| Yazar |
Mesaj |
| < |
| XSelynckX |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 10:38 - Mesaj konusu: 2.Klip “Hep Bana” olabilir |
|
|
Kıdemli Üye

|
(25.8.2008) HaberTürk’te Saba Tümer ile Gece adlı programa cıkan hepsi grubu,bizlere güzel haberler verdi.Hepsi grubu yeni albümünden 2. klibini hep bana’ya cekmeyi düşündüklerini öne sürdü.Ancak gülçin bizim için hayranlarımızında ne düşündüklerinin önemi var dedi.Hepsi Bu karar her an değişebilir şeklinde bir açıklama yaptı.Hepsi grubu Eylül sonlarında sinema filminin cekimlerinin başlıyacağı ve ocak sonu veya subat basında vizyona gireceği hakkında bilgiler verdi.Hepsi grubu film hakkında cok bilgi veremeyeceklerini söyledi ancak bir kac bilgi verdiler;
biz bu filmde hepsi grubu olarak olmıyacağız yani,bizim bambaşka bir şekilde görüceksiniz acıklamasını yaptı.
ayrıca Hepsi america’dan bir müsical teklifi geldiğini bunun umarım olcağını belirtti.Ama sözleşmeleri gereğince bu haberi söylemeleri kesinlikle yasak olduğunu belirtti |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 16:35 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir |
|
|
Takımdan

|
İnşallah başka şarkı olacak! Onu Alma Beni Al veya Yaz Yaz Yaz olur inşallah!. |
|
|
|
|
| nevbahar91 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 16:49 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir |
|
|
Yeni Üye

|
Bence şarkıların hepsi güzel,o yüzden hangi şarkı olursa olsun...  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 16:51 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir |
|
|
Takımdan

|
Benim için fark etmez bütün şarkıları süper olduğu için..  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 17:01 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Evet benim için de fark etmez ne olursa olsun eminim harika olacaktır |
|
|
|
|
| ZAMANSIZ |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 17:02 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir |
|
|
Üye

|
| olabilir çünkü hepsinin sevmediğim şarkısı yok |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 17:06 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir |
|
|
Takımdan

|
| Yok, ben zaten şarkılara kötü demedim. Ama Onu Alma Beni Al, Yaz YAz Yaz veya Tavla olsa bence daha iyi olur. |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 17:08 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Biliyoruz canım sen canını sıkma |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 17:25 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir |
|
|
Kıdemli Üye

|
teşekkürler selin  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 18:10 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir |
|
|
Takımdan

|
Teşekkürler..  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 18:37 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| frtcmre |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 18:54 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir |
|
|
Yeni Üye

|
inşallah tavla şarksına klip çekerler
---
Düzenle MaNZaRa
Duyuru ve kuralları okuyunz
türkçe yazım kurallarına uyunuz |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 19:01 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir |
|
|
Kıdemli Üye

|
teşekkürler selin.  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir |
|
|
Takımdan

|
Bence de ya.Benim de 4 Peynirli Pizzadan sonraki favorim TAVLA..  |
|
|
|
|
| zekirdek |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 20:01 - Mesaj konusu: hadi |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
gerçekten hepsi hep banaya mı çekecek? O da olur ama başka şarkıyada çekebilirler  |
|
|
|
|
|
|