Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ 2.Klip “Hep Bana” olabilir

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 14:02 - Mesaj konusu: 2.Klip "Hep Bana" Olabilir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Şarkıların hepsi de süper!Hangisi olursa olsun çok tutulur bence.. Wink

uAlise42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 14:18 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Üye Üye
ikinci klip gelsinde ki şarkısı fark etmez...

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 14:33 - Mesaj konusu: 2.Klip "Hep Bana" Olabilir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Olursa iyi olur Hep Bana şarkısı

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 14:58 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
uAlise42
ikinci klip gelsinde ki şarkısı fark etmez...

%100 Katılıyorum...

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 11:24 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
2.Klip "Aşk Herşeyi Affeder Mi?" Kesin bilgi...

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 11:36 - Mesaj konusu: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet de bence bu konunun kilitlenmesi lazım çünkü Aşk Herşeyi Affeder Mi? şarkısına çekilcekmiş.Boşu boşuna mesaj yazılcak kilitlenmezse.... Wink

dreamlive
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 12:08 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Üye Üye
Bende "Hep Bana" şarkısını istiyordum ama "Aşk Herşeyi Affeder Mi? olacakmış. Hatta bu bilginin başlığı var. Wink

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 12:29 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Üye Üye
evet aşk herşeyi affedermi imiş...ben çok sevindim.. Laughing

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 13:32 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Görevli Görevli
İkinci klibimiz belli olduğuna göre bu başlığa gerek yok .. Wink

KİLİT!!

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi