Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ 2.Klip “Hep Bana” olabilir

PuffyCD
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 15:56 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Üye Üye
Ben de bütün şarkılarını çok seviyorum ama görsellik ve güzellik olarak Tavla daha güzel bir klip seçimi olabilir diye düşünüyorum..

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 16:33 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bütün şarkılar süper ama bencede tavla daha iyi olur Wink

erencym
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Yeni Üye Yeni Üye
benim 4peynirli pizzadan sonraki favori şarkım ''hep bana'' veya ''onu alma beni al''

aqsimarji
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 13:40 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Üye Üye
Kesinlikle Tavlaya yapmalılar bence..Hem hareketli bi parça olduğu için çok daha güzel bi klip olur..

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 15:27 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Takımdan Takımdan
evet aqsimarji, en ilgi gören parçalardan biri Tavla. Tavla'ya çekilmesi doğru olur. Idea

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 19:59 - Mesaj konusu: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence Hep Bana olsun en sevdiğim ikinci şarkı Laughing

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 10:11 - Mesaj konusu: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Olursa çok güzel olur Very Happy

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 10:11 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Üye Üye
ben onu alma beni al,tavla,ya da yaz yaz şarkısına bekliyordum çünkü en çok ilgi gösterilen şarkılar bunlar o yüzden çok şaşırdım ama olsun.

tubaa16
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 14:21 - Mesaj konusu: 2. klip hep bana
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
albümleri okadar güzel olmuş ki şarkıları o kadar güzel yorumlamışlar ki gerçekten birinden birini seçmek çok zor hangi klibe çekilirse çekilsin muhteşem olacağıdan eminim.. Laughing ama benim en sevdiğim ve en çok istediğim şarkı aşk her şeyi affeder mi onun dışında hep bana da çok hoş

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 15:34 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Misafir
bencede hep bana süper!!!

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 22:24 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Takımdan Takımdan
Hep Bana'nın hikayesi nasıl olur acaba bu sefer Laughing
Süper olur herhalde Laughing Laughing

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 22:28 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
"Hep Bana" çok güzel bir şarkı.Ama keşke "Beni Kategorize Etme"olsaydı...O şarkı daha çok hoşuma gidiyor. Cool Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 23:06 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Takımdan Takımdan
Klip çekilmeye değer -yani 'HEPSİ' değer ama anlamışsınızdır umarım beni- şarkıları saysam albümü sayarım Laughing
Ama en dediğim Hep Bana, Aşk Herşeyi Affeder Mi, Tavla ve Onu Alma Beni Al bence Wink
Klip bunlara çekilse süper olur Wink

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 05:15 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Takımdan Takımdan
Ya ilginç olur Hep Bana' ya klip Wink

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 13:59 - Mesaj konusu: Cevap: 2.Klip “Hep Bana” olabilir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aynen...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi