Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ 2.Klip “Hep Bana” olabilir

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 10:38 - Mesaj konusu: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
(25.8.2008) HaberTürk’te Saba Tümer ile Gece adlı programa cıkan hepsi grubu,bizlere güzel haberler verdi.Hepsi grubu yeni albümünden 2. klibini hep bana’ya cekmeyi düşündüklerini öne sürdü.Ancak gülçin bizim için hayranlarımızında ne düşündüklerinin önemi var dedi.Hepsi Bu karar her an değişebilir şeklinde bir açıklama yaptı.Hepsi grubu Eylül sonlarında sinema filminin cekimlerinin başlıyacağı ve ocak sonu veya subat basında vizyona gireceği hakkında bilgiler verdi.Hepsi grubu film hakkında cok bilgi veremeyeceklerini söyledi ancak bir kac bilgi verdiler;
biz bu filmde hepsi grubu olarak olmıyacağız yani,bizim bambaşka bir şekilde görüceksiniz acıklamasını yaptı.

ayrıca Hepsi america’dan bir müsical teklifi geldiğini bunun umarım olcağını belirtti.Ama sözleşmeleri gereğince bu haberi söylemeleri kesinlikle yasak olduğunu belirtti

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 16:35 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Takımdan Takımdan
İnşallah başka şarkı olacak! Wink Onu Alma Beni Al veya Yaz Yaz Yaz olur inşallah!.

nevbahar91
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 16:49 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Yeni Üye Yeni Üye
Bence şarkıların hepsi güzel,o yüzden hangi şarkı olursa olsun... Wink

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 16:51 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Takımdan Takımdan
Benim için fark etmez bütün şarkıları süper olduğu için.. Smile

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 17:01 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet benim için de fark etmez ne olursa olsun eminim harika olacaktır

ZAMANSIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 17:02 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Üye Üye
olabilir çünkü hepsinin sevmediğim şarkısı yok

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 17:06 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Takımdan Takımdan
Yok, ben zaten şarkılara kötü demedim. Ama Onu Alma Beni Al, Yaz YAz Yaz veya Tavla olsa bence daha iyi olur.

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 17:08 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Biliyoruz canım sen canını sıkma

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 17:25 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler selin Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 18:10 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Takımdan Takımdan
Teşekkürler.. Wink

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 18:37 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Önemli değil

frtcmre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 18:54 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Yeni Üye Yeni Üye
inşallah tavla şarksına klip çekerler

---
Düzenle MaNZaRa
Duyuru ve kuralları okuyunz
türkçe yazım kurallarına uyunuz

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 19:01 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler selin. Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Takımdan Takımdan
Bence de ya.Benim de 4 Peynirli Pizzadan sonraki favorim TAVLA.. Wink

zekirdek
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 20:01 - Mesaj konusu: hadi
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
gerçekten hepsi hep banaya mı çekecek? O da olur ama başka şarkıyada çekebilirler Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi