep İstanbul'da oluyor bu konserlerde İstanbul'da olmak vardı. Ama neyse ki turneler var.(İstanbul'da olmayı çok istiyorum üniversite tercihlerimi İstanbul'a yapacağım kesinlikle)  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Pazar, May 4, 2008 22:03 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri |
|
|
Kıdemli Üye

|
teşekkürler bilgi için.ama malsef yine İstanbul'da... bir seferde Ankara'da yapsalar olmaz sanki...  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazartesi, May 5, 2008 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben çok şanssız bir insanım 24 Mayıs' ta öğle saatelerinde Çanakkale' ye İSTANBUL' dan dönüyor olacağım. O konsere gidebilmek için elimden geleni yaptım ve yapıyorum! Ama sonuç ne? Gidemeyeceğim! Ya 23 Mayıs' ta olsa ne olurdu konser?? Of ama off  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Pazartesi, May 5, 2008 17:37 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bilgi için teşekkürler..Ama yine gidemiyorum..
Bursa,Bursa,Bursa!!  |
|
|
|
|
| cemrekolik1907 |
Tarih: Pazartesi, May 5, 2008 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri |
|
|
Yeni Üye

|
izmir,izmir,izmir,muğla,muğla,muğla   |
|
|
|
|
| hepsiygec94 |
Tarih: Salı, May 6, 2008 19:23 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri |
|
|
Üye

|
güzel haber ama istanbulda olduğum halde gidemeyeceğim çünkü karşıda gitmem biraz zor. |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Salı, May 6, 2008 19:35 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ya inanmıyorum ben olacaktım senin yerinde of varya düşünmeden alırdım biletleri!!  |
|
|
|
|
| gizem15 |
Tarih: Çarşamba, May 7, 2008 16:15 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri |
|
|
Üye

|
| Ben İstanbul da olsam uzak bile olsa yinede giderdim. Gitmeye değer yani. |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Çarşamba, May 7, 2008 16:39 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Çarşamba, May 7, 2008 16:46 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri |
|
|
Görevli

|
izmir de de var oley yehuu ben 1 haziranda eve dönüyorum ya inşallah yani konsere gideceğim  |
|
|
|
|
| cemrekolik1907 |
Tarih: Çarşamba, May 7, 2008 17:16 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri |
|
|
Yeni Üye

|
ben gideceğimde biletler ne zaman satışa çıktı bilen varmı?
---
Moderatör notu:
Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Site duyuru ve kurallarına uygun olmayan mesajlarınız onaylanmaz ve silinir... |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, May 7, 2008 17:52 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri |
|
|
Takımdan

|
Allah'ım Bursa Allah'ım Bursa Hemde Kültürpark Açık Hava'da İşte şimdi süper oldu Biletler satışa çıkarılır çıkarılmaz ilk bileti ben alacağım
Zamanın Ötesinden Gelen Edit:
Aldım bile Yani ayırttırdım B bölümü en önden yarın da gidip teslim alacağım Hız...Azim...İrade...  |
|
|
|
|
| TwoBaHeps1 |
Tarih: Çarşamba, May 7, 2008 20:31 - Mesaj konusu: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
samanyolu çooook teşekkür ederim canım çok sağol ya:D oleyyy:!: Ankara'da da varmış abi Ankara'da anadolu gösteri merkezine gidenlere söylüyorum ben oraya Cem Yılmaz'ı izlemeye gitmiştim ama oturaraktı.eee biletixte ayakta diyor ve oturma planını göster diyorum koltuk gösteriyor anlamadım olsun yine de haftasonu ilk işim bilet almak abi sbs yılındayım 7.sınıftayım ama derse çalışmıyorum hepsi konserine çalışıyorum anneme dedim anne biraz baskı yap yap falan dedim annemde allaha bin şükür senin gibi çalışkan bir kızım olduğu için şükrediyorum dedi  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Çarşamba, May 7, 2008 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri |
|
|
Kıdemli Üye

|
| twobahepsi:: hepsimiz ne zaman ankara'ya geliyor?? gösterileri anadolu gösteri merkezinde mi olacak?? |
|
|
|
|
| AZRA0909 |
Tarih: Çarşamba, May 7, 2008 22:09 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri |
|
|
Yeni Üye

|
hep istanbul hep istanbul birazda eskişehire yada başka yerlere gitseler ne kadar güzel olur tüm hepsi hayranları onları görmek istiyor.  |
|
|
|
|
|
|