Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri
Üye Üye
Off hep İstanbul'da oluyor bu konserlerde İstanbul'da olmak vardı. Ama neyse ki turneler var.(İstanbul'da olmayı çok istiyorum üniversite tercihlerimi İstanbul'a yapacağım kesinlikle) Laughing

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 22:03 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler bilgi için.ama malsef yine İstanbul'da... Mad bir seferde Ankara'da yapsalar olmaz sanki... Evil or Very Mad

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben çok şanssız bir insanım Evil or Very Mad 24 Mayıs' ta öğle saatelerinde Çanakkale' ye İSTANBUL' dan dönüyor olacağım. O konsere gidebilmek için elimden geleni yaptım ve yapıyorum! Ama sonuç ne? Gidemeyeceğim! Ya 23 Mayıs' ta olsa ne olurdu konser?? Of ama off Evil or Very Mad Crying or Very sad Crying or Very sad

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 17:37 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bilgi için teşekkürler..Ama yine gidemiyorum.. Twisted Evil Evil or Very Mad

Bursa,Bursa,Bursa!! Laughing

cemrekolik1907
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri
Yeni Üye Yeni Üye
izmir,izmir,izmir,muğla,muğla,muğla Smile Very HappyVery Happy

hepsiygec94
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 19:23 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri
Üye Üye
güzel haber ama istanbulda olduğum halde gidemeyeceğim Sad çünkü karşıda gitmem biraz zor.

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 19:35 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya inanmıyorum ben olacaktım senin yerinde of varya düşünmeden alırdım biletleri!! Laughing Laughing

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 16:15 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri
Üye Üye
Ben İstanbul da olsam uzak bile olsa yinede giderdim. Gitmeye değer yani.

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 16:39 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar,istanbul dışında olanlar için Hepsi'nin yeni albüm tanıtım konseri tarih ve yerleri:

http://www.biletix.com/perfList.htm?id=498&pr=BK&pst=EVENTGROUP

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 16:46 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri
Görevli Görevli
izmir de de var Laughing oley yehuu ben 1 haziranda eve dönüyorum ya inşallah yani konsere gideceğim Laughing

cemrekolik1907
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 17:16 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri
Yeni Üye Yeni Üye
ben gideceğimde biletler ne zaman satışa çıktı bilen varmı?

---
Moderatör notu:

Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Site duyuru ve kurallarına uygun olmayan mesajlarınız onaylanmaz ve silinir...

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 17:52 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri
Takımdan Takımdan
Allah'ım Bursa Very Happy Allah'ım Bursa Very Happy Hemde Kültürpark Açık Hava'da Very Happy İşte şimdi süper oldu Very Happy Biletler satışa çıkarılır çıkarılmaz ilk bileti ben alacağım Very Happy

Zamanın Ötesinden Gelen Edit:

Aldım bile Very Happy Yani ayırttırdım B bölümü en önden yarın da gidip teslim alacağım Very Happy Hız...Azim...İrade... Very Happy

TwoBaHeps1
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 20:31 - Mesaj konusu: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
samanyolu çooook teşekkür ederim canım çok sağol ya:D oleyyy:!: Ankara'da da varmış abi Ankara'da anadolu gösteri merkezine gidenlere söylüyorum ben oraya Cem Yılmaz'ı izlemeye gitmiştim ama oturaraktı.eee biletixte ayakta diyor ve oturma planını göster diyorum koltuk gösteriyor Sad anlamadım Very Happy olsun yine de haftasonu ilk işim bilet almak abi sbs yılındayım 7.sınıftayım ama derse çalışmıyorum hepsi konserine çalışıyorum Very Happy anneme dedim anne biraz baskı yap yap falan dedim annemde allaha bin şükür senin gibi çalışkan bir kızım olduğu için şükrediyorum dedi Very Happy

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
twobahepsi:: hepsimiz ne zaman ankara'ya geliyor?? gösterileri anadolu gösteri merkezinde mi olacak??

AZRA0909
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 22:09 - Mesaj konusu: Cevap: 24 Mayıs 2008- Turkcell Kuruçeşme Arena HEPSİ Konseri
Yeni Üye Yeni Üye
hep istanbul hep istanbul birazda eskişehire yada başka yerlere gitseler ne kadar güzel olur tüm hepsi hayranları onları görmek istiyor. Sad Crying or Very sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi